utorok 5. marca 2013

EVERYTIME! 34




„Wau...“ Jessica sa otočila k dverám, odkiaľ vychádzali tieto slová od...
  Zayna. Ako omámený stál vo dverách a nevedel sa prestať vynadívať na to dievča, ktoré stálo pred ním. Zatajil dych a usmieval sa od ucha k uchu.
„Páčim?“ Jessica sa postavila a smerom k Zaynovi sa otočila okolo svojej vlastnej osi.
„Či páčiš? Si úplne dokonalá a hrozne sexi.“ Zayn si zahryzol do spodnej pery. Jessica mala vlasy perfektne natočené a vlny jej padali do očí, ktoré boli jemne zvýraznené čiernou linkou. Jej hnedé oči jej perfektne vynikali skryté pod hustými čiernymi mihalnicami. Na rukách mala čierne rukavice, ktoré nezakrývali len prsty. Na vrchu mala oblečenú len čiernu podprsenku s maličkými „cvokmi“ na ktorej mala prehodenú riflovú bundu,ktoré mala tiež „cvoky“ na ramenách. Takže mala odhalené celé ploché brucho. Na nohách mala oblečené riflové kraťasy.

, ktoré ešte viac zdokonaľovali pohľad na jej dlhé, štíhle nohy. A na nohách mala obuté čierne tenisky Converse, ktoré predsa neboli obyčajné od značky Converse. Boli trošku viac ošúchané. Jessica po Zaynových slovách celé očervenela, ale keď sa pozrela na Zayna, tiež jej nebolo všetko jedno. Horné vlasy mal vyčesané dovrchu. Priliehavé tričko, ktoré obrisovala celé jeho telo a na tom čiernu koženú bundu spoločne s čiernymi nohavicami a bielymi teniskami Nike.
„Mám pocit, že dnes tu nebudem samá, ktorej sa zdáš brutálne sexi.“ Jessica si zahryzla do pery a už sa nemohla viac dočkať tohto momentu. Pritiahla si ho za vlasy, ktoré mal vzadu bližšie k svojej tvári a svoje pery priložila na tie jeho. Zayn tiež na nič nečakal a pritiahol si ju čo najbližšie k jeho telu za boky. Chceli tu ešte byť, ale čas ich naozaj súril a tak sa so smutným pohľadom ešte raz na seba pozreli.
„Viem, že to zvládneš a dávaj si pozor jasné? Budem sa na teba vždy pozerať takže stačí sa len otočiť.“ Jessica sa ešte raz úplne vpila do Zaynových očí.
„Skôr sa nestrať medzi tými babami, ktoré budú po tebe skákať a mysli na to, že jedna tu bude vždy stáť. Viem, že budú viac....“ Zayn jej priložila prst na pery, aby ju umlčal.
„Len ty budeš mať moje srdce. A čo tí chalani hmm?“ Jessica sa zasmiala a predtým ako otvorila dvere mu dala ešte pusu na líce. Po pár minútach  vyšiel aj Zayn, lenže chalani si ho hneď všimli.
„Takže ti to takto tiahneš čo?“ Hneď ho podrýpol Harry, ktorý si ho všimol ako prvý, odkiaľ to prichádza.
„Sklapni!“ Zasmial sa Zayn.
„Nech vám to víde.“ Povedal Liam a dal mu ruku okolo pleca.
„Nechodíme spolu. Len pocity vychádzajú navonok.“ Zasmial sa Zayn pri predstave Jessici, ktorú mal v hlave. Ozval sa krásny a prenikavý spev Jessici, ktoré sa začínala rozospievať.
„Už to začína.“ Povedal Niall a prudko si vydýchol.
„Ma dokonalý hlas.“ Povedal Zayn a vyslúžil si od Louisa pohlavok.
„Sústreď sa. Viem, že je to iné mať ju pred sebou, ale ide tu aj o nás.“ Zasmial sa šťuchol Zayna do rebra. On len súhlasne pokývol hlavou a tiež sa vydali Jessiciním smerom. Chalani sa s ňou privítali veľkým objatím. Všetci sa dali do kruhu a začali si hovoriť povzbudivé veci.
„3,2,1..“ Ozval sa Jessicin manažér a všetci položili ruky na jeho a tak ich dali až dohora.
„Ide sa na to.“ Jessica si pritiahla mikrofón bližšie k sebe a pozrela sa na pohľady chalanov, jej rodičou, manažéra a všetkých, ktorý tam boli tiež. Nicky s jej kamarátmi boli vo VIP miestnosti, pretože tu nebolo príliž veľa miesta pre všetkých.  Lúčila sa s nimi bozkom a jej brat ju chytil okolo ramien.
„My to dáme.“ Usmial sa a Jessica mu úsmev opätovala. Celá hala sa ponorila do čiernej tmy a Jessica dostala pokyn do mikrofónu, že má ísť za oponu. Všetci tanečníci boli na pôvodných polohách a začali sa ozývať prvé tóny. Jessica vydýchla plný prúd vzduchu a opona spadla. Svetlá začali osvetľovať jej postavu a keď začala spievať prvé tóny všade bolo počuť veľký krik a pišťanie. 

Hala bola úplne preplnená pod takým množstvom fanúšikov. Všetci sa začali tlačiť dopredu a ochranka mala naozaj čo robiť aby ich zastavila. Jessica sa otočila a všetko sa to začalo. Mala veľký úsmev na perách, keď videla všetkých tých fanúšikov, ktorý držali ruky hore a kričali. Všetko bolo tak dokonalé...




8 komentárov:

  1. Krásne! :) neviem sa dočkať ďalšej ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Odpovede
    1. Myslim,ze tato cast si to ani nezasluzi :D Dakujem ;) M

      Odstrániť
  3. Super časť :)) kedy bude ďalšia ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ďalšiu prosím :) už veľmi dlho si žiadnu nedávala a popravde už mi to fakt chýba každý deň sa sem prídem pozrieť a stále nič :(( a potom som z toho smutná :( Keď už sa ti to nechce písať tak prosím aspoň urob nejaký koniec lebo je viac stránok kde som si všimla že nedopíšu story a trocha ma to hnevá .. prosím nehnevaj sa za to na mňa len by mi bolo ľúto keby si to neukončila :(( .. už len z dôvodu že fakt krásne píšeš ;) a vieš to dobre zamotať :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aww.. to nie je na mne :) A jasné, že sa mi chce pisat :) Uz su predpisane 3 casti, len naozaj neviem kedy budu pridane... a ani to nie je v mojich schopnostiach :) Ale kazdopadne, wau.. veľmi krásne dakujem :* Mala som sice take obdobie, kde by som to niekde strcila, lenze mam zapletky, ku ktorym sa dostavam :D takze urcite neprestavam :D Dakujém :**

      Odstrániť