utorok 6. novembra 2012

EVERYTIME! 10

Mini odkaz: Tákže chcela by som sa vážne poďakovať všetkým ktorí si nájdete čas a prečítate si túto poviedku. Hlavná vďaka patrí komu inému ako Bajuš... Video k FF je na Youtube a dúfam že sa vám páčilo, ešte je jedno v zálohe ale to sa musíme dostať do nejakého štádia v tejto poviedke ... Viem že väčšina z vás nemá rada Justina, ale k tejto poviedke sa naozaj hodil. A jeho hudba má vážne niečo do seba. A ešte jedno oznámenie: Keďže vo videu aj v obrázku je hlavná postava Jessica a má opis Seleny tak to vážne nie je Selena, len ma nikto iný nenapadol a nechcela som tam dávať niekoho staršieho. Každopádne v poviedke sa niečo udeje a ja tam budem spájať veci aj od iných speváčok, teraz myslím tým pesničky. Neviem či vám nebudú vadiť ak budú pomiešané pesničky. Takže poprosím si váš názor. Thanks!

autor: ENI :)


Oprela sa o dvere a jej pohľad skúmal izbu až kým neuvidela sedieť na posteli Zayna....

Dívala sa na jeho postavu ktorá robila tieň na stene. Pomalým krokom sa priblížila bližšie k posteli a sadla si vedľa neho, lenže jeho pohľad bol stále upriamený do okna oproti. Snažila sa ho napodobniť takže sa tiež dívala do okna. Zayn si nazačiatku myslel že to boli chalani lenže tí by určite niečo rozprávali hneď ako otvorili dvere, tak čakal kto to nakoniec bude. Ale ako ucítil tú vôňu, tú jej vôňu ktorá ho tak priťahovala, jeho telo ako keby ochablo a cítil sa pokojnejšie. Obidvaja sa dívali do okna a nikto nevedel ako začať.
„Prepáč.“ Nakoniec začal Zayn a otočila sa na ňu. Ona sa tiež otočila smerom k nemu a objala ho. On ju chytil za boky a pritiahol bližšie k sebe.
„Nie si sám, ktorí by sa mal ospravedlniť.“ Jessica sa odtiahla a zadívala sa mu do očí.
„Je to v pohode?“
„V tom najlepšom.“ Zayn si všimol že mala Jessica oblečenú nejakú chlapčenskú mikinu a presne vedel aj od koho. Jeho zvedavosť ho premohla viac ako láska.
„Čo máš s Justinom?“ Obidvaja sa na seba pozreli a Jessica sa hneď postavila. Prešla pár krokov a rukou si prešla vo vlasoch.
„Prečo si všetci myslíte že s ním niečo mám! Má to iné riešenie a vy si stále dávate do kopy len to čo pravdou nie je.“ Prechádzala sa a nervózne sa hrala s prstami. Zayn chcel na to hneď odpovedať lenže znova začala.
„Všetko bolo inak! Ale on sa vrátil. Nenechal ma tu samú Zayn chápeš? Nám patrila minulosť a odteraz aj prítomnosť. Vždy sme....“ Zayn sa tiež postavil a išiel bližšie k Jessice.
„O čom...“
„...spolu boli. Vyrastali. Hrávali sa. Podporovali sa.“
„Jess, ja ti...“ Jessica prudko vydýchla a zastala.
„Nerozumiem. Nikto ničomu nerozumie. Ani ja ničomu nerozumiem. Nerozumiem sebe. Tomuto životu. Osudu ktorý ma stále prenasleduje.“ Teraz stále obaja oproti sebe a dívali sa na seba.
„Urobil som chybu.“ Nakoniec prehovoril Zayn.
„Prečo si myslíš...“ Jessica začal znoviť mobil vo vrecku a pred autom zatrúbilo auto.
„Chybu! Jasné. Chápem.“ Zayn dal ruky do obranného gesta a len pokrútil hlavou.
„Zayn..“ Jessica vedel čo tím myslí. Tiež začala cítiť city. Lenže bolo ich strašne veľa.
„Jess, nie! Všetko sa nemá končiť šťastne.“
„Ale Zayn..“ Jessica sa prstom dotkla Zaynoveho líca a dívala sa mu do očí. Lenže on sa uhol a prešiel na druhú stranu. Jessice sa sputila jedna slza z oka ale pri pomyslení na Justina ju hneď zotrela. Už nebude to slabé dievča. Zayn bol tiež smutný z toho všetkého ale jeho myseľ mu hovorila že tento boj je pri konci. Jeho boj skončil porážkou. Ale srdce mu hovorilo že ju má zadržať kým tu ešte je v tejto izbe. Čo ak ju už nikdy neuvidí? Jessica vybehla z izby a prudko zavrela dvere na tej izbe kde bol. Rozbehla sa cez chodbu a dole schodmi. Niall práve otváral dvere a chalani stále vo vchode do obývačky. Keď si všimli Jessicu chceli ju zastaviť lenže ona prešla okolo nich ako keby nič a za Nialla otvorila dvere. Stál tam Justin. Chytila ho za ruku a viedla ho do auta. Justin bol celý prekvapený a chalani ešte viac. Niall zavrel dvere a všetci sa odobrali za Zaynom do izby.
V aute sa Jessica dívala len na uchádzajúce autá a Justin ju celý čas pozoroval. Chcel prísť na to čo sa stalo. Takúto zmetenú ju ešte nikdy nevidel . Nevedel aké myšlienky jej behajú po rozume a vlastne čo sa stalo v tom dome.
„Šofér mi povedal že kde ťa zaviezol a keďže som skončil skôr tak som tam chcel ísť za tebou, lenže...“
„Justin prestať!“ Justin bol ešte viac zmetený. Vedel že jej najväčšou radosťou bolo skákanie do reči, ale nie odbíjanie ľudí.
„Jess, neprestanem. Č-o sa stalo!“ Jessica sa na neho pozrela a on len súhlasne prikývol.
„Ničomu nechápe a nevie čo je to naozajstný koniec. Koniec. Justin ja tomu nerozumiem ale bolí to.“ Justin s Jessicou tak veľmi chápal. Pociťoval tú istú bolesť ako Jessica keďže s ňou cítil. Ale cítil aj smútok, lebo si uvedomoval že Jessica mala asi jedného z nich radšej ako len kamaráta a to on chcel byť viac ako kamarát. Sadol si vedľa nej a objal ju. Ona sa schúlila do jeho lona a on sa jej hral s vlasmi. Jessica síce nedávala navonok svoj smútok, ale jej vnútro bojovalo. Snažila sa koncentrovať na jednu jedinú vec a tou bol Justina. Pozrela sa mu do očí a zavrela ich. Chcela si nechať tento obraz. Auto zastalo a Justin zobral Jessicu na ruky. V náručí mu zaspala a nechcel ju zobudiť. Pred hotelom nebol ešte nikto keďže nevedeli kde bude Justin bývať. Ale kedže išili cez recepciu nasadil si kapucňu a Jessica potiahol mikinu trošku vyššie aby jej nebolo vidno do tváre. Rýchlo prešli cez recepciu do výťahu. Výťahom vyšiel s Jessicou do 4 poschodia. Dvere výťahu sa otvorili a on išiel do apartmánu hneď oproti výťahu. Jessicu si prehodila na druhú ruku a z vrecka vytiahol kartu od izby. Prešiel s ňou po registri apartmánu a dvere sa otvorili. Nohou dvere zatvoril a Jessicu položil na posteľ. Bola taká nevinná keď spala. Vlasy jej odhrnul z tváre a prikryl ju. Usmev mal na tvári. Pri dverách boli ich kufre. Otvoril svoj a vybral si z neho veci. Osprchoval sa a keď prišiel do izby ľahol si na pohovku vedľa televízora. Vedel že Jessica nemala rada keď sa s niekým delila o posteľ a bolo by veľa čo vysvetľovať kebyže ich nájdu ráno v jednej posteli. Na tej nepohodlnej pohovke sa necítili dobre ale čo by nespravil pre Jessicu. Pod hlavu si dal vankúš a ešte raz sa pozrel na Jessicu.
„Justin čo..“ Vletel ráno do izby...

2 komentáre:

  1. ojojoj .. úžasné :)) superné :) krásne :) dokonalé :) áách :) nádhera:)) a mne to absolutne nevadí :)neskutočne sa teším na ďalšiu časť :) Saša:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ako skvele sa to číta :) Radsej sa netes :D Tieto casti su .. ako to povedat, sama si to precitas za chvilku :) Kazdopadne dakujém Saši za komentár :)

      Odstrániť