utorok 27. novembra 2012

EVERYTIME! 14


Výťah sa zastavil. Skúšali zmačknúť tlačítko ale nešlo to.
„Tieto výpadky elektriny ma tu začínajú vážne už štvať.“ Harry si sadol na zem a díval sa hore.
„Čo vás, ja som prvý krát zaseknutá vo výťahu a naozaj mám strach.“ Jessica sa oprela o dvere výťahu a zošmykla sa po nich dole.
„Nič sa nestane.“ Otočil sa k nej Zayn.
„Čo ty o tom môžeš vedieť?“ Teraz sa obaja sebe dívali do očí a znova to medzi nimi prebehlo. To čo k sebe cítili. Všetko. Chalani sa dívali raz na seba a raz na nich oboch.
„Je na čase dozvedieť čo sa to medzi vami deje.“ Niall sa ozval a oni sa pozreli na nich oboch.
„Nič.“ Obidvaja povedali naraz.
„Dobre keď myslíte že...“ začal Louis a chcel to odskúšať lenže oni ho znova prerušili.
„Nevieš to pochopiť.“
„Ja? Myslíš to vážne? Už ani neviem čo je pravda z toho všetkého.“ Obaja sa postavili a dívali sa teraz do očí.
„Mal si veriť mne. Nikdy by som ti nemohla klamať.“
„Myslíš že nemohla? Čo tak o Justinovi?“
„Nič som ti o ňom nepovedala. Povedala som len že to nevieš pochopiť a počkať kým ti to poviem sama.“
„Keby si bola na mojom mieste, čakala by si?“
„Neviem čo by som spravila! Viem jedno som zmätená z teba, z Justina z vás oboch. Tlačíte sa mi v hlave a ja už neviem ani sama o sebe.“
„Prepáč, že máš Justina v hlave.“
„Teraz hovorím aj o tebe.“
„Tak prepáč za to že existujem.“
„Nikdy to nepochopíš.“
„Chcel som ti pomôcť.“
„A ja som ti chcela dať omnoho viac a to bola chyba.“
„A čo vieš čo som chcela spraviť ešte aj ja.“
„Teraz si sa k tomu vyjadril.“ Chalani to pozerali ako nejakú komédiu. Raz na jedného a potom na druhého.
„Nemusel som povedať pravdu.“
„Vidíš a to je v tom.“
„Čo je v čom?“
„Ty to nedokážeš asi pochopiť Zayn.“ Obidvaja boli odrazu k sebe tak blízko a dívali sa navzájom do očí.
„Čo. To že som sa do teba zamiloval na prvý pohľad.“ Zayn to chcel zobrať naspäť ale Jessica pokračovala.
„Nie, to že som ti dala svoje srdce na dlani.“
Louis pošepkal Niallovi.
„Nevyznali si teraz náhodou lásku?“
„Ja ani neviem, som z toho zmetený. Sú taký vysokí a majú ten najlepší vzduch tam hore, tak odomňa nechci rozmýšľať keď som tú dole s horším vzduchom.
„Tak už sa pobozkajte!“ Ozval sa Harry a Liam mu rukou hneď zapchal ústa. Jessica so Zaynom sa naraz otočili. Postavili sa čo najďalej od seba a aby na seba nevideli.
„Akože takto to teraz končí?“ Spýtal sa Louis dívajúc sa na Harryho, pretože obidvaja vedeli že myslia na to isté, lenže oni mlčali a dívali sa do zeme. 
„Ste horší ako malé deti, tie aspoň vedia povedať svoje city najavo. Nemôžem sa na vás dívať ako si navzájom ubližujete.“ Louis otočil svoju hlavu úplne do inej strany. Harry nad tým krútil len hlavou a Liam sa díval raz na jedného a potom na druhého. Odrazu sa výťah pohol. Všetci sa postavili, ale nikto nič nehovoril. Dvere sa otvorili a oni rýchlo vyšli z výťahu a východom z budovy. Pred budovou bolo množstvo novinárov a fanúšikov, ale Jessica to nezvládala. Nezvládala hádky so Zaynom. Ani sa nerozlúčila s chalanmi, len nastúpila do auta a auto naštartovalo a rýchlo vyšlo z cesty. Zayn sa díval ako to auto odchádza a len nesúhlasne pokrútil hlavou.
Jessica prišla do izby a bol tam aj Justin.
„Čo je nové pop- star?“ Díval sa na ňu, ale ona ani nepočula o čom hovoril. Len si zobrala svoje veci a vošla do kúpeľne, kde si dala dlhú sprchu. Vlasy si nechala rozpustené padať na plecia a obliekla si len  kratšie šortky a dielko. Na to že v Londýne bola zima, tieto hotely boli naozaj veľmi vykurované. Otvorila dvere od kúpeľne a Justin zodvihol svoj pohľad od televízora na ňu. Jessica si sadla vedľa neho na posteľ a oprela sa o koniec postele.
„Nahnevaná?“
„Nop.“ Justin si presadol a sadol si oproti nej, takže sa jej teraz díval do očí. Jessica uhýbala pohľadom, ako len mohla, lenže Justin ju chytil za bradu a otočil k sebe.
„Viem že niečo tajíš, zožiera ťa to, si z toho sklamaná, ale nevieš čo mi máš na to povedať.“
„Bože môj Justin! Ja ťa tak neznášam za to že vieš o mne všetko a že ma tak odporne hrozne poznáš.“  Jessica chytila vankúš a začala ním biť Justina.
„Pŕ, spomaľ ty bitkár. Viem že sa chceš len tomu vyhnúť, aj to ešte ovládam.“ Justin jej vytrhol vankúš z rúk a až teraz sa na ňu díval upreným pohľadom.
„Vieš, že si rozprával, že naše priateľstvo už nič nerozdelí a budeš tu už stále so mnou ...“ Justin jej zakryl rukou ústa. „... a k veci.“
„Odchádzam Justin. Vedel si že sa to raz stane.“
„Vedel som to. A viem že sa môžeme stretávať aj naďalej.“
„Začína mi turné.“
„Ou..“  
„Presne tak... Vieš že je to náročné samé od seba. A ja sa bojím že sa z toho zas stane to čo predtým.“
„To už nedovolím.“ Justin si pritiahol Jessicu bližšie k sebe a ona dýchala vôňu jeho mikiny.
„Však si môžem zobrať dve tvoje mikiny.“ Jessica na neho hodila psie oči a on len nesúhlasne pokrútil hlavou.
„To nie, zobral som si so sebou všetky obľúbené.“
„No ták, aj ja som tvoje obľúbené dieťa, tak sa oň staraj!“
„Jednu.“
„Dve.“
„Tvoje pilotky.“
„Nié. To si robíš srandu.“
„Berieš?“
„Milujem ich.“
„A ja tie mikiny.“
„To bol podraz.“
„Súhlasím.“ Obidvaja si podali nakoniec ruky ako dohoda.
„A teraz k tej zásadnej veci, ktorá ťa žerie.“
„Žiadna nie je.“
„Už ma to nebaví. Koľko krát ti mám povedať, že mi môžeš dôverovať.“ Jessica pokrútila hlavou a vzdychla si.
„Zayn.“
„Vieš o tom že som to vedel?“
„Neverím.“
„Chcem pokračovanie tohto príbehu.“
„Začíname sa dosť vzďaľovať a cítim že strácam priateľa.“ Jessica nechcela Justinovi priznať že k Zaynovi niečo cíti, pretože ako už nechce ale cíti niečo aj k Justinovi. A je to väčšie ako priateľstvo a začína jej to zapĺňať medzeru za Zaynom.
„Nestrácaš priateľa, pretože ja tu budem vždy pre teba Jess.“
„Ja viem Justin. A preto ťa mám najradšej.“ Justinova radosť bola naozaj veľká, keď vedel že Jessica už nemá rada tak Zayna. Mal rád One Direction a vážne ich bral ako bratov, ale pre Jessicu musí obetovať všetko, pretože vie že ona mu za to stojí. Neskutočne ju miloval. Bál sa o to turné, ktoré má prísť, ale bude ju navštevovať a podporovať.
„Prvý krát nechcem zaspať, takže ide sa spať.“Jessica si ešte raz skontrolovala mobil a položila ho vedľa seba. Videla ako Justin s nechuťou odchádza na tú sedačku.
„A pravdaže, ak ti to nebude vadiť, budeš spať na tejto veľkej posteli so mnou. Ale varujem ťa. Pravá strana je len a len moja.“ Justin sa nad tým zasmial a ľahol si úplne na koniec ľavej strany postele.
„Zas nie až tak že som smrteľne chorá, proste si sprav pohodlie, len sa na mňa netlač.“ Jessica sa zasmiala na Justinovi a ten len nad ňou pokrútil hlavou.

4 komentáre:

  1. Louis pošepkal Niallovi.
    „Nevyznali si teraz náhodou lásku?“
    „Ja ani neviem, som z toho zmetený. Sú taký vysokí a majú ten najlepší vzduch tam hore, tak odomňa nechci rozmýšľať keď som tú dole s horším vzduchom. - tu som dostala taký záchvat smiechu kvôli Naillovi :DDDDDDDD ale tuež by sa už mohli dať do kopy :DDD vôbec by som sa nenahnevala :DD ale je to krásne :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Aww :D dakujem :) bude to este dost komplikovane :D ale sice to teraz nejako tak vyzera :D ale vsak nejdem predbiehat :D ale stane sa tam dost zasadna vec :D vlastne vela :D to je jedno :D :D hrozne si vazim tvoj komentar :) By: Everytime!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj .. prosím ťa prečítala by si si poviedky na stránke ktorú mám s kamoškou ?? teda ak by si mala čas .. chcela by som vedieť či sú aspoň trochu dobré .. dano-direction-pribehy.estranky.sk .... prosím ..

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj ...V prvom rade, vobec nezalezi na nazore inych :) je to vasa stranka a ma byt taka aby sa vam pacila :) A moj nazor je že ste spravili skvelú prácu na tej stránke :) Angels má vážne skvelé diely a My beautiful life sice uz skoncila ale je vážne beautiful :) A Stars live nema chybu :D "Boli to také ochechuly" :D :D :D Len v tom pokračujte :)

    OdpovedaťOdstrániť