piatok 16. novembra 2012

EVERYTIME! 12


autor: Eni :)


Bude to v pohode.“ Jessica pohľadila Justina po ramene a usmiala sa na neho. On sa tiež usmial lenže nebol to toľký úsmev.

Auto zastavilo pred jednou menšou kaviarňou. Jessica sa na Justina pozrela a on sa len usmial.
„Moja obľúbená.“ Jessica pochopila a tento-krát si otvorila dvere sama. Justin vyšiel opačným smerom. Justin sa pozrel na toho strážnika a on len súhlasne pokýval hlavou.
Spoločne vošli do tej kaviarne a v nej boli len dvaja ľudia. Jeden postarší pán ktorý si čítal noviny a dáma okolo 40-tky ktorá pila kávu. Justin prišiel k pultu a podal predavačke ruku.
„Jessica predstavujem ti Penny. Penny –Jessica.“
„Slečna Jessica je mi potešením.“ Milo sa usmiala predavačka na oboch.
„Čo si prosíte?“ Jessica nechápala tomu, čo sa tu vlastne deje. Predavačka sa správala úplne normálne. Justin jej nadiktoval objednávku 2 čokoládové croissanty a rozmýšľal ďalej. Jessica do neho buchla a on sa len nad tým zasmial. A dodiktoval dve latté. Predavačka súhlasne pokývla hlavou a Justin posunul Jessicu si sadnúť k stolu. Sadol si oproti nej a ona sa na neho stále nechápavo dívala.
„No, čo.. Kontakty.“ Usmial sa a pokrútila nad tým hlavou. Predavačka im doniesla raňajky a spoločne sa naraňajkovali. Cez to riešili dnešný program ale Jessica ho vždy odbila pretože jeden program už mala. Po raňajkách ktoré „musel“ zaplatiť Justin nastúpili obaja do auta.
„Kam teraz?“ spýtal sa Jessici Justin, keďže vedel, že Jessicu jeho nápady nejako nezaujali.
Jessica otvorila tú zatvorenú priečku a niečo pošepkala tomu strážnikovi. On sa len usmial a súhlasne pokýval hlavou. Znova ju zavrela a pohodlne si sadla na sedačku.
„To malo znamenať čo?“
„To že máš rád svoju Jessicu.“ Pozrela sa na neho s úsmevom a on len vzdychol.
„Jediné šťastie, že ju mám rád však?“
„Presne!“ Auto zastavilo a Jessica vystúpila a Justin ju nasledoval. Jessica chytila Justina za ruku a niekde ho ťahala.
„Počkaj, veď to tu ani nepoznáš.“ Otočila sa na neho a zastala.
„To kto povedal.“ Justin chcel niečo povedať lenže ona mu zapchala rukou ústa.
„Chceš ma zabiť?“ Justin sa poobzeral okolo a nikde nebol nikto.
„Ou Justin, prepáč, ale na to vážne nemám nárok a ani potrebu.“ Jessica sa zasmiala a znova ho potiahla za sebou. Išli asi 5 minút a Jessica zastala. Justin sa poobzeral bližšie a uvidel detský park. Hrali sa v ňom malé decká. A v jeho strede bola veľká fontána.  Jessica sa na Justina prosebne pozrela a on nesúhlasne pokrútil hlavou.
„To nemôžeme, čo ak nás tu niekto odfotí.“
„Strachopud!“ Jessica sa rozbehla k fontáne a postavila sa na jej rám.
„Ešte dlho tam budeš čakať?“ Zakričala za ním a on len pokrútil hlavou.
„Za toto nás oboch zabijú.“
„Stávajú sa aj horšie veci.“ Všetci sa začali po nich pozerať a malé deti hneď pribehli k ním a začali tlieskať a kričať: -- Justina a Jessica—ich mami sa len pozerali raz na Jessicu a raz na Justina. Fontána striekala a oni boli obaja mokrí. Naháňali sa okolo nej a špliechali sa. Jessica si zobrala topánky do rúk a sadla si na ten rám. Justin si sadol vedľa nej a tie deti hneď pribehli k nim.
„Môžeme vás poprosiť o fotku?“ Obidvaja prikývli a fotili sa spoločne s nimi. Mami tých detí pochopili že chcú mať asi súkromie tak ich odviedli trošku ďalej, aj keď nie po ich vôli ale nakoniec to šlo.
„Stálo to za to?“ Otočila sa Jessica na Justina a sadla si to tureckého sedu.
„Predstav si že stálo. Ale som celý mokrý.“ Ukázal na svoje tričko. Justin jej odhrnul vlasy za ucho a dívali sa do očí.
„No, je mi zima.“ Jessica prerušila ich očný kontakt a začala si obúvať topánky.
„Tá pravá, ktorá toto vymyslela sa ozvala.“
„Bieber, máš pripomienku?“ Otočila sa na neho a svoj pohľad presmerovávala na neho.
„Nič som nepovedal.“ Justin dal obranne ruky a chytil Jessicu za pás a začal s ňou točiť.
„Niéé, už nié.“ Kričala Jessica po 3 krát keď začal Justin točiť do inej strany.  Pomaly ju pustil ale stále držal.
„Asi sa pozvraciam.“ Dodala a on sa od nej odtiahol.
„Stále o tom istom.“ Zasmiala sa a kráčala naspäť k Justinovmu auto.
„A nikdy mi to nedôjde však?“ Ozval sa vedľa nej.
„Presne, nikdy.“ Buchla ho do ramena. On ju chytil okolo ramien a spoločne išli k autu. Mokrí nastúpili do auta a strážnik znova naštartoval. V aute sa Justin otočil na Jessicu.
„Ďakujem naozaj som sa potreboval odreagovať. Ako si to vedela?“
„Šiesty zmysel ženy.“
„Jess, naozaj ťa mám rád.“
„Aj ja teba Justin.“ Justin chytil Jessicu za ruku a usmial sa na ňu. Chcel jej povedať všetko city, ktoré k nej cíti, všetko, lenže niečo mu hovorilo že ešte nie je správny čas. A nechcel zrušiť to ich puto ktoré ich viazalo. Auto zastalo a obidvaja si uvedomili že už sú naspäť v podzemnej garáži hotela. Vystúpili a išli k výťahu. Nastúpili do neho a viezli sa až na ich poschodie. Vo výťahu nikto nič nehovoril a každý bol vo svojich myšlienkach. Po nevôli Jessici musela jej myseľ aj tak myslieť na Zayna. Čo môže asi tak teraz robiť? Už nikdy to nebude také ako to bývavalo. Bol to až príliš krátky čas. Bolo to nejaké vzplanutie? Koncert. Dom. Pohreb. Tak krátky čas a jej srdce sa cítilo úplne inak ako dovtedy. Ako pri Justinovi ako pri hocikom. Lenže Zayn to nechápe a je tu Justin. Ten pri nej stál a stojí aj keď situácii nechápe. Zvuk výťahu sa rýchlo ozval a tieto myšlienky Jessica znova zatlačila do úzadia svojej mysle. Vystúpili z výťahu a išli k izbe. Jessica rozmýšľala koľko môže byť tak hodín, ale prerušil ju Justinov hlas.
„Je 16:00.“ Ozval sa Justin.
„Čože?“
„Že je 16:00.“ Zasmial sa Justinov a hodil po Jessice pohľad.
„Ako...“
„Šiesty zmysel muža.“
„Tak toto ma dostalo.“  Jessica sa začala smiať a hodila sa na posteľ.
„Nesmej sa!“ Justin sa hodil vedľa nej na posteľ a díval sa jej do tváre. Ona mu rukou tvár oddialila a išla si do kufra pre notebook. Justin ju celý čas pozoroval. Vytiahla ho a hneď ho zapla. Justin si zatiaľ na Iphone zapínal twitter, kde chcel si chcel dať ich spoločnú fotku na profilovku. Na Jessicinom notebooku sa objavila fotka jej a One Direction z jej koncertu. Justin sa na to fotku díval pretože ho dostatočne zaujala, lenže Jessica rýchlo zapla Google Chrome takže mu zabránila pohľad na tú fotku.
„Odkedy sa s nimi poznáš?“ Spýtal sa Justin.
„Len s tým ešte nezačínaj aj ty.“ Pokrútila hlavou. Ale Justina tá fotka naozaj zaujala pretože na nej dáva Zayn bozk na líce Jessice. Tento- krát si dával dokopy súvislosti z včerajšieho večera. Oni spolu niečo mali? Chodili spolu? Alebo ešte chodia spolu? Justinovi tieto myšlienky behali po rozume.
„Hej! Počúvaj ma.“ Luskla mu pred tvárou Jessica.
„Čo sa deje?“ Otočil sa zmätene. Jessica niečo zapla a odišla od notebooku. Zrazu uvidel svoj obraz na notebooku a pochopil, že zapla twitcam. Naznačil že ju asi zabije lenže už sa zobrazil jeho obraz aj na obrazovke twitcamu a počet ľudí stále rástol. Justin sa s nimi rozprával. Ospravedlňoval sa všetkým Londýnčanom za ten dnešný koncert a hovoril im novinky ktoré má ohľadom spevu. Jessica sedela parapete hotela a dívala sa na neho. Pár – krát sa ich pohľady stretli a Justin naznačil nech ide k nemu. Ona len pokrútila hlavou.
„A teraz ak dovolíte, mám pre vás menšie prekvapenie.“ Justin sa postavil z postele a smeroval cestu k Jessice. Ona len nesúhlasne pokrútila hlavou lenže on ju zobral na ruky a odniesol do postele vedľa neho.
„Ahoj všetci!“ Zakývala do kamery aj Jessica a počet sa rapídne zvyšoval.
„No Jessica prečo sa sa im tu nechcela ukázať.“ Pozrel sa Justin na Jessicu a tá ho buchla rukou do chrbta.
„To bolelo.“
„Justin si dnes dostatočne vymýšľa však?“ Pozrela sa Jessica na Justina a ten do nej len hodil vankúš. Justin začal čítať otázky a komentáre k ich twitcamu, ale tie sa veľmi rýchlo striedali takže niektoré nestihol ani dočítať.
„Takže je tu jedna otázka pre nás Jess...“ Justin sa otočil na Jessicu a ona prestala hovoriť vtipy o Justinovi.
„Ako je možné že spolu robíme twitcam?“ Justin sa pozrel na Jessicu a tá sa pozrela do webcamery.
„Pretože Justin sa nevedel dočkať kedy ku nemu príde moja maličkosť a spraví s ním twitcam, tak ma tu dotiahol.“
„To nie je pravda.“
„Bieber, nezatĺkaj, aj tak oni vedia ako veľmi ma máš rád.“ Len si vzdychol.
„Že ma máš rád?“ Prižmúrila oči a pozrela sa na neho.
„Dostatočne o tom pochybujem.“
„Však počkaj.“ Jessica zvalila Justina na posteľ a začala ho biť vankúšom. On len ležal na posteli a Jessica sa rýchlo zdvihla. Čítala komentáre: Nebi ho! On si to nezaslúži! Ale väčšina tam písala usmievajúce smajlíky.
„Mám pre vás prekvapenie.“ Usmiala sa Jessica a škodoradostne na Justina. On len nechápavo pokrútil hlavou. Pustila jeho pesničku Boyfriend a zhodila ho z postele.
„Tomuto sa hovorí Boy-friend v priamom prenose.“ Jessica sa začala smiať pred web-kamerou. Justin chytil Jessicu okolo pása a vytiahol ju z postele.
„Nié, Justin pusť ma. Máme tam twitcam. Nié. To nespravíš.“ Tí čo sa dívali na twitcam počuli len zvuk sprchy a pišťanie. Zachvíľku prišiel Justin celý vysmiaty pred web-kameru.
„Takto sa umlčuje žena.“ Zasmial sa. Zachvíľku prišla za ním aj Jessica s uterákom okolo tela a mokrými vlasmi.
„Posielam vám všetkým pusu ale s touto osobou vedľa mňa nehodlám zdieľať jeden obraz.“ Justin sa stále smial a komunikoval s fanúšikmi. Jessica si zobrala do kúpeľne teraz všetky veci a išla sa tam obliecť. Obliekla si spodné prádlo a:





 Vyšla z kúpeľne a Justin jej ukázal na zvoniaci mobil na stolíku.
„Pripomeňte mi, že jej musím zmeniť tón zvonenia.“  Jessica nad ním len mávla rukou a zodvihla hovor:
„Ahoj Jess, potrebujeme aby si hneď prišla...“

1 komentár: