piatok 28. septembra 2012

Make me smile 69

takže, je tu pokračovanie.Ešte nikdy som nič také nepísala, takže som zvedavá, čo na to poviete.Diel je trošku dlhší, ale nechcela som ho rozdeľovať.Chcela som, aby ste si to užili. :D som zvedavá, čo na to poviete.Ale poviem vám, dalo mi to veľa guráže napísať to a hodiť to sem :D :)

Warning +18

Kľačala pri ňom a perami mu mapovala krk, nikdy s Peťom ďalej ako k maznaniu sa nezašla. Nebola pripravená, necítila sa na to.Louis si ju  rukami pritisol k telu a začal ju bozkávať, potreboval cítiť jej bozky. Potreboval ju. Ona ticho vydýchla do jeho pier a nechala sa položiť na postel. Louis jej horúcimi perami prešiel po jej odhalených nohách a  ticho vydýchol proti jej trieslam. Betka si silno zakusla do pery a on sa pousmial, keď si ho pritiahla bližšie, jemne ju pobozkal na jej rozhorúčený rozkrok a perami jej mapoval  ploché bruško.Celá sa pod ním chvela.Chcela ho cítiť celého, ale Louis sa nikam nenáhlil.Nechcel to urýchliť, nie teraz, ke´d ju má konečne pre seba, chce si vychutnať tú chvíľu.Hoci má čo robiť, aby sa jej nezmocnil hneď.Tak dlho na to čakal."Si v poriadku?" Zašepkal jej do ucha, keď cítil ako sa jej telo pod ním trasie. Betka len prikývla a zavrela oči.
"Si si istá? Nemusíme.." Zakrútil Louis hlavou. Nechcel to uponáhlať.Teraz mala možnosť povedať nie, nevedel, či by bol potom schopný prestať.
"Chcem! Chcem sa milovať.. s tebou." Zašepkala a vzala si jeho tvár do dlaní, a vášnivo vyhľadala jeho pery. Chcela to, a musel to spraviť čo najskôr, inak by spanikárila."Nechcem to uponáhliť.." Zavzdychal jej do pier a pod bruškom sa obtrel o jej rozkrok, Betka hlasno vydýchla. Bolo to tak, krásne.
"Nič neuponáhľaš! Len to urob, prosím!" Zakňučala a zdvihla ruky nad hlavu, aby ju mohol zbaviť trička. Hlasno zavzdychal, keď videl jej odhalený hrudník, ešte stále mala na sebe spodné prádlo. Pripomenulo mu to tú noc, keď ju mohol vidieť tak, ako bola stvorená.Bol si istý, že ochvíľu sa opäť bude pozerať na to božské telo.Perami jej mapoval hrudník a užíval si to, každý jeden hlasný výdych, ktorý sa predral z jej pier. Bozkami jej mapoval celé telo a ona mala pocit, že je v jednom ohni.
"Ugh, ah.." Zaklonila prudko hlavu, keď sa dotkol perami jej horúceho rozkroku. Betkina reakcia sa mu tak strašne páčila, zamiloval sa do nej. Miloval ten zvuk, ktorý vydávala. Snažil sa byť čo najjemnejší
a aj sa mu to darilo, podľa toho ako ju počul vzdychať a prosiť. Rukou ho držala za šiju, bála sa, že by prestal. Bála sa, že keď otvorí oči bude preč,že je to len sen.Louis svojimi perami a jazykom mapoval jej rozkrok, nedokázal sa jej nabažiť, užíval si to. Jej vzdychy sa snažil vnímať čo najviac, snažil si ich vpísať do pamäte. Jej vzdychy sa pomaly menili na tiché kňučanie, hneď po tom, ako vymenil svoje pery a jazyk za svoje prsty.betkino telo posiala husacia kože, silno sa kúsala do pery, len aby nejak utíšila svoje vzdychy ale márne.Rozliehali sa po celej izbe.,,Lovely, pšššt.....za tou stenou spia ostatný.´´zašepkal jej do ucha, ale dobre sa bavil na tom, ako sa nemohla udržať.,,Ale to....aaaah...uhhh..nej...ahh... de.´´Nemohol sa dočkať toho, ke´d už budú jedno telo.Nič ho viac nevzrušovalo ako ona.Jej bozky, pery ,telo, vzdychy. ´´Voľnou´´ rukou jej rozopol podprsenku a odhodil ju za seba.Pri pohľade ne jej odhalenú hruď akoby sa preniesol do tej noci,spomenul si na to, ako sa pod ním chvela, a teraz? Celá sa mu odovzdáva.Je to preňho ako sen.
Vrhol sa jej na hrudník ako upír na svoju obeť. 
"To nie je  nefér!" Zakňučala Betka po chvíli, Louis sa na ňu pozrel nechápavým pohľadom
"Ty máš ešte  nohavicena sebe, ale ja som už nahá."  sledovalo jeho nohavice vraždiacim pohľadom.Louis sa ticho zasmial.
"Ja ale teraz nemôžem." Pozrel sa dolu na svoju ruku, ktorá mizla v jej rozkroku a preskúmavala jej útroby.Betka  natiahla  ruku k Louisovim nohaviciam, s ktorým trhla a ony sa rozopoli. Nemohla sa poriadne sústrediť,Louis jej to nedovolil. Prstami do nej stále prirážal aby upútal jej pozornosť. A veľmi dobre sa mu to darilo. Betka to po chvíli vzdala a nechala ho, podľa toho, čo predvádzal si bola istá, že sa nevzdá dokedy nedosiahne svojho cieľa. Netrvalo to dlho, po tom čo Lou pridal znovu svoj jazyk a Betka sa prehupla cez vlnu rozkoše. Cítila sa nenormálne krásne a jej vzdychy sa ozývali celou izbou.Vtedy ju vôbec netrápilo, že by to niekto mohol počuť.Chcela žiť touto chvíľou.
"Lou." Zakňučala ticho a pomohla mu stiahnúť nohavice, potom na ňu doľahol.
"Si v poriadku?" Usmial sa krásne.
"Áno." Zašomrala mu do krku so zrýchleným dychom a on ju pobozkal. Jemne mu chodila rukami po chrbte a zaryvala mu tam nechty, nechávala za sebou stopu. Louis nechcel, aby mu to oplatila, o čo sa ona zjavne snažila, keď chcela jeho telo dostať pod seba, ale on len so smiechom zakrútil hlavou na nesúhlas. Ona sa len zamračila a pokúšala sa ďalej.
"Nie." Zakrútil hlavou."Prečo nie?" pozrela sa na neho sklamane ale aj nechápavo. "Pretože nie." Povedal tvrdohlavo a znovu ju pobozkal, hneď zmäkla. Rukou mu išla pomaly k trenírkam, kde mu pohladila jeho už tak dosť napnutý rozkrok. Louis ticho zakňučal a jej sa tá reakcia páčila.
"Lou prosím." šepla mu do ucha ale on  záporne zakrútil hlavou.
"Nie." Povedal. Nafukla líca a ruky si prekrížila na prsiach,Louis sa začal smiať, ale dobre vedel, ako ju obmäkčí perami jej začal mapovať krk a pod bruškom sa jej dotýkal  roztúženého rozkroku.
Louis sa natiahol rukou ku nočnému stolíku, kde zo šuflíku vytiahol kondómy.Začal ho rozbaľovať, keď ho zastavila Betkina ruka.
"To spravím ja." Usmiala sa a pomaly mu  sťahovala poslednú kus oblečenia. Využila tej chvíľky a jemne sa  ho dotkla."Bety" Zakňučal hlasito, cítil v sebe tlak.Mučila ho už len týmto.Chcela sa ho dotknúť znova, chcela ho počuť vzdychať, no bohužiaľ  nestihla to. Louis si ju pretočil pod seba rýchlejšie,ako to stihla spraviť znova."Ty malá mrška." Pousmial sa a ona s ním. Celý sa chvel, obaja. Nemohli sa už dočkať. Louis sa trochu nadvihol, aby sa mohol lepš nasmerovať. (nenapadá mi, ako inač to napísať :D)
"Láska, musíš sa uvoľniť.´´začal jej do ucha šepkať slová kásky a spievať pesničku, ktorú poznala iba ona a on.Spievaval ju, keď boli spolu sami.Bola to ich pieseň.Bola to pieseň o nich.
Louis nežne okusoval kožu na jej krku a potom do nej opatrne prirazil, Betka vydýchla, nie bolesťou. Ale tým pocitom, že bol konečne v nej.Nikdy nič také predtým nezažila. Louis sa na ňu chvíľku pozeral, chcel sa uistiť, že je v poriadku a že ju nič nebolí. Hneď ako si tým bol istý pomaly a nežne do nej prirážal a ticho kňučal do jej ucha, po celom tele mal husiu kožu a celé telo ho príjemne šteklilo. Celou izbou sa ozývali ich vzrušené vzdychy a obaja si to užívali.
"Lou!" Zakňučala hlasnejšie, a to bol pre neho signál, že má pridať. Stehnami sa mu pritisla na boky a tlačila si ho na seba viac. V hlave mala absolútne prázdno, nepočula nič iné ako Louisove vzdychy a necítila nič iné ako jeho telo na nej, a jeho v nej.  Louis sa to snažil neunáhliť. Pohyboval sa jemne a dostatočne pomaly, aby si to obaja užili, aj keď mal chuť  zmocniť sa jej čo najrýchlejšie a najvášnivejšie.Hoci ona mu patrila celá! A každý kúsok jej tela, ktorý mu oplácal všetku tú rozkoš. Nechtami sa mu zarývala do kríža a tlačila si ho na seba čoraz viac. Jeho prírazy sa každým jedným zväčšovali a prehlbovali, boli vášnivejšie. Až sa bál, aby jej neublížil. Vášeň bola silnejšia ako čokoľvek.
"Milujem ťa!" zašepkal  jej do ucha a ona hlasito zakňučala .Louis to už  nevydržal, tvrdo prirazil a zastavil, betka otvorila oči, chcela ho vidieť a taktiež jej to  stálo za to. Pery mal pevne zovreté do úzkej linky a oči zavreté. Na tvári nevinný úsmev a rýchlo oddychoval. Toto nezažil, tá vášeň, láska. Nemohol sa toho nabažiť, a trvalo to tak krásne dlho. Bolo to také magické.Nevedel popísať ako sa cítil, pretože sa to asi ani nedalo.Akoby sa vznášal v oblakoch.Srdce mu tak zvláštne bilo a bol naplnený krásnym pocitm, že konečne našiel tú pravú.Bol si tým istý. Keď sa prebral z tranzu začal prirážať ďalej, kým sa cez tú rozkoš neprehupla aj Betka. Podarilo sa mu to.Sledoval jej výraz, jej oči,boli také tmavé, plné vášne a túžby. Chvela sa ,silnoju objal a bozkával na krku.
"Milujem ťa..." Zašepkala.Pozrel sa na ňu.Znelo to tak krásne.Cítil z toho, že to myslí vážne.Smrteľne vážne.Chcelo sa mu skákať od radosti.Povedala to, miluje ho.Miluje.Zoširoka sa usmial "Láska.." Vydýchol a jemne ju pobozkal.Cítila sa tak nadpozemsky.Bola príjemne unavená a celá spotená, ale nikdy v živote nebola šťastnejšia.Vedela, že to bolo správne.,,Si celý spotený.´´usmiala sa a dala mu spotené vlasy preč z čela.,,Naozaj? Aj ty.´´zasmial sa Louis, odhrnul jej pramene vlasov z čela a dal jej naň pusu.Prevalil sa na chrbát a pritiahol si ju bližšie k sebe.betka mu položila hlavu na hruď a nechala sa objať jeho vypracovanými rukami.Pocúvala tlhot jeho srdca.Louis začal potichučky spievať a hladil ju pritom jednou rukou po chrbte a druhou ju držal za ruku.Z oka sa jej vykotuľala slzička,ktorá dopadla na jeho hruď.Za bradu si ju otočil ku sebe a zotrel jej ďalšiu dotieravú slzu.Pobozkal ju so slovami,,Milujem ťa.´´Oplatila mu to a zavrela oči.nechcela myslieť na to, čo bude, chcela si užívať tejto chvíle.No Louis na tom nebol inak.Tiež sa obával toho, čo sa bude diať.Nebolo mu  to tripäť.Tuchšie ju objal,akoby nechcel aby mu niekam ušla.Ale kam by chodila,keď ho má tu?Zaspali v pevnom objatí s úsmevmi na tváramia a so spomienkami na to, čo s tu predchvíľou udialo.

10 komentárov:

  1. Absolútne úžasné!!! Hádam ani nemusím hovoriť,že sa oplatilo čakať. Motýle v brušku..:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ajglnjhpmwtjagj, nemám slov :) wau, čakala som všetko, ale toto nie :) je to dokonalé, krásne, nádherne :) naozaj sa vyplatilo čakať :)) *K*

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ty kks to neni možne uplne fantasticka častt...len nech zostane s louisom

    OdpovedaťOdstrániť
  4. wau, wauu a zase wau :) to je DOKONALE :) uplne krasne a uzastne :) a suhlasim aj ja chcem aby s nim ostala :/ .. nemoze sa to skoncit zle ... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Dievca opisala si to uzasne, a podla tohtosi myslim ze s tym mas skusenosti :DDnie je to vazne uzasne cely tento pribeh :)) je to uzasne robit s osobou ktoru vazne lubis :))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Čo? :o To je krásne! Najprv som myslela že to bude niečo úchylné ale toto? Krásne, romantické :) Dokonalé :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. aaaa som strašne rada, že sa vám páči.Mala som obavy z toho ako budete na to reagovať.Veľmi ste ma potešili :) Ďakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. 69 časť a toto v nej :D krásne :)

    OdpovedaťOdstrániť