streda 27. marca 2013

EVERYTIME! 37


„Vypni to!“ Jessica sa ráno zobudila s veľkou bolesťou hlavy. Zakričala do prázdna, pretože nevedela, kto ju ruší a nechcela otvoriť oči.
„Ale, naša princeznička sa prebrala.“ Ryan sa usmial a celou svojou váhou jej skočil na posteľ.
„Prestaň! Chcem spať a už sa viac neprebrať.“ Jessica sa so značným znechutením zakutrala ešte viac do perín.
„To nemyslíš vážne! Tak krásny deň na vylihovanie v posteli.“
„A to tu nebol ešte Marc, aby ťa prišiel poinformovať o dnešnej autogramiáde.“
(Viem konečne :D Marc- Jessicin manažér)
Jessica nerozoznávala komu hlasy patrili a ani sa o to nesnažila. Chcela len spať, pretože tá hrozná bolesť hlavy neprestávala.
„Vstávať.“ Ryan jej odtrhol plachtu z hlavy a podával jej raňajky.
„Zjedz to!“ Podal to ešte bližšie k jej hlave.
„Ani keby to bolo posledné jedlo, ktoré by ostalo na tejto planéte.“ Jessica si pretrela oči a konečne uvidela Ryana, ktorý sa nad ňou nakláňal s nezmiznuteľným úsmevom. Cez neho nevidela, kto sa v izbe nachádza a tak jeho hlavu s rukou hodila do perín.
„Pozor.. mám tu tvoje raňajky.“ Jessica uvidela chalanov a aj Justina, ako stáli nad jej posteľou a dívali sa na ňu s ustráchaným pohľadom.
„Ehm...“ Jessica chcela niečo povedať, ale rýchlo vyletela z postele a bežala do voľnej kúpeľne.
„Ani sa jej nedivím.“ Počula nezrozumiteľný hlas.
„Už som ju takto videl, postarám sa o ňu.“ Tento hlas počula. Patril Ryanovi, ktorý mal z toho určite veľkú zábavu. Prišiel za Jessicou do kúpeľne, kde ich oboch zamkol. Chytil jej vlasy dohora.
„To si sa musela takto doriadiť?“ Spýtal sa, ale sám vedel, že to bola len rečnícka otázka v tejto situácii. Jessica si nachvíľku odtiahla hlavu od záchodovej misy a pozrela sa na Ryana, ktorý kľačal vedľa nej.
„Ďakujem, že si ich tu nepustil.“ Jessica sa snažila naznačiť, aspoň malý úsmev.
„Som predsa tvoj brat a viem, že by ti to nebolo dva krát príjemné.“ Usmev jej opätoval a ona si sadla na studené kachličky vedľa záchoda.
„Je mi hrozne zle Ryan.“
„Ani sa ti nedivím, ale vy, baby, ste to včera poriadne prehnali. Keď som sa bol pozrieť za ostatnými, neveril som vlastným očiam. To ste sa museli takto doriadiť?“
„Ako je Nicki?“ Jessica sa spýtala tichým hlasom, potom ako znova odtiahla hlavu od záchodovej misy.
„Je pri nej Niall.“ Pri tejto predstave sa zasmial aj Ryan a Jessice nemohol ujsť ďalší úsmev, pri predstave ich dvoch. Ale ani si vlastne neuvedomila, že v izbe nebol. Podstatnú vec tvorilo to, že Zayn s Justinom boli v tej izbe.
„Asi si dám hrozne studenú sprchu a ty mi zatiaľ ....“
„Všetko máš v izbe. A rodičia..“ Usmieval sa na ňu Ryan, pričom jej pomáhal vstať zo zeme.
„Dúfam, že o tom nevedia.“ Jessica si rýchlo zakryla rukou ústa a druhou sa podoprela o umývadlo, nad ktorým viselo veľké zrkadlo. Kohútikom pustila studenú vodu, pod ktorú si strčila aj hlavu.
„To by som ti nespravil , po tom ako si ma tu dostala.“ Zasmial sa Ryan a dával jej hlavu preč spod studenej vody.
„Sprcha, potom to tu budeš mať celé zaprskané.“ Ryan ukázal smerom na sprchu a už ju tam tlačil.
„Naozaj za všetko ďakujem.“ Usmiala sa na neho Jessica a to už Ryan vychádzal z izby.
„Ako je na tom?“ Ryan upútal pozornosť chalanov.
„No, dalo by sa povedať, že jej hlava už začala pracovať.“ Zasmial sa Ryan.
„Potrebuje niečo?“ Spýtal sa Justin, ale Ryan na to odpovedal, len pokrútením hlavy.
„Momentálne má dosť prázdnu hlavu, potrebuje si tam len poprehadzovať myšlienky.“ Ryan si sadol vedľa nich, ale dvere sa hneď rozleteli a dnu vošiel Marc s nie príliš milým úsmevom.
„Kde je.“ Zavrel za sebou dvere.
„Ehm... Marc, všetky baby to včera trošku prehnali, takže..“
„Ak sa to vypustí von, bude z toho veľký problém.“ Prechádzal sa po izbe, raz doľava a raz doprava.
„Nikto o tom nič nevie. Odišli služobníckym vchodom, takže paparazzi sa o tom nemali ako dozvedieť.“ Upokojoval situáciu Zayn.
„Veď preto. To je ešte tá dobrá správa, ale čo dnešná autogramiáda? Ako ju tam dostanem.“
„Je v pohode. Zvládne to.“ Odpovedal Ryan.
„V to dúfam. Povedzte jej, že za dve hodiny ju bude čakať dole auto.“ Prudko si vydýchol a to už mieril svoju cestu von z izby.
„Uf.. to ale trvalo..“ Snažil sa rozveseliť situáciu Louis, ktorý sa celý rozvalil na zemi.
„Okey chalani, mali by ste už ísť. Jessice asi nebude dva krát prijemné, keď ju teraz uvidíte, takže ja vám ju dovediem za hodinu dole. Okey?“
„Ale..“ Zayn s Justinom začali rozprávať naraz a keď si to uvedomili, len sklopili pohľad.
„Takže okamžite.“ Ukázal rukou Louis na dvere, ktoré im aj otvoril. Po tom ako s prekrútením očí všetci z izby odišli, zostal tam len Louis, ktorý sa smial od ucha k uchu.
„Louis aj ty.“ Zasmial sa Ryan s pohľadom na Louisa.
„Toto mi nespravíš, veď sme dobrý kamaráti. Neober ma o ten pohľad na tvoju sestru.“ Chytil ho za ramená Louis.
„Myslím, to fakt vážne.“ Ryan nadvihol obočie a s úškrnom otváral Louisovi dvere.
„Je to hnusné.“ Zdvihol hlavu a tiež odišiel z izby. Odo dverí z kúpeľne sa vynorila hlava Jessici.
„Bude stačiť vďaka?“ Usmievala sa od ucha k uchu.
„Ako bolo počuť už zastavenie vody som vedel, že tak ľahko odtiaľ nevyjdeš.“ Iba s osuškou okolo seba prebehla k Ryanovi a objala ho z celej sily, ktorá jej ešte zostala.
„Takže teraz pekne vypiješ toto a zješ toto.“ Ukázal na stôl pri posteli a Jessica si už hľadala argumenty ako odporovať.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

„Okey som v pohode.“ Všetkých pri stole v jedálni nadskočilo, keď sa odrazu vedľa nich ocitla nová postava, ktorá buchla po stole.
„Myslím, že má ešte viac energie, ako kedykoľvek inokedy.“ Zasmial sa Harry.
„Bodaj by nie, keď som do nej napchal všetko možné. Kebyže sa jej zistí, že je niečím otrávená na mňa to nebude.“ Ryanova vysmiata hlava sa objavila hneď za Jessicinou.
„Jess, si fakt v pohode?“ Spýtal sa jej Zayn s vážnym tónom.
„Nikdy by nebolo lepšie.“ Usmievala sa Jessica, pričom si dala hlavu na ruku, ktorá sa lakťom dotýkala stola.
„Fakt Ryan, čo si do nej dal.“ Teraz sa spýtal aj s Justin, pretože Jessicu naozaj dobre poznal, ale takúto ju nikdy nevidel, bola až priveľmi optimistická.
„Dobre, dobre. Zachvíľku by to malo prestať  mať také účinky, ale nemohol som ju zavrieť v izbe.“ Smial sa a prisunul si stoličku k Jessice.
„Cítim sa ako psychopat.“ Podotýkala Jessica, po tom ako sa na ňu všetci skúmavo pozerali.
„To máš aj prečo.“ Smial sa Louis ďalej.
„Okey, okey. Tak som mala opicu Louis. Aby si ju nemal za pár dní tiež.“ Usmievala sa Jessica a klepkala si prstami o stôl.
„Ako to myslíš?“ Zrazu začal Justinovi zvoniť telefón vo vrecku a on sa s ospravedľňujúcim pohľadom odobral preč. Jessice vo vrecku zavibrovala na telefóne len správa.
*Potrebujem ťa. Šaliem pri pohľade na teba a nemôžem sa ťa dotknúť.* Jessica si zakusla do spodnej pery a ponad spadnuté vlasy sa pozrela na Zayna, ktorý mal upretý pohľad len a len na ňu, ako keby tam boli sami v miestnosti. Jessica sa uškrnula sama pre seba. Rýchlo sa narovnala a ospravedlnila sa pri stole. Za pár minút sa ospravedlnil aj Zayn.
„A teraz mi povedzte, že to spolu netiahnu.“ Ryan si vystrel ruky za hlavu a všetci súhlasne pokývli hlavou.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
„Aww.. toto!“ Zakňučal Zayn blízko pri uchu Jessici.
„Toto?“ Spýtala sa nechápavo Jessica, potom ako sa ocitli okolo jej hlavy opretej o stenu, Zaynove ruky. Pomaly sa k nej naklonil a ich pery boli úplne blízko seba.
„Príde mi to divné.“ Zahlásila Jessica, ešte pred tým ako sa stihli znova pobozkať.
„Zlatíčko..“ Zayn sa znova približoval, ale Jessica znova začala.
„Vieš, všetko toto...“ Chcela pokračovať, ale Zayn ju už umlčal. Nemohla prestať a chcela ho mať čím najbližšie. Pri väčšej vášni, ktorá ich ovládala, ho chytila za vlasy a pritlačila jeho tvár ešte bližšie k tej svojej. Zayn ju chytil za boky, ktoré tlačil oproti svojmu telu. Boli tak nerozlučiteľní.
„Zayn...“ Tichým hláskom zatiahla, pri tom ako jej Zayn začal bozkávať kľúčnu kosť.
„Zayn, musíš ma počúvať, aj keď toto nerada prerušujem.“ Povedala so zlomeným hlasom Jessica, pričom si zaistila všetku Zaynovu pozornosť.
„Ja..je to všetko tak dokonalé, ale....“ Zasekla sa pri tom, povedať to. 

5 komentárov:

  1. Krásna, úžasná, dokonalá a Skvelá časť v jednom ale teraz začne hovoriť asi o Justinovi čo Zayna veľmi nepoteší :// .. no uvidíme nechám sa prekvapiť len čím skôr ďalšiu časť poprosííím :P :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujéém :* ehm.. možno :D :D a možno nie :D všetko sa este raz zvrtne :D Cim skor :D este je jedna :D mala by som si nadpisat par novych :D eM

      Odstrániť
  2. dokonalé! akože .. toto .. juuujky :) dokonalosť! :D prosím si čo najskor dalšiu :D a ešte k tomu .. ten koniec... -_- .. toto fakt muselo byť? -_-

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nedýýcham :D Dakujéém ;) Muselo :D Potom by vas to nebavilo :D :D eM

      Odstrániť
  3. skvelá ale takto si to fakt nemusela ukončiť! ;) teraz sa neviem dočkať Ďalšej :) prosím čo najskôr nech je tu :) ;))

    OdpovedaťOdstrániť