nedeľa 27. januára 2013

EVERYTIME! 26



Potom sa už len rozlúčka vzdušným bozkom a zavrela dvere na svojom apartmáne.
Rozbehla sa a skočila do svojej postele šťastná. Prvý krát čo je šťastná v tejto izbe. Podišla k tým veľkým oknám a odhrnula závesy. Naskytol sa jej pohľad na to úžasné San Francisco, ktorému je za veľa vďačná, práve týmto dňom. Dole pred hotelom boli už aj fanúšikovia, ktorý držali transparenty: *Milujeme ťa Jess! Naša Jess čislo 1! San Francisco ťa miluje* a podobné, tie dodávali najviac energie. Fanúšikovia. Milujúci fanúšikovia, ktorý sú na nezaplatenie. Konečne si vyzula topánky, ktoré si hodila vedľa postele a z kufra si vytiahla tablet, na ktorom už mala rozkliknutý twitter.
*Love you San Francisco! You guys are incredible. Love you all. I´m very pround, that I have got you . Lots of love* S úsmevom na tvári tweet odoslala a odpísala ešte pár fanúšikom, ktorý jej písali ako veľmi ju obdivujú. Nechápala vlastne ani kvôli čomu, vždy robila len to čo ju bavilo pre nich, pretože pri nej vždy stáli. A teraz ju čakala ešte jedna povinnosť. Odblokovala svoj mobil a zmačkla rýchlu voľbu na ktorej mala Justina. Po pár zazvoneniach počula ten jeho zachrípnutý hlas.
„Prosím?“
„Takže už ma nemáš ani uloženú?“
„Jess, vieš koľko je hodín?“ Ozval sa ešte viac zachrípnuto. *Ups*- pomyslela si. Uplne zabudla na časový posun.
„Prepáč, prepáč, prepáč.. zavolám neskôr.“ Chcela to už položiť ale Justin si len pobavene vzdychol.
„Čakám, kedy sa mi ozveš už 27 hodín, takže naozaj ti to zakazujem zrušiť.“ Zasmial sa a Jessica pomyslela na jeho tvár, ktorá sa na ňu usmieva ešte v mysli. Chýbal jej Justin. Aj keď bola teraz so Zaynom, ktorému patrilo jej srdce, polovica predsa len patrila aj Justinovi.
„Ty si to počítal. Neverím.“ Zasmiala sa Jessica.
„Ako sa tam máš?“
„Vlastne tak pomaly.“ Má mu povedať o Liamovi? Rodine? Nie, hneď tie myšlienky z hlavy vyhnala a pokračovala ďalej.
„Prípravy by mali začať od zajtra a bude to poriadna práca, keďže máme len pár choreografií.. takže zajtra keď uvidím posteľ, už sa jej nehodlám vzdať.“
„Typická Jessica.“
„Posteľ je posteľ. Ty sa pochváľ.“ Trošku popohnala aj Justina aby sa vyjadril k sebe.
„Toto je moja posledná noc v Londýne a zajtra ráno mi letí lietadlo. Takže vidím to, že obaja začíname tvrdo pracovať až od zajtra.“
„Presne! Ale viem, že to zvládneš. Si predsa z légie prvých no nie?“ To bol prvý názov ich tzv. klubu, ktorý si vytvorili ako decká v Stratforde. Justin sa zasmial do telefónu. 
„Na to som skoro už aj zabudol.“
„Na to sa nikdy nezabúda!“ Jessica pokrútila hlavou. Síce ju nevidel, ale bol to reflex.
„Ach, Justin. Ja chápem, že chceš spať, tak prečo to nepovieš hneď. Nemusíš mi zaspávať pri telefónne.“ Jessica hovorila dosť nahlas do telefónnu, po trošku dlhšom tichu, ktoré v ňom nastalo.
„Ehm?“ Počula len zmetený hlas Justina.
„Nič zlatíčko, spinkaj ďalej. Sladké sníčky.“ Jessica rýchlo vypla hovor a zasmiala sa nad tým. Aj tak teraz by tam malo byť asi 2 hodiny ráno, tak bola rada, že z neho vytiahla aspoň niečo. Aj to bol pokrok. Mobil odložila na posteľ a znova sa venovala tabletu. Trošku aj pozabudla na čas, pretože pri dverách počula zaklopanie. Prvé čo ju napadlo boli chalani, ale pri ceste k dverám si spomenula na Nicky. Hneď sa trošku viac potešila. Nechcela, aby tento deň skončil, keď sa už uberal tou správnou cestou. Otvorila dvere a presne v nich bola tá usmievavá tvár, ktorú čakala.
„Naozaj nevadí, že...“
„Prestaň Nicki.. som rada, že si prišla.“ Pootvorila viac dvere a rukou naznačila, že má vojsť.
„Máš tu neporiadok vieš o tom?“ Jessica pokrčila ramenami.
„Asi nepatrím medzi tých poriadkumilovných ľudí.“
„To je moja parketa. Upratovanie je moje, ani neviem odkiaľ sa to vo mne zobralo.“ Zas sa smiala tým zvonivým smiechom, pri ktorom sa musela Jessica tiež vždy zasmiať. Jessica si sadla k nej na posteľ a obe sa rozprávali ako keby sa poznali už dlhšiu dobu. Nicki Jessice veľmi pripomínala Mandy aj keď boli úplne odlišné, ale jedine s Mandy si rozumela na prvom stretnutí s nikým iným a tento krát to bola aj Nicki s ktorou si padli do oka už prvý krát. Nicki cítila k Jessica , len pozornosť idola, ale čím viac ju začínala spoznávať, bola presne ako kamarátka, ktorú chcela vždy mať.
„Čo tak spraviť niečo bláznivé?“ Nakoniec sa spýtala Nicki po dvojhodinovej spoznávacej zábave.
„Si blázon.“ Pokrútila Jessica hlavou keď začala tancovať a popri tom si spievať.
„Waw, máš nádherný hlas.“ Ostala prekvapená Jessica, keď ju počula. Nicki sa len začervenala.
„Spievaš?“ Pokračovala. Nicki len prikývla.
„Tak dve hodiny sa tu rozprávame a ty mi nepovieš, že spievaš.“ Jessica do nej hodila vankúš.
„Mám zatiaľ len dve pesničky, ale aj tie mali tu v San Franciscu veľký úspech.“
„To je úžasné.“
„Tak trochu sa snažím. Ale teraz nad týmto nerozmýšľajme. Takže?“
„Babská jazda.“ Vedeli, že myslia na to isté. Nicki si šla po svoj notebook do svojej izby.
„Môžeme začať.“ Odkričala od dverí a obe sa začali smiať. Toto Jessice chýbalo asi najviac. Ženská strana. Od Mandy sa priatelila len s hviezdami, ale oni mali tiež svoju kariéru, takže sa stretávali len na významnejších akciách a spoločných akciách pár krát do roka. Nicki zapojila repráky do svojho notebooku a po celej izbe sa ozývala hudba od Justina Timberlake – Rock your body.
„Takže stará klasika? To sa mi páči.“ Jessica a Nicki si spoločne dali päť a začali si vytvárať spoločný zoznam skladieb.
„Toto tam daj.“ Pozerali sa na množstvo pesničiek na Nickinom notebooku.
„Aj to!“
„Ako je možné, že máme toľké množstvo spoločných pesničiek.“
„Mňa sa nepýtaj, hviezdy sa rodia predsa spoločne.“
„Súhlasím.“
„Potrebujeme si objednať niečo fákt skvelé.“
„Kakao.“
„A Oreo.“ Dodala Jessica po prvom návrhu Nicki.
„My sme ale dospelé.“ Nicki išla zavolať na hotelovú službu, pričom sa snažila flirtovať s tým chalanom na druhej strane. Obaja sa poznali dostatočne dobre, ale Nicki na neho mala zálusk. Na konci ho poprosila aby to priniesol on.
„Flirtuješ s chalanmi od hotelovej služby?“
„Uvidíš keď tu príde.“ Nicki si len vzdychla.
„Chcem ho vidieť.“ Bežali obidve k dverám, keď počuli zaklopanie.
„Slečna Madson a Nicki? Ty čo tu robíš?“ Nicki sa začervenala a prestala hovoriť. Jessica nechcela nechať trapas na Nicki tak tú situáciu vyriešila.
„Moja nová kamarátka.“ Pritiahla si ju bližšie k sebe za ramená a dala hlavu nabok. Vedela, že nad tým nemá rozmýšľať keď má teraz Zayna a Justina, ale bol vážne sexi. Pootočila hlavu trošku nabok a zasmiala sa sama na svojej reakcii. Toto robila vždy len pri chalanoch, ktorý boli naozaj kus. Nicki si to pomaly od neho zobrala a podala to Jessice, ktorá už odchádzala dovnútra. Oprela sa o zárubňu dverí.
„Ďakujeme Tobi.“ Usmiala sa na neho a kým stihol niečo povedať, dala mu bozk a rýchlo za sebou zavrela dvere.
„Neverím, že si to spravila.“
„Spravila.“ Rýchlo si dala ruky na tvári a pomaly to rozdýchavala. Jessica k nej prišla a objala ju.
„Dobré dievča.“
„Nikdy som mu toto nespravila a to ho už poznám 2 mesiace tuším.“
„Keď sú raz spolu dve, chalan nemá šancu.“ Podali si ruky a znova si začali púšťať hudbu na celú izbu. 


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára