streda 13. februára 2013

EVERYTIME! 30




Potom ako všetci vyšli z hotelasa rozdelili do áut, ktoré ich doviezli pred obrovskú budovu, preplnenú priestormi na cvičenie. Oni išli do prízemia, kde sa nachádzali dve veľké haly oproti sebe. Jessica musela ísť do tej pravej s Ryanom a chalani šli do tej ľavej. Tam už ich čakala ostatná kapela, ktorá im robila na turné doprovod.
Už je to dlhý čas, čo sme sa nevideli no nie chlapci?“ Chalani z kapely sedeli v krúžku, kde mali pred sebou noty a znova si všetko skúšali, ale keď uvideli nad sebou Jessicu, všetci sa usmievali od ucha k uchu a nechýbalo spoločné objatie a spojenie rúk so slovami: “Znova na novú výzvu.“





Jessica sa išla prezliecť do šatne, ktorá sa nachádzala za dverami, až na úplnom konci tejto miestnosti. Nachádzalo sa tam veľa skriniek, ktoré patrili aj tanečníkom, avšak jej patrila prvá. Prezliekla sa do pohodlných vecí a znova vstúpila do skúšobnej haly. 
„Jess, poď sem, chalani majú teraz inú prácu.“ Zastavil ju na ceste k nim, jej manažér, ktorý ju odviedol na bok.
„Ako vieš, chceme to spraviť naozaj veľkolepé a jeden tvoj koncert na AMA nás priviedol k skvelému nápadu. Bude tam veľa tanečníkov a veľký obrovský sklenený obdĺžnik, kde sa budeš nachádzať na konci a na začiatku.“ Začal jej ukazovať  všetky tie kresby, ako by to malo vyzerať a vyzeralo to úžastne.
„Wau, musím vás naozaj pochváliť. Je to skvelá práca.“ Usmievala sa Jessica.
„Lenže, tá choreografia naša sa musí dať dokopy.“ Obávala sa trošku Jessica a tak si prešla rukou do vlasou. Stiahla si gumičku z ruky a spravila si jednoduchý drdol, z ktorého jej vypadlo pár pramienkov po stranách.
„Na všetko som myslel a ani o tom nevieš, ale tu choreografiu poznáš, vlastne si ju vytvorila.“ Usmieval sa na ňu a ona sa už začala topiť v nechápavosti.
„Pozeral som si tie tvoje videá, ktorá vždy natáčaš počas celého roka aby sa premietali na turné a tam si Ryana učila tie kroky, takže ich tanečníci poskladali dokopy a tak to z toho vzniklo.“
„To nemyslíš vážne. Boli to len zábavné kroky.“ Jessica sa smiala.
„Boli skvelé.“ Namietal.
„A čo z ostatnými skladbami?“
„Dokopy máme 14 skladieb. Takže sme to rozhodili, keďže polovicu z nich už poznáš choreografiu, dve skladby sme ti vymenili sa akustické a nenamietaj. Je to dobré pre tvoj hlas a aj tak to bude šialené pre teba ako vždy. Pretože to ty to vždy spravíš šialené.“ Ukázal na ňu prstom a ona len pokrčila ramenami.
„A ostatné, budeš musieť docvičiť dnes a zajtra. Ostatný tanečníci sa už pripravujú a vlastne už prichádzajú.“ Ukázal rukou dozadu, odkiaľ vychádzali ľudia, ktorých Jessica veľmi dobre poznala. Boli s ňou aj na minulom turné. S každým sa postupne objala, pretože ich poznala naozaj dobre a medzi nimi sa nachádzal aj Ryan, ktorého im Jessica predstavila ako svojho: „jediného brata.“
„Takže koniec rečiam...“ Postavil sa k nim jej manažér...“Ešte máme kopu práce...“ Zatlieskal a všetko sa začalo veľmi rýchlo. V celej miestnosti sa rozozvučali zvuky kapely a všetci začali cvičiť choreografiu.

„Už nevládzem
!“ Jessica sa hodila na zem a jej dych bol zrýchlený. Všetci boli nesmierne unavený po 7 hodín neobmedzeného tréningu. Síce sa pomedzi to zabaváli ako vedeli, ale bolo toho naozaj veľa. Každý si sadol na zem a od námahy si utieral čelo.
„Že nevládze, ani sa jej nedivím, keď sa ju nedalo zastaviť!“ Počula Jessica odo dverí, ale jej hlava sa zo zeme ani nepohla. Už nevládala ani stáť na nohách. Do miestnosti prišli chalani sa začali sa na nich všetkých smiať, pretože každý z nich bol unavení.
„To čo ste tu robili?“ Spýtali sa ich, ale nikto sa im neobťažoval odpovedať.
„Danielle?“ Spýtal sa nejaký hlas, ktorý Jessica nevedela zaradiť, ale uvidela ako sa jedna jej tanečníčka zdvihla a s veľkým úsmevom a prebehla k niekomu.
„Čo tu robíš? Prečo si mi nepovedala, že tu budeš? Veď sme včera spolu volali.“ Jessica počula len samé otázky a zatiaľ sa Danielle nachádzala v Liamovom objatí.
„Len prednedávnom mi volal Jessicin manažér, či by sme nechceli zopakovať našu minuloročnú spoluprácu a tak som tu a možno aj ako prekvapenie.“
„To je úžasné!“ Povedal natešene Liam. Obaja boli naozaj takí šťastní, že až odišli z tej miestnosti aby mali súkromie.
„Toto bude trvať. Ale čo je to s vami decká a ty Jess.. kde je tá inšpirácia a motivácia.“ Zasmial sa Louis, pretože oni nemali ťažkú choreografiu, im išlo na koncertoch hlavne o zábavu s fanúšikmi. Jessica brala turné ako odmenu pre fanúšikovia, kde bola vždy veľká show a hlavne zábava pre fanúšikov. Jessica sa prevrátila na chrbát, na ktorom teraz ležala.
„Louis... upozorňujem ťa, že máš pár minút, dokým ťa neprídem zabiť.“ Chalani sa začali smiať a Louis si len odfŕkol. Jessica sa nechcelo stávať, ale keď ju vytiahol Ryan na nohy už stála. Udrela ho rukou do brucha, pričom sa u chalanov začal ďalší smiech.
„Čo ste vy vlastne robili.“ Spýtala sa Jessica a začala si znova rozviazovať drdol, pričom je spadli vlasy postupne na chrbát. Zayn z nej nemohol celý čas spustiť oči nakoniec ho prebudila až ruka Harryho, ktorý ho trošku silnejšie drgol do rebra. Keď k nemu zodvihol Zayn pohľad Harry sa uškŕňal a krútil nad ním hlavou.  Prešiel bližšie k nemu, zatiaľ čo sa Louis podripoval medzi Jessicou a Ryan s Niallom sa na nich smiali.
„Povedz jej to.“ Zašepkal potichu, aby ho nikto nepočul.
„Započul som, že tu má prísť v deň prvého koncertu veľa Jessiciných kamarátov z showbiznisu, že je to ich nejaký rituál alebo tak niečo, na znak podpory.“ Zasmial sa Harry.
„A čo s tým?“ Pokrútil hlavou Zayn.
„Stále ti to nedochádza? Bude tu asi aj Justin. A myslíš, že Justinovi sa Jessica nepáči? A že jej to tiež nechce povedať?“
„Keby jej to chcel povedať, povedal by jej to.“
„A čo ty... tiež by si jej to povedal.“ Zaynovi začali dochádzať naozaj fakty, že ak tu bude Justin, určite Jessice povie svoje city. Nebude to nechávať, len na pocite.
„Musíš jej to povedať, pretože aj jej to nepovieš, bude neskoro.“
„Odmietne ma.“ Harry mu plesol po čele načo sa na neho pozrel Zayn hnusným pohľadom.
„Si robíš srandu bro? Dívate sa po sebe ako keby ste sa mali vidieť posledný krát a hltáte sa dychmi. Tak už s tým prestaň a povedz jej to pri najbližšej situácii.“ Dnes. V Zaynovej hlave blikala veľké červené tlačidlo s názvom Dnes. Musí jej to povedať, dnes. Na pláži. Keď pôjdu von. Chcel ešte niečo povedať, ale už si všimol, že Harry pred ním nestojí. A všetci pomaly kráčali naspať do šatní. Nečakal a bežal za chalanmi naspäť do ich šatne.

4 komentáre:

  1. je to úplne super čakám na ďalšiu časť dúfam že bude čím skôr :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som velmi rada,ze sa ti paci ;) Prekvapenie je KONECNE v dalsej casti :) A Dakujem ♥ M

      Odstrániť
    2. Nie je začo píšeš veľmi dobre ;) .. tak na to prekvapenie sa už veľmi teším :) .. a mohla by som sa spýtať kedy bude ďalšia časť? :)

      Odstrániť
  2. SUPER SUPER prosíím ďalšiu :)

    OdpovedaťOdstrániť