štvrtok 1. novembra 2012

EVERYTIME! 9


V kabáte jej začal zvoniť mobil. Vytiahla si ho a odblokovala. Zas! Dnes nie. Dnes naozaj nie Zayn.

Jessica sa šla osprchovať a v skrini našla Mandine tričko. Obliekla si ho k svojim krátkym šortkám a pomaly zaspávala v Mandinej posteli. Ráno sa zobudila na to ako ju niekto hladí po líci. Otvorila oči a uvidela. Justina.
„Dobré ránko.“ Usmial sa a ona mu úsmev opätovala.
„Mal si mi zavolať.“ Posadila sa na posteli a oprela sa dozadu.
„Nechcel som ťa budiť a chcel som vidieť ešte aspoň raz Mandinu izbu.“ Obidvaja sa naraz začali obzerať po tej izbe.
„Stále mi to pripadá akoby to boli tie naše staré časy.“ Justin súhlasne prikývol a Jessica sa postavila z postele. Len sa na ňu stále pozeral.
„Justin prestaň sa na mňa tak pozerať!“ Prišla k nemu a obrátila mu hlavu na stranu. On len vybuchol smiechom.
„Pamätám si časy, keď ti to nevadilo a naopak rada si hodila v úplne kratučkom tričku a....“ Zapchala mu ústa.
„Prestaň! Bola som malá a bola som hlupučká. Teraz som už veľká.“ Chytila ho za ruku a druhú mu zakryl oči. Tak ho odviedla až ku dverám a tam pred ním zavrela dvere.
„Héj! To nebolo fér. Myslel som že sa mám len otočiť.“ Zatiahol za dverami. Jessica protestujúco nič neodpovedala len pokrútila hlavou a mala úsmev na tvári. Z kufra si vytiahla veci, ale ešte pred tým sa pozrela von z okna. Keď sa pozrela von trošku ju to zaskočilo takže sa inštinktívne pozrela na hodiny ktoré boli na stene.  13:15.
„Justin to myslíš vážne? Je už poludnie!“ zakričala na neho Jessica.
„Nechcel som ťa budiť...“ zatiahol trošku tichšie takže bol asi ďalej.
Keďže bolo teplo teraz si už z kufra vytiahla:  


Veci si pritiahla k sebe pred zrkadlom aby zistila či to k sebe ladí. Potom ich hodila na posteľ a odišla do kúpeľne kde si dala rannú hygienu a osprchovala sa. Voňavá vanilkovým krémom vošla do izby a tam sa obliekla. Vlasy si nechala voľne spustené a na oči si dala špirálu. Nastriekala sa voňavkou v kúpeľni kde náhle aj otvorila okno. Nechcela aby v spomienke Mandiních rodičov boli aj nejaké nezrovnalosti. K šatám si obula krémové lodičky takže bolo o trochu vyššia. To však vôbec nevadilo pretože pred Justinom bola až teraz v normálnej výške. Svoj kufor vyniesla pre izbu a sama ostala stáť na prachu Mandinej izby. Vedela že keď teraz zavrie tie dvere, zavrie aj jednu kapitolu zo seba a otvorí novú s názvom: Vrátená minulosť. Mandy im spojila cesty s Justinom a to vedeli obaja. Stále prebehovala očami z jednej strany na druhú a chceli si všetko zapamätať na takom istom akom to aj je keďže nevie čo spravia s touto jej izbou jej rodičia.
„Je to ťažké však?“ Prudko sa otočila a uvidela za sebou stáť Justina. Súhlasne prikývla a sklonila dole hlavu. On prišiel bližšie k nej a objal ju. Nakoniec tie dvere zavreli spoločne, ale ostali im ruky na kľučke spoločne. Pozreli si do očí a Jessica rýchlo odvrátila zrak. V myšlienkach sa jej objavoval Zayn a to isté. Tak ako sa na ňu pozeral, ako s ňou cítil a všetko. Odtrhla ruku a vytiahla si rúčku od kufra, ale Justin ako správny gentleman sa pred ňou uklonil a ten kufor jej zobral. Ona si len chytila boky svojej jemnej sukienky a uklonila sa takže sa nakoniec začali smiať na tom obaja. Justin bol trošku sklamaný, pretože mal Jessicu naozaj viac rád ako len kamarátku či sestru, ale nechcel nič urýchľovať a vedel že si na Jessicu počká ako to len bude potrebovať.
Zišli spolu dole schody a Justin odbočil k dverám a ukázal Jessice že má ísť do jedálne. Prvý krok do jedálne a Jessica videla, že tam sú naozaj všetci smutný. Prišla k Mandinim rodičom a a spoločne ich objala. Oni sa obaja znova rozplakali. A potom objala a svojich rodičov a jej bratovi dala bozk na líce ale ten si ho hneď z líca nesúhlasne utrel. Popravde- neznášal to! Nikto nič nehovoril a keď chcela začať rozprávať Jessica jej brat ju len chytil za ruku v znamení že nemusí a už o všetkom vedia. Len prikývla akože je to pravda a opäť ale tento- krát na rozlúčku všetkých objala. Avšak, keď sa objímala s Mandinou mamou ona sa postavila pred ňou a chytila jej ruku do svojej vložila jej niečo do nej lenže jej ruku zavrela a súhlasne pokrútila hlavou.
„Mandy to takto chcela.“ Jessica si spomenula na ten sen čo sa jej sníval keď bola v nemocnici a na Mandine slová.
„A ja vám mám zas odkázať že vás bude stále milovať.“ Mandinej mame vyšla z oka slza a Jessice tiež. Do jedálne vošiel Justin a tiež sa zo všetkými rozlúčil.
„Dávajte si obaja pozor. Spojili ste sa a všetko dobré je zas naspäť.“ Mandina mama chytila Justina aj Jessicu za ruku a obidvoch ich objala. Keď opúšťali jedáleň Justin chytil Jessicu za ruku a ona sa len zapýrila a sklonila hlavu. Videl to na nej ale nechcel aby bola z neho nervózna tak sa len pousmial. Otvoril jej vchodové dvere a ona sa divila, že prečo tu nikto nie je. Len jedno čierne auto pred domom.
„Stačilo trošku fantázie.“ Justin vedel na čo myslí takže ju predbehol. Ona sa na neho len usmiala a vstúpili dozadu do auta. Cesta na letisko bola krátka. Na letisku stálo Justinove súkromné lietadlo a ani tu nikto nebol.
„Ty si sa musel dnes zobudiť s nejakou veľkou fantáziou Justin.“ On sa len na ňu zasmial a vstúpili do lietadla. V ňom si Jessica rýchlo nasadila svoje čierne sluchátka Beats a Justin tiež. Obidvaja boli v svojich myšlienkach. Jessicina myseľ bola plná chalanov z One Direction, svojich fanúšikov a Justina. Ak neráta svoju rodinu tieto 3 veci sú najdôležitejšie v jej života. Už nemá takú kamarátku ako bola Mandy takže môže veriť len im 6, ale je to veľmi komplikované. Justin naopak myslel na Jessicu. Jessice pomaly klesala hlava na operadlo až napokon spadla úplne na vankúš. Justin ju prikryl dekov a vybral jej sluchátka z uší. Ona len sladko spala s úsmevom na perách. Oprel si hlavu o operadlo a započúval sa do hudby v sluchátkach.
Londýn:
Jessica vystúpila spoločne s Justinom na letisku kde tiež nebol nikto. Síce už zapadalo slnko ale ešte svietili posledné lúče ktoré zohrievali Jessice pokožku. Justin jej prehodil svoju mikinu cez plecia a ona mu vďačne opätovala úsmev. Nastúpili do auta v ktorom jej Justin vysvetlil že sa musí stretnúť s jeho manažérmi takže vystúpil pred veľkou budovou kde bolo plno novinárov ale autá mali čierne sklá takže nikto Jessicu nevidel. Dvere sa zavreli a šofér sa otočil na Jessicu.
„Mám pokyn tento deň, stráviť s vami takže kam to bude?“ Milo sa na ňu usmial a ona sa dala do medzery medzi prednými sedačkami.
„Myslím že na túto adresu.“ Nadiktovala mu adresu domu One Direction. Presne tak, mali spoločný dom kde vyvádzali ich hlúposti. Síce toto bude nepríjemné ale Jessica to potrebuje vyriešiť hneď takže toto bol jej prvý cieľ. Z vrecka si vytiahla mobil a konečne od včerajška ho znova zapla. Prichádzali jej nové správy ako informácia neprijatých hovorov, ale ona ich všetky rušila. Stále volal Zayn a miestami sa striedali aj chalani.
Auto zastavilo pred ich veľkým domom a šofér naznačil Jessice že ju tu počká. Ona len prikývla a pritiahla si bližšie k telu Justinovi mikinu keďže tu v Londýne bolo naozaj chladno. Prišla pred veľké vchodové dvere a 2 krát zazvonilo. Ozvali sa len hlasy.
„Kto to je? Choď otvoriť! Ja nie, bol som ráno. Nechoď aj tak nikoho nečakáme, všetci sú z mesta preč. A ak to sú nejaký susedia, dozvedia sa že tu bývame my.“ Jessica pokrútila hlavou a od dverí im odkričala.
„Prepáčte chlapci že vás ruším, ale dostatočne vás počuť.“ V dome nastalo ticho a uvidela len svetlo vo vchodovej chodbe. Pomaly otváral Niall sa vystrkoval svoju hlavu spoza dverí. Až kým sa nedostala na úroveň očí. Keď uvidel Jessicu bleskovo dvere otvoril a vyrútil sa na ňu. Objal ju ako najviac vedel. Skoro spadli z toho ich jedného schodíka ktorý majú pred dverami.
„Čo tu robíš? A prečo si len takto oblečená? Musí ti byť zima? Prečo si nám nezavolala? Volali sme ti. Neozývala si sa.“ Jessica mu zapchala rukou ústa a pokrútila nesúhlasne hlavou. Niall pochopil že jej je asi zima keďže jej ruka bola naozaj studená. Zatvoril za ňou dvere a Jessica ostala stáť v ich chodbe ešte nikdy tu nebola takže jej to tu bolo neznáme. Niall ju popotlačil trošku dopredu a obišiel ju.
„Niall kto to bol?“ Ukázali sa neisto zo schodov 3 hlavy. On len pokrútil rukou a oboma rukami ukázal na Jessicu.
„Neverím, Jessica Madson sa práve nachádza v našom dome. A to som si už myslel že sa neuvidíme.“
„Harry, prestaň s tým. Vás a nevidia, to sa ani nedá.“ Kým to dopovedala už ju všetci traja objímali.
„Je to fajn?“ Prvý sa odpojil Liam a pozrel sa na ňu.
„Zvykám si.“ Chytil ju za ruku a odviedol do obývačky.
„Viem čo sa chceš spýtať.“ Prvý začal Liam keď si všetci sadli do veľkých pohodlných sedačiek.
„Tak mi na to odpovedz.“ Otočila sa na nich Jessica a každého si premeriavala pohľadom. Zistila by keby si naznačovali nejaké signáli ale nič sa nedialo.
„Zayn, je hore v izbe a vie že spravil chybu takže prečo si sa mu neozývala?“ Teraz sa na ňu otočili všetci a Jessica len pokrútila hlavou. Postavila sa a chystala sa k schodom. Louis si odfŕkol a ruky si preplietol na hrudi.
„Aká je to spravodlivosť, že sa to Malik dozvie skôr ako ja.“ Zašomral si dostatočne nahlas Louis.
„Pretože ho mám radšej.“ Odkričala Jessica a to sa za ňou už Louis rozbehol.
„To odvoláš.“ Louis sa snažil ju dobehnúť ale Jessica si hneď na začiatku dala dole opätky a držala si ich v rukách. Uvidela asi 7 izieb na chodbe ale keďže za ňou bežal Louis musela to dať na náhodu. Vybrala si predposledné dvere na pravo. Rýchlo do nich vošla a zavrela za sebou. Oprela sa o dvere a jej pohľad skúmal izbu až kým neuvidela sedieť na posteli Zayna....

4 komentáre:

  1. úúúžasné to je :))) nádherné:)) a počula si už novu pesničku Little things ?:OO a ten klip..:) v kuse si to dookola púšťam:)) len tak pre info ..:) dokonale sa mi to hodilo k tejto časti..:) teším sa na ďalšiu:) určite bude taká dokonalá ako všetky .:) šup šup:)) Macko Púú:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, dakujem a este raz dakujem :) počula až velmi vela krát :D v jednoduchosti je krasa :) ale teraz ma zaujali tie 3 nove pesnicky ktore sa dostali na youtube a nevedia ich odtial dostat :D ou tak to teraz naozaj netusim, lebo tie casti ktore su nadpisane vazne su divné ... ale totalne divne :D sama sebe v tom nerozumiem, ale mala som velmi malo casu to napisat takze fantazia pracovala na minimum :)

      Odstrániť
  2. Ja by som sa chcela opýtať kde je ôsma časť lebo keď na ňu kliknem ukáže mi to 8 časť príbehu pri západe slnka ..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Prepáč, asi som spravila preklep, keď som sem hádzala časti :)...už som to opravila :) už by to tam malo nabehnúť :) ďakujem za upozornenie :D Bajuš :)

      Odstrániť