štvrtok 22. novembra 2012

EVERYTIME ! 13


autor: Eni :)

„Ahoj Jess, potrebujeme aby si hneď prišla...“

„Justin potrebujem sa dostať do štúdia.“ Justin nachvíľku stopol twitcam a pozrel sa Jessicu
„Do ktorého?“ Justin sa začal smiať a ona sa na neho pozrela nechápavým pohľadom. Mobil sa znova rozvibroval ale tento-krát to bola SMS. Otvorila ju a v nej bola adresa toho štúdia.
„Dobre, možno mi to nedošlo hneď, ale teraz sa už pohni.“ Jessica po ňom hodila vankúš a on sa celou cestou smial.
„Čo si spravil s tým twitcamom?“
„Nič, bohužiaľ ja ťa tam nepôjdem zaviesť, ale stačí ak pôjdeš do spodných garáží, ako sme išli pred tým a bude tam už pripravené auto.“ Jessica mu dala rýchlu pusu na líce a rozbehla sa do výťahu. Justin si priložil ruku k lícu a s úsmevom na tvári, znova vošiel do izby. Jessica vystúpila z výťahu a išla smerom k odstavenému čiernemu autu.
„Teší ma sa slečna Jessica, mám vás niekam odviesť len mi musíte dať adresu.“ Jessica sa na neho usmiala a podala mu svoj mobil. On si správu prečítal a úsmev jej oplatil.
„Nie je to ďaleko.“ Jessica nastúpila do auta a šofér  za ňou zavrel dvere. Nastúpil aj on a auto vyštartovalo z garáží. Jessica si na mobili zapla twitter a pozerala si svoju nástenku priateľov. Všetci sa pýtali len tú istú otázku: Čo je medzi tebou a Justinom? Jessica si pozerala aj fotky ktoré sa tam objavovali. A boli tam aj fotky z toho ihriska a pod tých titulok: Nová láska. Medzi kráľom a kráľovnou hitparád to iskrí. Skrývajú aj niečo viac? Vyzerá to na skutočný vzťah! Prečo klamali svojim fanúšikom? Jessica sa na to už viac nemohla dívať. Mobil si schovala do ruky. Auto zastavilo pred veľkou budovou a šofér jej otvoril dvere. Pred dverami stáli dvaja strážnici ktorý prišli hneď k autu a pomohli jej prejsť cez novinárov. Avšak potrebovala niečo vyriešiť a tak sa pristavila pri jednom reportérovi:
„Ako sa nám môžete vyjadriť na fotky ktoré sú vás Jessica a Justina z toho parku?“
„S Justinom sme priateľmi už dosť dlhú dobu, síce sme to skrývali. Poznáme sa už zo Stratfordu. To je celá pravda. Žiadny vzťah, len priatelia.“ Jessica chcela už odísť ale ešte jej položil jednu otázku.
„Prečo potom bývate v jednej hotelovej izbe.“
„Sme dlhoročný kamaráti, a potrebovali sme dobehnúť čas. Nič viac za tím nehľadajte.“ Novinári ešte niečo kričali ale Jessica sa už len podpísala len pár fanúšikom a vošla do budovy za prítomnosti strážnikov. Tí ju zaviedli až na najvyššie poschodie a ukázali jej na veľké kožené dvere. Jessica prišla k tým dverám a otvorila ich. Teraz sa na ňu pozeralo 6 párov očí.
„Ešte dobre že si sa tu ukázala...“ ozval sa ako prvý jej manažér. Jessica si sadla oproti nim na druhú stranu na pohodlnú stoličku. Zayn sa na ňu díval skúmavým pohľadom lenže ona sa jeho pohľadom úplne vyhýbala a k ostatným chalanom nechcela byť neprívetivá lenže táto situácia so Zaynom k tomu viedla.
„Môžem vedieť prečo na štúdiovom zasadnutí je aj One Direction?“
„Jednu vec, potrebujem vyriešiť pred touto vecou.“ Jessica sa na neho pozrela a on len nesúhlasne pokývol hlavou.
„Vieš o tom že sme museli ísť do Londýna kvôli tebe?“
„Musela som tu ísť.“ Chalani sa do toho nezapájali pretože ani oni nevedeli o čo sa jedná. Vedeli len jednu vec a to tú, že prečo sú dnes tu.
„Je to vo všetkých novinách Jessica!“ Jej manažér jej hodil pár novín a na všetkých bola tá istá titulka. Jej a Justina.
„Nič spolu nemáme ak ti ide o to.“
„Nejde mi o to. Si v Londýne kvôli nemu, vyšli na povrch vaše fotky ktoré nevyzerajú len ako najlepší kamaráti. Preto som ťa tu zavolal.“
„Prepáč, ale Justin je tiež môj priateľ a potreboval pomoc.“ Jessica sa teraz otočila na Zayna, ktorý na ňu neprestal pozerať. Lenže Jessica sa chcela tváriť tak, že ju už Zayn nezaujímal, aj keď jej srdce tomu všetkému protirečilo ale rozum jej to hovoril.
„A ešte k tým fotkám som sa vyjadrila presne tu pred štúdiom, čiže odpovede nájdeš tam.“ Jessica teraz pozrela na všetkých chalanov ktorý sa na ňu tiež dívali.
„Ale nie som tu len kvôli tejto veci. Jessica ako sme sa už dávno rozprávali, prednedávnom vyšlo tvoje nové album. Takže už nám chýba iba turné k jeho zakončeniu.“ Jessica sa teraz lepšie usadila na stoličke a počúvala všetko čo hovorí.
„A keďže z toho vášho spoločného koncertu, boli naozaj dobré ohlasy, rozhodli sme sa, že povedieš turné za prítomnosti One Direction.“
„To si robíte zo mňa srandu.“ Chalani sa na ňu teraz lepšie pozreli. Nechápali čo sa deje s Jessicou. Veď si tak dobre rozumeli. Ale vedeli že sa niečo bude diať so Zaynom, keďže v ten večer z neho nič nevytiahli a obidvaja sa nesprávali tak ako inokedy.
„Prepáč, Jessica. Ale toto rozhodnutie je už platné. Mám tu pre teba zoznam skladieb ktoré vybrali fanúšikovia. Potrebujem len aby si si z toho vybrala ktoré chceš zaspievať.“ Jessica len pokrútila hlavou. Chcela to turné s nimi ale bála sa že sa odcudzí s Justinom a so Zaynom sa budú stále hádať. To by bola jej najväčšia bolesť. Hádky so Zaynom. Aj tak ju už dosť boleli tie Zaynove pohľady ,keď hovorila o Justinovi. On si len nechcel priznať že sa má deliť na pozícii najlepšie priateľa s Justinom. Tú pozíciu chcel sám. Jessicin manažér jej podal dotazník. Jessica si ho ešte raz preskúmala a rozhodla že toto turné bude výnimočné a bláznivé zároveň. Vybrala z neho tie najživšie pesničky . S úsmevom na tvári mu ten zoznam podala naspäť. Skúmavým pohľadom si prezeral zoznam a potom ho položil na stôl.
„Nezvládneš to.“ Pozrel sa na ňu a chalani behali pohľadom z nej na neho.
„Všetko bude fajn. Proste mi musíš veriť. Fanúšikovia to tak chceli, budú to mať.“
„Tu nejde len o to. Bude to bláznovstvo. Fanúšikovia budú ako zbláznený, čo ak sa niečo stane.“
„Ja im verím, problém bude len s fanúšikmi One Direction.“
„Prečo by mal byť s nimi problém?“ Spýtal sa Liam a pozeral sa na jej manažéra.
„Liam, asi si nevidel koncerty Jessici.“
„Je mi to ľúto, ale to vážne nie. Takže tomu docela nechápem.“
„Ako dobre vieš Jessica spieva rock a pop. A jej fanúšikovia sú ako by som to dobre nazval dosť divokí?“ Jessica sa na neho pozrela a pokrútila hlavou.
„Ako môžeš hovoriť o mojich fanúšikoch že sú divokí. Nie sú. Proste majú radi zábavu tak ako ja. A toto turné bude naozaj niečím iné.“
„Len mám strach že aby sa tam niečo neudialo.“
„Nič sa nestane. Len mám jednu prosbu.“ Jej manažér len pokýval hlavou.
„Kontakt s fanúšikmi.“
„To nie.“
„Ale áno.“
„Je to nebezpečné.“
„Celá táto show je nebezpečná.“
„Čo ak sa ti niečo stane.“
„Tak na to tu máme One Direction.“ Jessica sa spokojne usmiala a oprela sa o vrch stoličky.
„Prepáčte, ale trošku tomu nerozumiem.“ Prehovoril Zayn a otočil sa na jej manažéra, Jessica si len odfŕkla.
„Zayn, tieto koncerty sú trošku odlišnejšie. Naposledy sme ju odtiaľ museli dostať, pretože fanúšikovia sa išli zblázniť. Rozrazili zábrany a bežali na pódium.“
„Oni za to nemôžu, proste tam bola slabá ochranka.“ Zayn sa na ňu pozrel. Vedela že s tým všetkým by nesúhlasil, ale chcela mu dokázať svoju osobnosť, akú ešte nezažil.
„Ochranka, neochranka. Mohlo sa ti niečo stať.“
„Už o tom nemusíme hovoriť.“
„Dobre, toto si ešte budeme musieť prediskutovať Jessica. Môžeme skončiť. A s prípravami začneme o 3 dni v San Franciscu, pretože chceme ho spustiť čo najskôr.“ Všetci sa zodvihli zo stoličiek a Jessicin manažér objal Jessicu. S chalanmi si podal ruky a Jessica a One Direction spoločne vychádzali z dverí.
„Vážne to býva také šialené.“ Dobehol ju Liam.
„Niekedy. Len potrebujem vynahradiť tú podporu ktorú od nich dostávam, preto také radikálne zmeny.“
„Myslíš že to zvládneš?“
„Pre fanúšikov všetko.“ Jessica sa na neho usmiala a stlačila tlačítko ktoré zavolalo výťah. Všetci sa do neho spoločne dostali a dvere výťahu sa zavreli. Zayn sa díval na Jessicu, lenže tá sa díval raz dole alebo hore, len aby sa na to nemusela dívať. Ale stalo sa niečo nečakané. 

4 komentáre:

  1. zasekol sa výťah ? :OO :D:D: je to dokonalé :) krásne :) teším sa na ďalšiu :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Sa nesmej :D :D Tieto diely su take... nie prekvapitelne :D :D ale dufam ze sa vam to bude stale pacit :D Ou dakujém :) Zistila som že Eni je trosku odveci, tak stači.. by Everytime! :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. no teším sa na to ich spoločné turné :DD ale je to božské :)) *K*

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ale v 15-16 sa zisti ze to turne bude trosku zamotanejsie :D dufam ze sa vam ten problem bude pacit :D :D Naozaj dakujem :) By: Everytime! :)

    OdpovedaťOdstrániť