štvrtok 21. marca 2013

EVERYTIME! 36



„Ehm...“ Bolo počuť zakašlanie, na čo sa obidvaja od seba odtrhli.

„Ja som menej dôležitejšia ako Justin?“ Jessica sa pozrela na Justina, na čo Justin len pretočil očami.
„Ashley.“ Skonštatoval Justin, na čo ostala Jessica úplne prekvapená. Chodili sa spoločne podporovať, ale dnes toto naozaj nečakala.
„Konečne! A nie sama.“ Ukázala rukou za seba a to už sa na Jessicu vyrútilo množstvo osôb, ktoré veľmi dobre poznala. Držali ju vo svojom veľkom objatí .
„Ja tomu normálne neverím.“
„A čomu, tomu, že sme ti tu doviedli o trošku viac paparazzov?“ Zasmial sa Austin, na čom dostal pohlavok od Vanessy.
„Naozaj si toho vážim decká.“ Zasmiala sa Jessica.
„Takže, teraz choď zo seba spraviť človeka a vidíme sa na after- párty.“ Usmiala sa Vanessa a to už všetkých tlačila ku dverám.
„Majú pravdu. Vidíme sa tam.“ Justin ju ešte posledný krát objal a na rozlúčku jej dal ešte malú pusu na líce, na čo sa Jessica začervenala, ale necítila sa príjemne. Prišlo jej to ako keby aj takýmto malým bozkom, Zayna podvádzala. Ale potom rýchlo pokrútila hlavou. Justin je predsa Justin. Obdarovala ho posledným úsmevom po tom ako sa otočila hľadať svoju šatňu.
„Dievča, kde sa toľko flákaš, už som si normálne začal čítať toto.“ Ukázal jej časopis, ktorý rýchlo odhodil do strany. Tom, nikdy nečítal časopisy, veľmi ho to deprimovalo. Vždy si kupoval časopisy výlučne, len o móde. Žiadne klebety.
Jessica s úsmevom zavrela za sebou dvere. Podmienka izieb bola, že sa tu nachádzala aj sprcha. Thomas rýchlo vyšiel z izby zatiaľ čo sa Jessica rýchlo vysprchovala a navoňala vanilkovým krémom. Potom si obliekla spodné prádlo, dlhé tričko a krátke kraťasy. Zavolala na Thomasa a to už si sadala do kresla a usmievala sa na svoj odraz v zrkadle.
„Tom, už je hotová?“ Zaklopal na dvere Jessicin manažér. Potom ako zaklopal, dvere rovno otvoril a díval sa na Thomasa, ktorý jej práve vlasy len žehlil.
„Nie!“ Rýchlo si odfŕkol. „Nemám pracovať na dĺžku, ale na kvalitu.“ Pokrútil hlavou, na čom Jessicin manažér len pokrútil hlavou. Jessica sa začala smiať.
„Nesmej sa. Ešte stále som naštvaný aj na teba.“ Ukázal na ňu so zrolovaným časopisom, ktorý zahodil Thomas a on ho predchvíľkou zdvihol.
Jessica ukázala prstom na seba, pretože sa na neho nemohla otočiť.
„Kontakt s fanúšikmi, keď ťa išli skoro zabiť. A tá pyrotechnika čo. Mohlo sa stať niečo vážnejšie.“
„Náhodou mne sa to páčilo. Malo to ako keby zálusk módy....“ Začal hovoriť po tom ako jej ťahal vlasy v žehličke smerom nadol. 
„Pekné nepekné. Keby to bolo náhodou namierené na pódium, teraz by sme tu už nestáli.“
„Bolo to od nich milé.“ Zasmiala sa Jessica a víťazoslávne zdvihla ruku. Thomas už žehlil posledný pramienok vlasov.
„Hotovo. Tam ti už Lee, nachystala veci, takže sa obleč sa neopováž sa plakať. Ja už odchádzam.“ Už kýval odo dverí. Jessica sa pozerala ako rýchlo stihol vypnúť žehličku, ale bola vypnutá.
„Tak, ja už idem tiež. Nechávam ti tu strážnikov, takže ťa zavedú do auta. Ja ťa budem čakať v ňom.“ Už chcel otvoriť dvere, ale Jessica ho ešte rýchlo zachytila.
„A čo chalani?“ Možno by ešte zastihla Zayna.
„Im to trvá menej. Vidíte sa až tam. A ešte. Naozaj zvládaš tam ísť, nechceš ísť do hotela?“
„Jessica zodvihla pohár kávy zo Starbucksu a zakývala ním.“
„Čo som to rozprával o te...“ Chcel pokračovať, ale Jessica ho vytlačila z dverí a zavrela ich za ním. Zasmiala sa a pokrútila hlavou.  Rýchlo prešla k posteli, kde sa nachádzali znova skvelé šaty.




Rýchlo sa do nich prezliekla a už sa pozerala na svojom odraze v zrkadle. Posledné vstreky voňavky na povrchu šiat a jej krku. Pretretie perí leskom a zobrala si svoju kabelku do ruky. Na vrch šiat si obliekla ešte tenký kabát a s tým opustila izbu.
Pred dverami, už presne čakala zastúpená „garda“ ako to volala Jessica a tak, išli pomaly dvaja pred ňou a dvaja za ňou.
„Jessica, vaše dnešné vystúpenie...“
„Jessica môžete nám odpovedať na pár...“
„Je pravda, že sa tu nachádza aj sám Justin...“
„Ako môžete komentovať...“ Zovšadiaľ prebiehalo množstvo bleskov a bol až priveľký hluk na počutie všetkého. Strážnici ju odviedli pomaly k dverám, ale tam Jessica uvidela svojich fanúšikov, tak sa podpísala aspoň toľkým, koľkým najviac mohla.
„Jessica, autogramiádu budeš mať zajtra. Už sme mali byť niekde inde.“ Vzdychol si jej manažér a to už potľapkal šoféra k odchodu.
Pred tou veľkou budovou sa nachádzalo ďalšie množstvo novinárov, ale tí už boli za veľkými zátarasami, aby mohli fotiť, len tých, ktorý sa prechádzali po červenom koberci. Jessica si vyzliekla kabát, ktorý si nechala v aute. Z otvorených dverí limuzíny vystúpila a znova ju začalo ožarovať toto svetlo. Nasadila úsmev, ale pocítila niekoho ruku, ktorá sa obmotala okolo jej pása.
„Prekvapenie...“ Pošepkal jej do ucha.
„Justin, čo tu...“ Jessica chcela odpovedať, ale to už na ňu žmurkol jej manažér, ktorý prechádzal iným vchodom. Justin sa na neho len usmial a Jessica sa prichytila Justina za jeho mikinu.
„Ďakujem.“ Usmiala sa na neho a Justin ju zaviedol ďalej, kde sa paparazzi, začali o ich fotky doslova biť. Každým krokom sa fotili pred veľkou stenou a prechádzali až k úplnemu koncu. Justin sa po celý čas nevedel vynadívať na Jessicu. Počas celého koncertu. Musí jej to povedať. Už boli až na úplnom konci a tu prešli pár krokov a hudba sa začala ozývať ešte viac.
„Idem sa privítať len s chalanmi a prídem za vami.“ Jessica žmurkla na Justina, ktorý sa od nej oddeľoval. Justin by asi nebol s chalanmi, keďže aj jeho kamaráti sa nachádzali spoločne s tými Jessicinmi na druhej strane.
„Ahojte.“ Musela Jessica zakričať keď sa objavila vedľa Zayna, na ktorého sa usmievala.
„Ahoj.“ Neubránil sa, ale musel ju objať.
„Nejako ti to trvalo.“ Podrýpol ju Louis.
„No prepáč akože...“ To už sa ocitla v objatí ďalšieho človeka.
„Práve som videla v akcii Jessicu Madson a nezaslúžim si ani objatie.“ Jessica hneď spoznala Nicki.
„Aww. Dnes ti to sekne.“ Usmievala sa na ňu Jessica po tom ako odstúpila o krok, aby na ňu mohla vidieť.
„A nemyslím si to sama.“ Podišla k nej a zašepkala jej to do ucha.
„Dosť o tom pochybujem.“ Pokrútila hlavou a Jessica si na tom len vzdychla. Chcela niečo namietať, ale Zayn si ju pritlačil bližšie k sebe.
„Kde som naposledy videla tu žiarlivosť?“ Jessica to povedala príliš nahlas, takže sa na ňu otočil celý stôl.
„A.. Nicki nechceli sme ísť pre pitie. Chceli však.“ Jessica rýchlo potiahla Nicki za ruku, aby sa odtiaľ dostala čo najskôr. Nechcela aby o tom chalani ešte vedeli a dnes to malo už na mále. Avšak ako išli cestou k baru Jessica sa zastavila pri jednom voľnom barovom stole.
„Potrebujem pomoc.“ So zrýchlením dychom dodala. Rukou si zašla do vlasov, aby sa trošku uvoľnila. Predtým jej to nerobilo taký problém, ale teraz to bolo iné.
„Nerozumiem.“ Nicki pokrútila hlavou.
„Pozri sa doprava hore a potom sa pozri naspäť odkiaľ sme prišli.“ Jessica sa poškrabala na spánkoch.
„Jej ich poznám. A chalani. Čo je na tom zlé?“ Nicki sa otočila s nechápavým pohľadom, ale potom sa znova otočila na oboch a potom zas naspäť.
„Ehm..“
„Presne!“
„Ja som vedela, že ešte v tom nemáš jasno!“
„O to tu teraz nejde. Neviem, kam mám ísť.“  Nicki objala Jessicu.
„Čo tak byť niekde úplne inde?“ Nicki sa usmievala od ucha k uchu, potom ako odstúpila o krok ďalej. Jessica tomu vôbec nechápala.
„Spravíme to jednoducho. Tento večer, bude patriť len tebe. Nemysli na nich. Viem, že sú pre teba dôležití obaja, ale ak sa nevieš rozhodnúť, som tu pre teba ja.“ Jessica nevedela čo na to povedať.
„Hrozne ťa mám rada.“ Hovorila Jessica keď objímala Nicki.
„Ja viem.“
„A teraz by to potrebovalo niečo na povzbudenie.“ Nicki začala pomaly tancovať na pesničku, ktorú práve hrali a ťahala Jessicu k baru.
„Jessica.“ Objavili sa vedľa nich baby.
„Nicki, to je Vanessa, Ashley, Alexiss a Taylor.“
„Veľmi ma teší.“ Všetky sa poobíjimali a zábava sa mohla začať.
„Nech žijú baby.“ Spoločne si pripili a viedla ich len jedna cesta, ktorá smerovala na parket.

Viem, že som mala začať písať trošku viac ohľadom Zayna a Justina, ale chcem aby sa to len pomaličky rozbiehalo. Dúfam,že to nevadí..
J
Inspiration:



3 komentáre:

  1. Vôbec to nevadí :) len ak by sa dalo trocha častejšie pridávať časti bolo by to super :))Táto bola zasa úžasná a neskutočne sa teším na Ďalšiu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. wau zasa krásna časť ja som ti minule zabudla dať komentár prepáč :) rýchlo ďalšiu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skvelá, užasná, krásna proste zasa dokonalá časť už neviem čo mám písať vždy sa len opakujem :D :))

    OdpovedaťOdstrániť