nedeľa 17. marca 2013

Pri západe slnka 35


Dni plynuli a Harry sa pomaly dostával do formy. Spolu s Karin ich prepustili z nemocnice.Mark si na nich oboch dával pozor. Pozorne sledoval to, či Harry je všetko, čo mu dal na tanier a nekŕmi psa. A Karin to isté. Odkedy prišla z nemocnice dosť pochudla. Skoro nič nejedla. Mark mal už z toho obavy, ale Harry ho ubezpečil, že je to v poriadku. Karin si teraz prechádzala ťažkým obdobím. Zmenila sa. Akoby to usmievavé dievča bolo zavreté niekde vo vnútri .A Harry sa rozhodol spraviť všetko pre to, aby ju priviedol späť.
                      .........................................................................................................
Harryho úsilie nevyšlo nazmar. Hoci pomaly, ale Karinine pravé ja sa prebúdzalo. Keď prišla domou z nemocnice stránila sa koňov a všetkého s nimi spojené. Len z diaľky sa na ne pozerala. Ani ku stajniam sa nepriblížila  Ani do svojho maliarskému útočišťa nevkročila. No Harry ju zobral na prechádzku. Prechádzali sa po lúkach plných kvetov. Slnko sa im opieralo o chrbát. Karin si vyzliekla tenunký svetrík a nechala slnko, nech jej lieči modriny, ktoré skrývala. Harry ju opatrne objal okolo pliec a Karin sa k nemu pritúlila. Kráčali, rozprávali sa, tancovali v lúčnych kvetoch. Karin úplne zabudla na svet. Akoby teraz bola úplne niekde inde. Harry odtrhol sedmokrásku a dal jej ju do vlasov.

 Usmiali sa na seba, chytili za ruky a kráčali ďalej. Až prišli k ohrade, kde sa chodievali kone pásť cez deň. ,,Prečo si ma sem doviedol?´´ spýtala sa Karin ostrým hlasom a otočila sa chrbtom k ohrade. Vidieť kone a nezajazdiť si na nich bolo pre ňu mučením. Milovala ich. ,, Musíš sa zbaviť toho strachu. A ja som sa rozhodol pomôcť ti v tom.´´ Karin zdvihla bradu do vzduchu na znak, že s ňou nik nepohne. Harry sa len zasmial a prehodil si Karin cez plece ako vrece zemiakov. ,,Čo to robíš? Okamžite ma pusť!´´ začala sebou Karin metať zo strany na stranu a búchať Harryho po zadku. Ale ním to nepohlo. Mal namierená do ohrady. Karin ho štípla do zadku a on nadskočil. ,,Héj, to je súkromný majetok.´´ ,,Áno, môj. Takže si s ním môžem robiť čo len chcem.´´ Povedala Karin a stisla mu zadok v ruke.,,Na tvojom mieste by som sa radšej držal.´´ povedal Harry a hneď na to začal preliezať ohradu. Karin sa ho silno chytila okolo pása.  Keď stáli približne v strede ohrady Harry si zložil Karin z pleca a pískotom privolal kone k ním. Kone začali pomaly okolo nich chodiť. Hlavami do nich jemne narážali, čím sa snažili upútať ich pozornosť, aby ich hladkali. Karin zavrela oči a snažila sa premôcť tú túžbu dotknúť sa ich. Harry stojací oproti nej ju len s úsmevom pozoroval. Vedel, že to dlho nevydrží. Už ju dobre poznal. A mal pravdu, po chvíli zdvihla ruku a jemne pohladila Wildyho. Otočila sa k nemu a objala ho okolo mohutného krku. ,,Nenávidím ťa Styles.´´ zašepkala keď objímala Wildyho. Harry k nej pristúpil som smiechom zozadu a objal ju okolo pása. ,,Aj ja ťa milujem zlato.´´ a dal jej jemnú pusu do vlasov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára