piatok 8. februára 2013

EVERYTIME! 29


„Chcem ti niekoho predstaviť.“ Ťahala ju Jessica k ich stolu, pričom z nej chalani nespustili pohľad a Nickin vystrašený pohľad sa zväčšoval.


Mám pre vás dobrú správu! Kedže je to už pomaly 30 časť a nič sa tam nedeje a vás táto poviedka už prestala baviť. Budem sa snažiť, to čo najviac urýchliť, takže to turné, bude poňaté veľmi rýchlo...
J
And ...Happy B-day Harry!



„Chalani, toto je Nicki, Nicki môj brat Ryan a chalanov určite poznáš.“ Usmiala sa Jessica a nechala svoj pohľad na Niallovi, ktorý mal rozšírené zreničky. Nicki si s každým z nich podala ruky a Niall jej tiež neisto podal ruku. Jessica sa usmiala do ruky, pri pohľade na ich dvoch.
„Veľmi nás teší Nicki.“ Nakoniec prehovoril za všetkých ešte raz Zayn a štuchol do Nialla, ktorý bol vedľa neho.
„Ako ste sa vy dve spoznali?“ Začal diskusiu Louis a stále skákal pohľadom medzi Jessicou a Nicki. Jessica menšou formou ignorovala Louisovu otázku a prisunula stoličku Nicki k Niallovi, ktorý sa začal pomaly dusiť a stále sa díval vražedným pohľadom na Jessicu, ktorá sa o snažila ukľudniť potľapkaním po pleci.
„Jess?“
„Hmm?“ Začala sa nechápajúco otáčať a chalani sa na nej smiali. Hneď ako si Nicki sadla vedľa Nialla. Začali spolu debatovať a úplne ignorovali ostatných, ktorý sa na nich zabávali.
„Myslím, že dohadzovanie ti Jess ide, ale čo tak nechať plynúť aj lásku medzi niekým iným.“ Hlasnejšie povedal Harry, na čo sa začal dusiť Zayn a Jessica sa modlila za to, aby jej vraždiace pohľady, Harryho práve zabili. Chalani zadržiavali smiech, ale Jessice neušiel smiech Liama a Ryana vedľa nej tak ich obidvoch začala kopať nohou.
„Decká, viem že sa asi veľmi dobre bavíte, ale skúška čaká.“ Objavil sa nad nimi Paul a všetkých skúmal pohľadom, až zastal na Nicki a Niallovi, ktorý si ho vôbec nevšímali.
„To akože sú oni spolu?“ Zohol sa k Liamovi a Liam len pokrútil nesúhlasne hlavou. Paul si hlboko vydýchol a všetci sa pomaly začali už stavať zo stoličiek a Niall s Nicki sa rozlúčili objatím.
„Aw, ste spolu tak sladkí.“ Jessica chytila Nicki okolo krku a pomaly vychádzali z jedálne.
„Prestáň! Nie sme spolu.“ Nicki si priložila ruky na hlavu, pretože sa začala červenať.
„Ste spolu zlatí, prajem aby sa to vyvíjalo len čo najlepšie.“
„Boli sme spolu pol hodinu.“ Nicki sa snažila zahrať to na čas, pričom sa jej Niall naozaj páčil, ale nemohla si to priznať takto jednoducho za takto krátky čas.
„To hovor chalanom, hore pred nami. Vidíme sa večer v mojej izbe.“ Jessica ju rýchlo objala a kým stihla Nicki niečo odpovedať už bežala rýchlo hore schodmi kde dobehla chalanov a zavesila sa Ryanovi okolo krku.
„A teraz povedz, že som ťa to ja nenaučil. Snažil som sa to tu natĺcť do hlavy chalanom, ale vôbec mi neveria.“
„Prepáč, braček ale klamstvá nikdy nie sú uveriteľné.“ Rozhodila mu rukou vlasy a ešte viac predbehla chalanov, kde išiel Zayn a vedľa neho Niall. Živo o niečom diskutovali a Jessica sa prebila k ním do stredu, čím ich obidvoch trošku od seba odstrčila.
„Tákže?“ Otočila pohľadom na Nialla, ktorý sa usmieval od ucha k uchu.
„Ste obaja hrozný, bol som s ňou pol hodinu!“ Niall sa naštval a zrýchlil svoj krok, hore schodmi.
„Tiež si sa ho to spýtal?“ Otočila sa s veľkým úsmevom na neho Jessica.
„Povedzme, že áno.“ Zayn jej úsmev opätoval.
„Takže, aké máš na dnes plány?“ Spýtal sa neisto Zayn a pritom pozeral do zeme.
„Choreografia, choreografia a ešte raz choreografia. A nakoniec milé prekvapenie v podobe Nicki. Ako si na tom ty?“
„Začiatok máme v tomto podobný. A potom by som mal ísť s Niallom na pláž. Vôbec sme na to ešte nemali príležitosť a nemohol som sa zbaviť Niallovho prosenia.. aj keď..“ Zayn nadvihol prst „... neznášam vodu tak sa normálne obetujem.“
„ó, Zayn Malik a aký obetavý, práve mi vypadla slzička.“ Jessica napodobnila zotieranie si slzy a začala sa smiať.
„Nebuď na mňa taká hnusná, náhodou som čestný občan, ktorý plný priania jeho spoluobčanov.“
Jessica zodvihla ruky v obrannom geste, ale potom ju niečo napadlo.
„Mám nápad.“
„Práve ma tiež niečo napadlo.“ Obidvaja sa otočili oproti sebe a podali si ruky.
„Viem, že myslíme na to isté. Takže hneď po tréningu na recepcii. Fajn?“ Rýchlo povedala Jessica pred tým ako sa dostávali k blízkosti Niallovej izby.
„Budeme tam.“ Jessica len súhlasne pokývala hlavou a objala Zayna. Ani nevedela prečo to robí a keď si to začala pomaly uvedomovať, rýchlo sa odtiahla. Zayn bol tiež naozaj prekvapený z tejto reakcie, ale vôbec mu nevadila.
„Takže..“
„Zachvíľku...“ Usmiala sa Jessica a rýchlo vbehla do svojej izby. Ani si nevšimla či boli chalani s jej bratom za nimi, ale začala si vyťahovať športovú tašku, do ktorej si dala všetky veci, ktoré bude potrebovať. Trošku jej to zabralo čas, nájsť  všetky tie veci, ale hlavne chcela stihnúť spraviť ešte jednu vec. Zapla svoj notebook a dúfala, že tam bude to čo hľadá. Zapla si rýchlo skype a bolo tam presne to čo hľadala. Zmačkla zelené tlačítko volať a pomaly sa na obrazovke vyjasňovala usmiata hlava Justina.
„Chýbaš mi.“ Na začiatok rýchlo začala Jessica.
„Môžem povedať, presne to isté. Všetko je tu teraz už dosť vážne, keď tu nemám svoju otravnú polovičku.“ Usmial sa Justin a rukou si prehrabol hlavy do hora.
„Nehovor mi otravná polovička Bieber. Ani sa o to nepokúšaj.“ Upozornila ho.
„A malá Madson, chce poučovať starších.“ Znova sa na ňu usmieval. Jessica si uvedomovala, že ju len pokúša, ale vždy to na nej dokonale vedel.
„Neskúšaj to.“  Justin sa začala znova smiať a tentokrát sa smiala zároveň s ním aj Jessica.
„Ups, naozaj na niečo som zabudol. Pre teba.“ Jessica zablikala ikonka súboru, ktorú mala prijať a tak sa nechápavo pozrela na Justina.
„Darček pre váženú osobu ako ty.“ Justin na ňu hodil svoj upriamený pohľad, zatiaľ čo na ňom nechávala Jessica svoje oči. Ani si neuvedomovala, aké ich má Justin zmysluplné a také odlišné aké ich má Zayn.
„Tak to už prijmeš?“ Zasmial sa Justin a Jessica si strelila rukou po čele. Zmačkla prijať a pomaly sa jej začal púšťať hudobný prehrávač.
„Dúfam, že si ju zamiluješ.“ Usmial sa Justin a rýchlo vypol telefonát. Nechcel teraz vidieť reakciu Jessici, na tú pieseň, ktorá bola ako prvá už hotová a tak sa snažil na to nemyslieť, a za ten čas si Jessica ani nevšimla, že je hovor ukončený a mala zavreté oči, pri počúvaní tej krásnej melódie, ktorá bola ako uspávanka pre jej uši. 



Tie slová, ktoré sa jej stále ozývali v hlave.
.....
There’s nothing like us, there’s nothing like you and me
Together through the storm.
There’s nothing like us, there’s nothing like you and me
Together....
„Justin...“ Jessica si vzdychla a slza jej pomaly schádzala po líci a uvedomila si, že hovor je už zrušený a Justin tam už nebol. Z tašky, ktorú už mala pripravenú si vytiahla mobil a vedela, čo chce spraviť. Nemyslela na nič iné a bola ako keby v amoku, kde chcela spraviť iba jednu vec a tu spravila. Rýchlo napísala do SMS tých 6 slov a určila odosielateľa. Pomaly sa tá správa odosielala a si pomaly začala ukľudňovať jej zrýchlený dych. Zaklapla notebook, avšak nemohla vypustiť z hlavy tú melódiu...
.....There’s nothing like us....
Zavrela za sebou dvere a kráčala smerom k výťahu, do ktorého aj nastúpila. V jej hlave sa bilo toľko myšlienok, až sa musela oprieť o zadnú stenu výťahu. Predstavovala si teraz vedľa seba dve osoby, ktoré ju držia za ruky. Z jednej strany to bola Justinova ruka a z tej druhej tá Zaynova. Avšak ruky sa pomaly začali strácať, po tom ako sa dvere výťahu otvorili a na recepcii bolo množstvo novinárov s ktorými zatiaľ kominukovali chalani.
„Jessica... Jessica.. Môžete nám odpovedať na pár otázok...“ Začalo sa ozývať celou vstupnou hlavou a tak si tentokrát Jessica už konečne nasadila okuliare na hlavu a za pomoci ochranky prešla cez všetkých novinárov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára