streda 17. októbra 2012

EVERYTIME! 5

-->


„Ale zlatíčka, vidíme sa o 9:00 pred Starbacksom. Končím.“
„Aké zlatí...“  Jessica sa len zasmiala a pokrútila hlavou. Spadla do postele ale potom si uvedomila že je už pol 8 tak rýchlo vstala a začala sa obliekať.


Pripraviť sa Jessice netrvalo dlho. Vždy sa maľovala len na koncerty a autogramiády takže tento-krát to nebol opak.

Keďže dneskajšok bolo v Californii naozaj teplo aj na ranné hodiny. Vlasy si len prečesala a nechala voľne padať na chrbát. Do vlasov si ešte zastrčila čierne pilotky a na lakeť si zobrala čiernu tašku s VNV- veľmi nutné veci. Za sebou zavrela dvere od izby a zišla dole schodmi kde sedeli na barových stoličkách Greg, jej otec oproti stále jej mama a jej brat. Veď jasné ten pred 10:00 nestáva.
„Kamže kam?“ Otočil sa jej otec, takže ho všetci nasledovali v tom istom kroku.
„Kamže kam je veľmi dobrá otázka. Idem si nachvíľku vyraziť.“ Teraz už prešla k jej mame na druhú stranu, lenže si sadla na ten pult. Jej mama jej dala pusu na čelo a usmiala sa na ňu. Vedela že jej dievčatko je naspäť s ňou. Jej mama jej podala misku s cereáliami.
„Pôjdem zavolať Eda.“ Greg sa postavil a začal vyťahovať telefón.
„No vieš, lenže ja som chcela ísť sama.“ Jessica sa otočila na neho s jej najsmutnejším pohľadom ale on len pokrútil hlavou. Vedela že to je tvrdí oriešok, ale vedela že by bolo naozaj veľké riziko ísť sama kebyže náhodou. Nemyslela to v zlom ale uvedomovala si že chalani budú mať tiež dosť starostí sa odtiaľ dostať a nie len ona. A k tomu Eduard nebolo až taký veľký mužíček. Bol to práveže opak, bol najnovší z jej ochrankárov. Mal len 19- takže bol o rok starší od nej a rozumeli si. V dverách sa objavil Eduard a obidvaja zložili telefón. Hovorí sa tomu rýchlo- reakcia, tak to nazvala Jessica. Mrkol na ňu a ona sa postavila. Rozlúčila sa a objala sa už s Eduardom. Rýchlo si obula čierne Conversky a zatiaľ ju Eduard ešte upozorňoval že vonku sú novinári, ale to vedela aj sama veľmi dobre takže išli cez dom do garáží. Tam boli odparkované 3 autá. Presnejšie Jessicine. Síce má vodičák, ale jazdiť sa bála takže v tejto situácii bol Eduard naozaj dobrý. Vybrala si čierne Porsche ktoré dostala od svojich rodičov na 18-narodeniny. Kľúče hodila Eduardovi, ktorý sa usmieval od ucha k uchu. Myslel si že bude šoférovať Jessica pretože tieto autá jej ochranka naozaj nemôže používať a na akcie sa používa Gregov čierny Range Rover. Nastúpili a v aute sa rozozneli tóny pesničky od Justina- Boyfriend. Uvedomila si že mu má napísať, ale hneď tú myšlienku vyhnala. On zabudol a neozval sa. Vlastne neprišiel do Stratfordu. Keby prišiel to by jej úplne stačilo. Garáž sa pomaly otvárali a blesky fotoaparátov sa začali zväčšovať. Ešte malo autá čierne sklá. Auto pomaličky vyšlo z garáže a rozoznel sa len rýchly šmyk. Počas cesty bola Jessica na twitteri a odpisovala fanúšikom. Keď auto dorazilo pred Starbucks zaparkovalo vedľa čierneho Rangerova. Pozrela sa na Eduarda a on vedel čo má spraviť. Podal jej jeho čiernu šiltovku New Era a ona si ju dala na hlavu. Eduard vystúpil z auta a išiel jej otvoriť dvere na druhú stranu. Spoločne vstúpili do Starbucksu ale tak sa veľmi toho ani nedialo. V zadnom stole sedeli One Direction a pri nich bolo pár áno pár ale skrytý zmysel je celá obsluha Starbucksu. Dôvod prečo tu Jessica nechodí je veľmi ľahký. Prišli k ich stolu a celá tá obsluha sa otočila na nich s nenávistným pohľadom. Totižto keď máte prestrojenie viete aký sú ľudia naozaj v skutočnosti.
„Mhm, prepáčte ale túto má svoje súkromie táto skupina chlapcov. Mohli by ste si prosím vás sadnúť niekam inam?“ Chalani sa na ňu pozreli vraždiacim pohľadom a tie jej „nádherné“ kamarátky sa začali smiať. Jessica buchla do Eda a naznačila mu nech sa neopováži niečo spraviť. Len vystrela ruky v obrannom geste a otočila sa že ide preč, ale Zayn sa postavil a chytil ju za ruku. Otočila sa a videla ten jeho ospravedlňujúci pohľad. Teraz sa naopak začal Eduard smiať na výraze tých báb. Vlastne všetci sa na nich začali smiať. Chalani ich rýchlo „nenápadne“ zrušili a zobrali ma medzi seba.
„Dámy prepáčte, ale táto spoločnosť patrí len a len k nám.“ Harry chytil Jessicu okolo krku a pozrel sa na ne. Otočili sa odišli naspäť k ich pultíku.
„Tak toto ma dostalo.“ Jessica sa začala smiať
„Môžeme niečo vyskúšať. Dáš si dole tú čiapočku a pôjdeme za nimi. Ale ja to chcem vidieť, takže idem s tebou.“ Navrhol sa Louis a už jej išiel zobrať tú šiltovku len ona sa uhla.
„Vieš akú zlú by mi spravilo reputáciu, kebyže sa zistí že ja Jessica chodí po kávičke s One Direction? Ani to nechcem vidieť.“  Jessica pokrútila hlavou a stále si držala výraz tváre akože to myslí vážne. Rola v seriáloch vás to naučí skvele. Všetci dokonca aj Eduard sa na ňu pozreli pohľad *Čože?* a Niallovi zabehlo to je jedlo.
Ona pustila ešte väčší smiech a cez Harryho začala búchať Nialla do chrbta. Potom to Harrymu došlo že ide u záchranu tak začal Nialla búchať aj on. Jessica sa znova dala do tej istej polohy.
„Akože vy si vážne myslíte že som to myslela vážne?“ Ukazovala na Liama a stále sa smiala.
„Jessica Madson! Asi ťa zabijem.“ Naťahoval sa cez celý stôl k nej Louis. Ona sa len smiala až sa opierala o Zaynovo rameno. Po chvíli ukľudňovania  si Jessica uvedomila že ich nezoznámila.
„Chalani toto je Eduard. Eduard veď ty vieš načo to budem vysvetľovať.“   Eduard sa na ňu pozrel vďačným pohľadom a podali si ruky.
„A môžem vedieť čo je tvoj Eduard?“ Pozreli sa na Jessicu Harry z prava a dokonca aj Zayn z ľava.
„Jasné, zabudla som že One Direction sú ešte väčší klebetári ako celé noviny dokopy.“ Teraz Jessica ukazovala na oboch prstom
„Takže Edinko môžeš sa prestaviť.“ Predala mu slovo.
„Stačí to že má moju čiapku?“ Chalani sa začali smiať a Jessica sa na neho pozrela.
„Okey, len sa na mňa tak nepozeraj. Som jej kamarát alá strážča.“ Teraz Jessica prikývla spoločne s ním. Zo stola si zobrala svoju rannú kávičku ktorú jej Niall podal cez tú jeho objednávku ešte keď prišla, ale z kabelky začal hrať refrén Iyaz- Replay. Ospravedľňujúco sa na nich pozrela a oni len kývli.
„Pripomeňte mi že jej máme zmeniť vyzváňanie.“ Louis si podal ruku s Harrym a ostatný len prikyvovali. Vytiahla si odtiaľ mobil a navrchu jej ukázalo Mandy-mama. Nasucho prehltla a ukázala Zaynovi že nech ju pustí von. On sa pozrel na jej mobil. Chcel vedieť že jej volá ale ona rýchlo odvrátila telefón a on sa postavil. Rýchlo zdvihla telefón a išla trošku ďalej od stola.
„Prosím?“ zatiahla trošku neisto.
„Ahoj Jessica, zlatíčko...“ bolo počuť jej smutný hlas. „Vieš čo sa stalo našej malej Mandy... smrk... len som ti chcela oznámiť, viem že máš veľa práce a tak ale s Mandy ste boli naozaj skvelé kamarátky..., že má zajtra pohreb, ak by si sa chcela ísť s ňou naposledy rozlúčiť.“ Jessica vedela že toto raz nastane a naposledy ako sa stretla s Mandy dodala jej energiu. Vedela že sa s ňou už rozlúčila tam a na pohrebe by to už nemusela vydržať. Ale chcela tam ísť. Musí tam ísť. Chce ju vidieť.
„Uprímnú sústrasť pani Brownová. Mandy mi naozaj veľmi chýba, bola mojou súčasťou a navždy ňou aj zostane. A je mojou povinnosťou sa s ňou rozlúčiť a ak chcete prídem už dnes večer aby som vám zajtra pomohla. Viem že by to tak Mandy chcela.“
„Máš pravdu zlatíčko. A mám tu pre teba ešte prekvapenie ktoré ti Mandy nechávala keď sa vrátiš.“ Jessica si chytila čelo pretože ju začínala hrozne bolieť hlava, ktorá sa jej napĺňala spomienkami na Mandy.
„Ou Mandy. Vždy myslela na všetko. Sľubujem že večer prídem.“ Rozlúčila sa s jej mamou a so sklesnutou hlavou sa vrátila naspäť k stolu kde sa chalani o niečom rozprávali. Zayn sa išiel postaviť ale zastavila ho svojou rukou ktorú mu položila na rameno.
„Eduard, musíme už ísť.“ Otočila sa na neho a bez úsmevu si znova vložila mobil do tašky. Všetci stíchli a pohľady padli na ňu.

2 komentáre:

  1. wooooooooooooow :OOOO úúžaasne to je :OO nádherné :O rýchlo ´dalšiu ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ďakujem, ďakujem a este raz dakujem :) Naozaj si vazim ze si mi tu nechala komentar ktory ma naozaj potesil :) A dakujem všetkým ktori citaju Everytime :) Je to moja FF-ka ktoru chcem dokoncit a davam do nej vsetko co viem :) Za uzasnu ju urcite nepovazujem ale snazim sa :) A kedze som na vikend Bajus neposlala nove casti (dufam ze sa nehnevas) tak toto je moja praca na vikend: http://www.youtube.com/watch?v=hCFyIR7K5a4&feature=youtu.be Len a len pre vás zbrusu novy trailer k Everytime :) Love you all! :) Vasa Eni

    OdpovedaťOdstrániť