piatok 12. októbra 2012

EVERYTIME! 3


autor: Eni :)

Doktor Jessicu nemal pustiť pretože jej telo bolo ešte slabé, ale ona sa cítila silná a dneskajší koncert nemohla vymeškať. Chcela cítiť tú podporu fanúšikov a rozdávať im lásku. Chalani museli ísť hneď ráno ešte naspäť domov takže zostala so svojím bratom a rodinou. Z nemocnice odišli poobede a rovno do O2 arény. Tam sa jej hneď ujali kostýmeri a maskéri. Po hodine bola Jessica aj s chalani už pripravené a aréna sa stále napĺňala a bolo počuť krik ktorý sa ozýval pri pred kapelách. Jessica vychádzala z pravej strany a chalani z ľavej. Spoločne sa stretli pred jednou väčšou ulicou ktorá viedla priamo na pódium. Objali sa a popriali si veľa šťastia. V aréne zhasli svetlá a bolo počuť len krik. Posledný pohľad s chalanmi a nastúpili. Krik bolo počuť asi všade. Jessica sa na tom pohľade zasmiala. Takže ešte 5-4 v hlave si odpočítavala posledné sekundy kedy vkročí na pódium. Keď vošla reflektor zasvietil na ňu a znovu bolo počuť len krik a skandovanie mena Jessica. Fanúšikovia v prvých radách sa tlačili čo najviac dopredu a ochranka mala čo robiť aby udržala to zábradlie. Po dospievaní spoločnej pesničky nadišlo striedanie. Prvá začala Jessica 2 pesničky a potom zas One Direction 2. Bol to vážne dokonalý koncert. Po koncerte sa ešte všetci spoločne stretli na pódiu a zaželali dobrú noc.
„Počuj Jess, jednu otázku.“ Spýtal sa Liam keď sme prišli do spoločnej šatne napiť sa.
„Počúvam.“ Sadla som si na barovú stoličku a otočila sa smerom k Liamovi.
„Je pravda že si chcela spáchať samovraždu?“ Jessica sa len na tom zasmiala.
„Tak ešte som to neskúšala. Poznáte bulvár, niečo sa deje a oni zoberú hneď to najhoršie.“ Na to sa chytil Zayn.
„Čo sa ti stalo?“ Jessica bola ticho pretože si teraz spomenula že musí ísť do Californie za Mandinou rodinou a pomôcť s vybavovaním pohrebu, ale Zayn to trošku zle pochopil.
„Prepáč, nechcel som.“ Sklopil hlavu a chalani sa na neho pozreli vražedným pohľadom.
„Zayn, neospravedlňuj sa. To nebolo tým, lebo mi niečo úplne vypadlo. Nó, neviem či je pravý čas to niekomu hovoriť keďže to vie len malý okruh ľudí. Ale, moja najlepšia kamarátka Mandy sa predávkovala k smrti.“ Jessica vyšla malá slzička keď si spomenula na Mandy ale potom ju hneď zotrela pretože vie že je Mandy stále s ňou. Všetci sa nahrnuli k Jessice a dali ju do skupinového objatia.
„Je mi to ľúto.“ Zayn pocítil ochranársky inštinkt k Jessice a tak si ju trošku bližšie potiahol k sebe. Jessice to naopak nevadilo. Obidvaja tomu nechápali ale bolo im príjemne. Chalani to chceli trošku zahovoriť a priviesť Jessicu na iné myšlienky  a tak začali rozprávať úplne od veci. Z toho vzniklo že sa Louis a Niall začali naháňať a Harry s Liamom sa o niečom rozprávali a pri tom ukazovali na notebook. Zayn sedel pri Jessice.
„Kedy má pohreb Mandy?“ Jessica sa otočila k nemu a uprela na neho pohľad. Zayna fascinovali jej veľké oči ktoré boli také záhadné.
„Myslím že by sme tam mohli prísť ťa podporiť.“ Jessica objala Zayna.
„To by od vás bolo naozaj skvelé, ale nechcem vás otravovať..“
„Prestaň s tým otravovať.“ Skočil jej Zayn do reči a obaja sa na seba usmiali. Do miestnosti vošiel Paul v spoločnosti Grega- Jessicinho manažéra.
„Tento koncert sa vám vážne podaril. Ešte stále sa vyprázdňuje aréna.“  Greg podišiel k Jessice a objal ju. Do ucha jej zašepkal či je to OK a on len prikývla. Už bol koniec takže sa chystali aj oni odísť. Keďže vychádzali zadným vchodom, nikde neboli paparazzi. Jessica nastúpila do jedného auta a One Direction do druhého. Predtým sa však ešte objali na rozlúčku a vymenili si navzájom čísla. Jessica nastúpila do auta a konečne cítila Mandy pri sebe. Zavrela oči a myslela na... Zayna.. Prečo myslím na Zayna?- myšlienka ktorá jej vŕtala v hlave. Vedľa nej zavibroval mobil. Potiahla displej pre odblokovanie a vyskočila jej jedna správa. Hneď ju otvorila a začala čítať. Keď sa pozrela navrch videla že je od ....

3 komentáre: