streda 24. apríla 2013

EVERYTIME! 41



2 mesiace neskôr
ostávajú posledné koncerty z turné
Prinášame vám najnovšie novinky zo sveta showbiznisu. Aj vy ste prekvapený, čo sa deje s našimi celebritami? Nie ste v tom sami. Už mesiac sa pýtame na otázky, na ktoré chce vedieť odpovede snáď celý svet.
Mladý spevák, Justin Bieber, už zlomil srdce v poradí 3. dievčaťu a to za jeden mesiac. Dokonca kolujú na internete fotky, ako fajčí marihuanu. Čo sa to so spevákom deje? Stalo sa naozaj niečo zlomové v jeho živote? Na otázky, nám odpovedať nevedel dokonca ani jeho manažér Scooter Braun.
Ďalším spevákom s novinkami sa stal člen anglickej skupiny pod názvom One Direction. Zayn Malik bol videný v klube Spring 5, kde to nevyzeralo nevinne medzi ním a neznámou blondínou. Hovorí sa, že naozaj aj spoločne z klubu odišli, avšak obaja boli natoľko opití, že musela pre nich prísť ochranka.
Treťou novinkou dňa je mladá speváčka Jessica Madson, ktorá sa stáva divokejšou ako kedy predtým. Tu vám prinášame jej reakciu:
„Každý raz vyrastie zo svojich topánok a potom už je len na ňom ako žije. Sme mladí, tak prečo žiť so záväzkami!“
Roztočila to aj v Belgicku na Summer Festival (
 Je to Inna, ale je to inšpirácia :D)  kde dráždila nejedného muža. Na svet sa dostáva novinka, či randí so známym hercom z Twilightu- Taylorom Lautnerom. Avšak tieto informácie nie sú potvrdené. To je pre dnes všetko. Sledujte nás aj zajtra v rovnaký čas.

Jessica sedela na svojej posteli opretá a rám postele. Veľa sa toho stalo. Stále si nahovárala, že bol to osud, ale nechcela sa pozrieť na to všetko ako jej chybu. Nie po tom, ako sa objavil niekto, kto ju dokázal zmeniť, pár vetami.
                                                                          -Flashback-
„Vieš, nikto nemá rád tie nevinné dievčatá, za ktorými musí stále utekať.“ Povedal a neupustil pohľad z jej tmavých očí.
„Nie som až taká nevinná.“ Hrdo mu na to hneď odvetila Jessica, avšak stále zostávala v jeho území a neprerušila očný kontakt.
„To som nikdy nepovedal.“ Ticho sa zasmial ale na to ďalej pokračoval...“Nikdy nedovoľ, aby ťa ovládal chalan. Nikdy. Si príliš skvelá, pre niekoho aby od teba stále čakal rozhodnutia. Taký chalan stojí za nič. Ver mi.“ Jessica sa znova pozrela do jeho očí, v ktorých videla pochopenie. Začali sa jej vynárať obrazy Zayna a Justina, ako sa na ňu pozerajú, pretože stále čakajú, že spraví ďalší krok. Ale, toto bolo pre ňu niečo iné. Nové a nepoznané. Prudko vydýchla vzduch z pľúc a pomaly si odpila z červeného pohára, ktorý držala v pravej ruke avšak nespúšťala oči, z toho záhadného chalana, ktorý pred ňou teraz stál.
                                                              ----Koniec Flashbacku----
Lepšie sa usadila medzi dvoma vankúšmi, pretože sa jej zobrali obrazy z toho večera. Toho, kedy skončila.  A vedela, že týmto stavom sa všetko vyrieši. Možno a možno nie. Avšak, tento život sa jej začal páčiť. A nikto ju nemohol zastaviť. Už nie.
 
                                                                     -Flashback-
„Mali by ste niečo vedieť. Dnes je to naposledy. Naposledy ako sa na vás pozriem s pochopením a láskou? Sama neverím, že to teraz hovorím.“ Pokrútila nezmyselne Jessica hlavou a zasmiala sa. Justin so Zaynom na ňu stále upierali bolestné pohľady. Prečo sú tu vlastne spolu? Prečo teraz stoja vedľa seba a pozerajú sa na jednu osobu, ktorá pred nimi stojí a ničí ich srdce.
„Naposledy ako s vami prehovorím o mojom živote, o mojich pocitoch, o mne. Všetko sa skončilo. Všetko to, čo som s tebou.“ Ukázala na Justina....“a s tebou.“ Ukázala na Zayna..“Prežila. Možno vás teraz raním? Možno ma budete nenávidieť a verte tomu, že bude to to najlepšie. Za pár mesiacov budete v pohode.“ Usmiala sa Jessica, najväčším úsmevom akým dokázala a potláčala celou svojou vôlou slzy, ktoré chcelo vypúšťať jej srdce. Netrpeli len oni. Pre ňu to bolo ešte horšie. Pretože ona to hovorila ľuďom, ktorých milovala. A je horšie hovoriť ako počúvať.
„Všetko sa vráti do normálneho života známych ľudí. Toto je život. Všetko končí nie? Nemá to tak náhodou byť?“
„Nevieš, čo hovoríš...“ Odhodlal sa povedať Justin, pretože Zayn naozaj nevládal nič povedať. Stále nad tým krútil hlavou. Čo sa tu deje. Nechápal to.
„Naozaj si to myslíš? Je to naivné. Je naivné myslieť na lásku. Len ničí a to je to. Zničila nás a takto to nemalo byť. Je koniec. Stačí to prijať.“ Jessica sa usmiala znova a otočila sa.
                                                       ----Koniec Flashbacku----
Možno spravila chybu, ale ten chalan z toho večera, spravil s jej životom, to čo potrebovala. V ten večer, ako keby dostala slobodu. Lenže ju musela podstúpiť pod ťažkou skúškou menom Láska. Musela sa vzdať toho, čo milovalo jej srdce a toho čo milovala ona.

2 komentáre:

  1. Neviem čo povedať .. smutná časť :( úžasne napísaná ale smutná :/ .. neviem sa už dočkať ďalšej! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujém, velmi krasne :) Ale, to preto ze ..to bolo az prilis perfektne sa hovori :)

      Odstrániť