sobota 2. februára 2013

EVERYTIME! 28



Otvorila dvere, ktoré za sebou hneď aj zavrela vedela za ktorou osobu má práve teraz ísť. Jej kroky ju viedli vpred až kým nezastala pred dverami na ktoré zaklopala.

„To nemyslíte vážne.“ Otvoril dvere rozospatý Niall, ktorý mal oblečené len tepláky. Jessica otvorila ústa a rýchlo si rukou zakryla oči aj keď mala ešte okuliare.
„Jess? To myslíš vážne?“ Jessica pokrčila ramena a vošla do izby.
„Nemohol by si sa obliecť prosím.“ Prosila Jessica, ktorá si stále pridržiavala ruku na tvári. Niall sa začervenal a rýchlo si začal obliekať prvé tričko, ktoré našiel.
„Prepáč.“ Zasmial sa a hodil sa na svoju posteľ.
„Tákže?“
„Potrebujem rýchlu dávku cofeínu a raňajky. A kto je lepší na výber raňajok ako sám Niall Horan?“ Zasmiala sa a hodila sa na posteľ k nemu. Niall sa na ňu pozrel s prižmúrenými očami, ale rýchlo bežal do kúpeľne, ale Jessica za ním ešte stihla zakričať.
„Vedela som, že tebe to bude trvať najmenej a nebudeš môcť odmietnuť.“ Už počula len zasmiatie a zapínanie sprchy. Niečo ju tlačilo pod chrbtom. Vytiahla to a bol to ovládač na televíziu. Zapla ju a ako prvé jej bilo do očí veľký titulok: „Pravda o smútku mladej senzácie.“ Nad tým bola fotka jej Mandy. Rýchlo si vytiahla okuliare na vrch hlavy. Ako môžu ničiť takto jej pamiatku! Jessica sa rýchlo postavila z postele a vytočila číslo jej manažéra.
„Ako?“ Jessice preskočil hlas a ona zaťal druhú ruku v päsť.
„Jess veľmi ma to mrzí, ale my sme ti to hovorili. Nedalo sa tomu zabrániť. Obvolal som už každé správy, ale odmietajú to stiahnuť. Najviac sa bojím toho, že ťa budú prirovnávať k Mandy, že más niečo spoločné s drogami.“
„Na to im zvysoka kašlem! Ako môžu takto ničiť jej pamiatku!“ Jessica už kričala do telefónu.
„Ráno mi už volala aj Scooter a spojili sme sa proti tomu článku. Justin je tiež poriadne naštvaný.“
„Veď to bola naša Mandy.“ Jessica si znova sadla na posteľ a dala si tvár do dlane. Po líci jej začala tiecť slza. Na svojom ramene ucítila ruku. Otočila sa smutným pohľadom na Nialla, ktorý jej posielal naopak chápavý pohľad. Jessica hovoril zrušila, aj napriek tomu, že jej manažér niečo hovoril.
„Nerozumejú tomu.“
„Prečo ju tak odsudzujú! Nemohla za to.“ Jessica pokrútila hlavou a hnevom si zotrela slzu, ktorá jej schádzala po líci. Niall čakal čo bude robiť a tak ju nasledoval. Zavrel za nimi dvere a utekal za ňou.
„Jess vykašli sa na to. Vyriešia to oni, nie ty.“ Rukou ju konečne zastavil až pri výťahu.
„Niall, čo by si robil na mojom mieste. Keby tvojej najlepšej kamarátke, ktorá mimichodom zomrela, ničili život aj po jej smrti. Ona nikdy nechcela popularitu a ona ju takto ničí, len kvôli mne!“
„Nie je tvoja chyba chápeš? Snažia sa ťa zničiť! Koľko hviezd už kvôli takémuto nátlaku zničili. Chceš byť jednou z nich?“ Jessica nesúhlasne pokrútila hlavou a pozerala sa do zeme. Niall ju chytil za lakeť a už zapínal výťah.
„Som fákt brutálne hladný, keďže mi to niekto pripomenul a teraz by ma takto nechal len v ňom.“ Jessica sa aspoň trošku zasmiala pod tým ako sa tváril Niall nedočkavo a jeho isierky v očiach znova začali svietiť.
„Takže dnes odložíme smútok jasné? Neviem si ani predstaviť, aké to musí byť hrozné Jess. Ale ty to zvládneš. Keby si hocičo potrebovala sme pri tebe. Ja aj chalani. Aj keď predsa už všetci vieme, že Zayn vie úplne všetko. Nezabúdaj na nás.“Začervenaná  Jessica drgla do Nialla, ktorý sa na nej začal smiať a ona už vychádzala z výťahu.
„Kamže kam, vy dvaja!“ Zastavil ich Louis s Harrym, ktorý práve chceli vojsť do jedálne.
„Fakt si myslíš, že by som mohla ísť s Niallom niekde inde ak nie na jedlo?“ Louis sa chytil za bradu a všetci sa dívali na jeho tuhé premýšľanie. Harry len pokrútil hlavou a buchol Louisa pod rebrami.
„Héj Styles! Okamžite stoj.“ Bežal za Harrym Louis, potom ako ho buchol. Niall na nich len nechápavo pozeral.
„Mám pocit, že som chytila tú tvoju chorobu Niall.“ Usmiala sa na neho a pohladila si brucho.
„Však je to hrozné, byť hladný.“ To už obaja kráčali do jedálne. Pri jednom stole už sedeli Liam s Ryanom. Keď ich Jessica videla takých vysmiatych, inštinktívne zastala a nechala Nialla ísť zarozprávajúceho dopredu. Keď Niall zistil, že ho nikto nepočúva rýchlo sa otočil a uvidel Jessicu upriamene sa dívať na nich dvoch. Preskakoval pohľadom raz na nich a raz na Jessicu, ale vôbec tomuto nechápal. Trošku sa vrátil dozadu k nej a rukou jej začal lúskať pred tvárou.
„Jess?“
„Jess, preber sa!“ Tentokrát jej už lúskol bližšie pri očiach a ona sa ne neho nechápavo pozerala.
„Prepáč, ale bola si ako keby v tranze. Nepáči sa ti, že sa Liam rozpráva s tvojím bratom?“ Konečne sa pohli trošku bližšie k nim.
„Nie!“ Rýchlo sa na neho oborila, pričom Niall sa na ňu len smutne pozrel.
„Prepáč... nejako ma vykoľajilo to s Mandy vieš?“ Tiež sa na neho smutne pozrela a postrapatila mu tie jeho vlasy, aby túto situáciu schovala pod ten menší incident z pár minút.
„Ahojte!“ Začal Niall keď už stáli pri ich stole. Jessica sa len usmiala sa zakývala rukou.

„Sestrička, už som si myslel, že ťa neuvidím do toho turné.“ Ryan sa postavil a išiel Jessicu objať. Tá ho tiež objala a sama sa neubránila menšiemu pohľadu na Liama, ktorý sa na nich len usmieval. *Keby aj jeho mohla teraz objať* pomyslela si Jessica, ale hneď sa aj zahriakla. Liam sa nedozvie, že je ich brat. Aj keď si teraz uvedomovala, že on patrí do ich rodiny a to ako si rozumie s Ryanom. *Prečo si musia tak rozumieť! Je to ešte ťažšie dívať sa na nich, keď si tak rozumejú* Obidvaja sa od seba odtiahli a Ryan jej odsunul stoličku na ktorú si potom sadla.
„Čo tak skoro už na raňajkách?“ Usmiala sa Jessica a pohľadom preskakovala medzi Liamom a Ryanom.
„Paul.“ Povedali obidvaja a spoločne s Niallom sa na tom zasmiali. *To musia fakt rozprávať aj rovnako?* - pomyslela si Jessica, ale rýchlo nad tým pokrútila hlavou, pretože tieto pochmúrne myšlienky začali až priveľmi zamestnávať jej podvedomie.
„Čo sa deje?“ Spýtala sa nechápavo Jessica a začala si s Niallom už aj objednávať raňajky u obsluhy.
„Sestrička čo tu robíš ty celé dni! Veď dnes sme celý deň všetci v telocvični aby sme cvičili choreografiu.“ Jessica si buchla rukou o hlavu.
„Uplne som na to zabudla.“ Obidvaja sa na nej zasmiali a ona ich oba obdarovala vražedným pohľadom. Nemohla si nevšimnúť Niallov zamestnaný pohľad a tak sa otočila jeho smerom a uvidela Nicki, ktorá sedela pri jednom stole s postaršou dámou. Bola asi v takom veku ako jej vlastný manažér. Znova jej začal pohľad padať na tentokrát už zamilovaný Niallov pohľad a Nicki.
„Niall!“ Trošku milšie na neho zakričala a on sa ako keby rýchlo prebral z tranzu a už sa usmieval na nich.
„Tebe sa páči Nicki!“ Zasmiala sa na ňom a Ryan s Liamom na neho tiež hádzali nechápavý pohľad, ktorý si vyslúžila aj Jessica.
„Kto je Nicki?“ Spýtal sa aj on nechápavo a trošku sa začervenal.
„To dievča na ktoré upieraš svoj pohľad.“
„Poznáš ju?“ Trošku ju zaskočila Niallova rýchla reakcia, ale len sa nad tým pousmiala.
„Včera sme mali trošku menšiu dámsku jazdu.“
„No pekne, tak takto si tu ty užívaš čo?“ Pošťuchol do nej Ryan, za čo si zaslúžil kopanec do nohy.
„Môžem vás zoznámiť.“ Začala Jessica, ktorá si už pomaly pchala lyžičku s cereáliami do úst. Niall sa len díval na jedlo, ktoré mu pred chvíľkou priniesol čašník.
„Čo ak niečo pokazím.“
„Čo by si mal pokaziť. Chalani ti tu pomôžu ťa dať trošku do formy a už môžete ísť na rande. Nebude to skvelé?“ Ani sa nenazdala a držala Liama aj Ryana za ramená a dívala sa na Nialla. Keď si začala uvedomovať svoju reakciu rýchlo ruky stiahla a začala znova raňajkovať.
„Čo bude skvelé?“ Ozval sa za nimi hrubý hlas, ktorý Jessica hneď už pri prvom tóne identifikovala.
„Zayn!“ Otočila sa na neho s priblbým úsmevom, ktorý si tiež vyslúžila aj od neho. Podal si s chalanmi priateľsky ruku a tiež si sadol.
„Kde si bol?“ Spýtal sa ho Niall, ktorý sa chcel rýchlo z toho vymotať.
„Niekto ma nechal samého u Paula.“ Vražedne sa pozrel na Liama a Ryan sa začal dusiť smiechom. Jessica ho pobúchala po chrbte, síce trošku viac ako chcela za čo si vyslúžila menšie kopnutie do nohy.
„Takže pripravený na dneskajšok?“ Spýtal sa Liam a za ním sa ozvali už dva hlasy.
„Jasné.“
„Ide sa makať.“ Louis s Harrym si sadli tiež k nim a stôl bol už zaplnený z každej strany.
„Všetci pokope.“ Zasmial sa Harry a každého obdaril sladkým úsmevom. Jessica rozmýšľala nad tým čo vlastne chcela spraviť. Uplne jej to vypadlo.
„O čom sme sa rozprávali?“
„No predsa o dnešnom tréningu.“ Zasmial sa Louis a hodil na ňu pohľad.
„No, ale ešte pred tým ako prišiel Zayn.“
„Nicki.“ Sprisahanecky sa usmieval Liam na Nialla, ktorý sa znova začal červenať a rýchlo pchať do úst sendvič.
„Aby si sa nezadusil.“ Smial sa na ňom Zayn vedľa neho.
„Kto je Nicki?“ Potom to všetkým doplo a všetky pohľady si vyslúžila tentokrát Jessica.
„To sa za chvíľku dozviete, však Niall?“ Zasmiala sa na ňom a už stávala od stola.
„Kam ideš?“ Spýtal sa Ryan na čo Jessica hodila pohľadom smerom k Niallovi a všetci sa začali ešte viac topiť v nechápavosti. Prešla kúsok ďalej od ich stola, kde sedela Nicki s tou postaršou pani.
„Jess.“ Zakričala Nicki, keď zaregistrovala Jessicu. Jessica ju objala, ale neuvedomovala si nechápavé pohľady, ktoré nechala za sebou u ďalšieho stola.
„Jess, moja manažérka Cloie.“
„Veľmi ma teší.“ Podala jej ruku Jessica.
„Sama Jessica Madson. Neverím, že ťa spoznávam osobne.“ Usmiala sa na ňu.
„No, tých oficialít by sme sa mohli zbaviť.“
„Ou prepáč.“ Ospravedlňujúco sa na ňu pozrela a Jessica nad tým len mávla rukou.
„Môžem si nachvíľku ukradnúť Nicki prosím?“ Pozrela sa na ňu a ona s veľkým úsmevom prikývla.
„Chcem ti niekoho predstaviť.“ Ťahala ju Jessica k ich stolu, pričom z nej chalani nespustili pohľad a Nickin vystrašený pohľad sa zväčšoval.

1 komentár:

  1. aj by som išla za Niallom :DDDDDDD ja chcem, aby sa to dozvedeli :)) teda aspoň Zayn :DDD chcem vedieť jeho reakciu :DDDDDDDD
    chudáčik Niall a Nicki :DDDDDDDDDDD nevadíííí :DDD je to skvelé, ďalšiu :)) *K*

    OdpovedaťOdstrániť