štvrtok 25. októbra 2012

EVERYTIME! 7

 autor: Eni:D

Chytil Jessicu okolo pása a zašepkal jej do ucha: Tak veľmi si mi chýbala...


Jessica vedela kto to je. Jeho hlas poznala až príliš dobre na to aby nevedela kto to je. Ale v túto dobu nevedela myslieť na nič iné len na Mandy takže prítomnosť Justina nevnímala. Siahla do vrecka a z neho vytiahla v ruke malú retiazku ktorú jej chcela dať ale už nestihla. Predpažila ruku a pomaly ju otvárala. Z ruky pomaly vypadávala retiazka až nakoniec zaštrkotala na jej hrobe. Jessica pocítila v srdci strašný smútok.
„Vieš o tom že sa toto nikdy nemalo stať. Mali sme tu spoločne zostarnúť v našom Stratforde.“Pošepkal Jessice do ucha Justin a ona cítila v jeho hlase smútok. Otočila sa a Justinovi po líci tiekla malá slza. V tú chvíľu nemyslela na to ako ich opustil, neodpisoval a vôbec ani neprišiel navštíviť Stratford. Myslela len na ich spoločné zážitky. Objala Justina a on si ju ešte viac pritiahol k sebe. Za ten čas sa na nich Zayn díval spoločne s chalanmi odzadu. Cítili sa dosť trápne, keďže tam prišiel aj
slávny Justin Bieber za Jessicou. Chceli ju prísť podporiť ale v myšlienkach boli stále ako nejaká náhrada čo však pravda nebola. Zayn bol naozaj smutný, nie len z celého pohrebu ale z toho že si našiel k Jessice silné puto, ktoré ho k nej naozaj veľmi spájalo ale keď videl ako sa objíma s Justinom radšej otočil hlavu nabok aby sa na to nemusel pozerať. S chalanmi si dali očný kontakt, že by sa mali už vrátiť. Žiadnu úlohu tu už nemajú. Liam navrhol aby sa išli rozlúčiť ešte s Jessicou ale všetci nesúhlasne pokrútili hlavou. Bol to od nich nejaký náznak na Justina Jessice. Bez stopy nastúpili do auta, na letisko smer Londýn. Po tom ako sa stále objímala pri hrobe Jessica s Justinom prišli aj ostatný ich bývalý kamaráti a všetci si znova našli spoločnú cestu nad Mandinim hrobom. Pohrebný kar sa nakoniec ani nekonal pretože pohreb bol naozaj ťažký pre väčšinu ľudí ktorí sa na ňom zúčastnili. Každý si nechal len v sebe spomienku na tú silnú osobu ktorá zomrela tak mladá pre dobro ostatných. Keď vysypali poslednú lopatu hliny na Mandin hrob, všetci sa začali pomaly rozchádzať.Jessicini rodičia sa tiež privítali s Justinom a prikázali mu odviesť Jessicu naspäť k Mandy domov,keďže Mandini rodičia chceli zostať ešte na cintoríne a nechceli ich tam nechať samých. Justin chytil
Jessicu za ruku a odviedol ju k ich bývalému parku na jednu lavičku kde bolo vyryté J-M-J (džej-m-džej). Celou cestou tam aj dokonca na lavičkách obidvaja mlčali a boli vo svojich myšlienkach až nakoniec Jessica prelomila to ticho.„Prečo si vlastne prišiel?“ Otočila sa na neho so smutným pohľadom.„Ja... Ja .. Je mi to tak strašne ľúto.“ Justin si dal ruky na hlavu„Pokašlali sme to a obaja... Mali sme tu byť pre ňu a nie len pre to čo sme chceli my.“ Jessice saspustila z oka malá slza.„Ale ja som bol prvý ktorý vás tu nechal.“„Teraz nejde o to kto prvý a kto druhý Justin. Mandy je mŕtva. Chápeš? Mŕtva! Už nikdy sa nevráti!“
Jessica krútila hlavou a slzy sa jej znova spustili. Justin sa len na ňu otočil a znova ju objal. Vedel, žeJessica vie veľa krát vyvádzať a vždy ju museli s Mandy upokojovať. Stále si na to pamätal akoby tobolo teraz.
„Ďakujem.“
„Stále si tá istá Jessica. Keď mi manažéri ukazovali tvoje fotky, interviewe myslel som si že už to nie sity. Vážne. Už nie si taká tichá aká si bývavala.“
„Čas Justin. Čas. A keď už sme pri tom, ty nie si stále ten bláznivý chalan so svojou ofinkou. Už máš vlasy pekne dohora. Niekto nám tu dospieva.“ Jessica sa na neho pozrela a udrela ho do ramena.
„Slabá.“
„Začínaš si Bieber?“ Nahodila na neho svoj pohľad a on sa začal na nej len smiať.
„Ako som povedal. Stále tá istá.“ Obaja sa na seba usmiali, ale táto ich chvíľa netrvala dlho, pretože pri nich zastavila Justinova dodávka a z nej vykukli 2 hlavy.
„Počujte vážne nechceme rušiť vašu chvíľku, ale novinári dostali informácie že sa tu nachádzate obaja takže tu už majú namierené. Potrebujú spojene medzi vami dvoma a ak vás tu nájdu naozaj bude veľa toho vysvetľovať.“ Vystúpil jeden a popohnal ich oboch dovnútra dodávky. Ako sa dodávka zavrela z rohu ulice sa vyrútili 4 veľké dodávky. Jasné Paparazzi- pomyslela si Jessica. Celú cestu sa rozprávali
len Justin s jeho bodyguardmi a Jessica sa dívala do okna. Pár krát sa jej spýtali na pár otázok ale viac odpovedí ako pokrútenie hlavy nedala. Justin vedel čo sa deje. Samého ho to trápilo. Keď auto zastavilo na kraji ulice uvideli že pred Mandiním domom sú novinári takže to rýchlo otočili. Pozn:
Novinári sa dozvedeli že Jessicinina kamarátka sa predávkovala v Stratforde. Jessica si toho ani nejako nevšímala ale Justin im povedal nech idú do hotela k nemu. Auto zaparkoval presne pri hoteli a Justin otvoril dvere.
„Počuj Jess, chceš tu ostať do večera?“ Justin jej podal ruku a milo sa na ňu usmial. Usmev mu opätovala a chytila ho za podávanú ruku. Keď vystúpila z auta, došlo jej že nie sú pred jej domov.
„Justin...“ Chcela to dokončiť ale prerušil ju.
„Pred Mandiním domom boli novinári...“ Jessica sa otočila na tých dvoch bodyguardov a oni len súhlasne prikývli. Len si povzdychla a vošli do hotela. Na recepcii sa snažili ich oboch zastaviť keďže tam boli také slávne osobnosti ale bodyguardi ich strážili z každej strany, takže len nastúpili do výťahu
a Justin stlačil najvyššie poschodie. Keď sa výťah otvoril na najvyššom poschodí Justin otvoril Jessice dvere. Naznačil bodyguardom aby zostali pred dverami a zatvoril znova dvere za sebou. Jessica si sadla na posteľ a rozhliadala sa po apartmáne.
„Som tu len na pár dní.“ Justin si sadol k nej. Jessica sa otočila k nemu takže sedeli oproti sebe a sadla si do tureckého sedu. Justin sa na ňu po celý čas díval, až nakoniec prehovoril.„Si íná.“ Jessica sa len zasmiala a pokrútila hlavou.
„Prestaň s tým.“ Zasmial sa, ale potom mu došlo čo sa chcel spýtať.
„Čo robili One Direction na Mandinom pohrebe?“ Justin sa na ňu pozrel vážnym pohľadom. Priznával že mu to naozaj vadilo keď tam boli, a viac ho štvalo to že nevedel čo má One Direction spoločné s jeho Jessicou. Jessica začala panikáriť. V tom zmätku úplne zabudla na Zayna. Ako mohla pri Justinovi zabudnúť na Zayna a chalanov. Nikdy jej to neodpustia. Z vrecka kabátu rýchlo vytiahla svoj
mobil a začala do neho ťukať číslo- priznanie: Zaynove číslo vie už naspamäť.
„Čo sa..?“ Nestihol dokončiť Justin keď mu zakryla rukou ústa Jessica. Stále to len zvonilo a nikto nedvíhal. Srdce vydávalo najväčšiu energiu ako mohlo. Jej dych sa zrýchloval a tep sa dvíhal. Bála sa. Na posledné zazvonenie jej to zdvihol.
„Zayn, prepá...“ Nestihla dopovedať a už ju prerušil niečí hlas.

2 komentáre:

  1. Úžas nádhera krása;) teším sa na ďalšiu :) chcem vedieť kto sa tam ozve..juujjy:) úuuuuuuuzas :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dakujem :) neboj nebude to nikto taky nezahadny :D este sa musim naucit to zakoncovat tak putavejsie :D :D v kazdom pripade dakujem za komentar :)

    OdpovedaťOdstrániť