sobota 15. decembra 2012

EVERYTIME! 18


„Teší ma som Jessica. Jessica Madson.“

Jeho ruku stlačila v tom istom geste. *Začíname znova. Každý má už čistý štít* -pomyslela si. Aj keď vo svojom živote nerada nechávala veci, takto za sebou, toto priateľstvo nechcela stratiť.
„Tvoje posledné ocenenie, ktoré si získala ti závidí množstvo starších speváčok. Vidím že sa ti naozaj dobre darí.“ Usmial sa na ňu a Jessica sa začervenala. Nikdy sa o tomto ešte so Zaynom nerozprávala.
„Uvidíme ako teraz dopadne toto turné. Dúfam, že bude naozaj skvelé. Ale teraz som na rade ja. Od X-factoru idete stále len a len vyššie. To svedčí že máte naozaj veľký talent- aj keď sa musím priznať že prvý krát som vás počula spievať až v O2 aréne.“ Jessica sa zasmiala na tom ako si priznala svoju chybu ohľadom One Direction. Oni o nej vedeli všetko, ale ona o nich nič. Vtedy to brala len tak, že oni by mali o nej niečo vedieť pretože na scéne je už pekných pár rokov. Vlastne odmalička, len vtedy to bola skôr herecká scéna. A keď bola už staršia vedela kam patrí. Oboje.
„To všetko vďaka fanúšikom...“ Zayn si položil hlavu na podopretú ruku, tak aby sa mohol lepšie pozerať na Jessicu. „...ale s tým koncertom.. to je trapas, že nás ešte nepoznáš.“ Jessica buchla Zayna do ramena a on si ho len pošúchal.
„Náhodou viem o vás priveľa. Normálne by som o vás dokázala napísať knihu. Posadnuté smery. Už to vidím.“ Jessica a Zayn sa rozprávali spolu celou cestou. Vedeli, že toto obidvaja potrebovali. Zblížiť sa z každej stránky života. Aj z tej vonkajšej scény alebo vnútorných pocitov. Nikdy sa o tomto nerozprávali a týmto krokom sa láska len zväčšovala pomocou priateľstva. Chalani prespali skoro celý let- až kým neprišiel Jessicin manažér k nim. Jessica a Zayn prerušili svoju debatu a otočili sa na neho. On zatlieskal rukami a chalani zdvihli svoje hlavy zo sedačiek a začali si pretierať oči.
„Za pár minút pristávame na letisku v Stratforde. Nakoniec sme si spravili dlhšiu trasu, takže sme tu prileteli s tebou, lenže my ďalej pokračujeme. Auto s ochrankou je pripravené, takže sa nemusíš ničoho obávať. Bližšie informácie ti zavolám večer.“ Rýchlo dopovedal a hneď aj odišiel.
„Nie je nejaký divný? Budiť nás kvôli informácii, ktorá sa nás vôbec netýka!“ Harry sa začal naťahovať až udrel Louisa ktorý ho prebodával pohľadom.
„Ak tam  budem mať niečo za pár hodín, tak si ma nepraj.“ Ukázal na Harry a začal si šúchať čelo.
„Prečo ideš do Stratfordu?“ Spýtal sa Zayn Jessici.
„Moji rodičia tam chcú so mnou stráviť deň, ale viac prikladám na to, že tam idem kvôli propagácii turné v jednej talk-show. Manažment mi nikdy nedovolil zostať doma len tak, to skôr on mi to dovolil.“ Jessica ukázal smerom, ktorým pred chvíľkou odišiel jej manažér. Zayn len prikývol na to, že jej rozumie.
„Náš manažment, sa zatiaľ do nás až tak nestará. Všetko necháva na Paulovi. Ale to len zatiaľ, uvidíme za pár mesiacov.“
„Sľúb mi, že nedovolíš Niallovi aby mi tam zjedol na hoteli všetko Oreo!“ Jessica pokrútila hlavou smerom k Niallovi a ten sa na nich len nechápavo pozrel, pomedzi to ako prežúval nejaký keks.
„Čo sa deje?“ Hovoril s plnými ústami. Všetci sa na tom začali smiať a Niall bol celý červený. V rozhlase sa ozval hlas letušky, na príkaz zapnúť si bezpečnostné pásy. Lietadlo pomaly pristávalo na dráhu a Jessica si rozopla bezpečnostný pás. S každým sa rozlúčila objatím, aj so Zaynom a jej manažérom nakoniec a nastúpila do auta, ktoré stálo už na letisku a kufor jej odniesla ochranka z auta. Auto vyrazilo v plnej rýchlosti z letiska. Lietadlo prešlo ešte poslednými úpravami a vzlietlo tiež ale už konečný smer San Francisco.
Jessica celý čas v aute premýšľala na tým, prečo spravili niečo takéto jej rodičia. Naozaj sa tešila aj na Ryana a aj na nich oboch, ale keď bola mladšia, koľko krát sa tešila, že im zariadia spoločný deň ale nič také sa nestalo. Z rozmýšľania ju prerušilo auto ktoré zastavilo na príjazdovej ceste pred ich domom. Jessice otvorili dvere a ona vystúpila. Nadýchla sa toho čerstvého vzduchu, ale hneď ju ovial studený vzduch, takže si radšej pohla dovnútra. 

1 komentár: