pondelok 1. apríla 2013

Pri západe slnka 37

babky, prepáčte že až teraz, ale chápete sviatky :D k netu som sa dostala až dnes večer....dúfam, že sa na mňa nehneváte  a že sa vám dnešná časť bude páčiť :D ......dúfam, že ste mali dnes veľa vody :D a málo snehu :D Bajuš :)


Bolo už pomaly 9 hodín večer, keď sa všetci na traktoroch vracali späť na ranč. Chlapi bály ešte vyložili vo vopred pripravenom prístrešku, zatiaľ čo im Karin bežala pripraviť niečo rýchle pod zub. Keď sa už všetci pomaly pobrali preč Mark spolu s ostatnými robotníkmi z ranču išiel ešte skontrolovať dobytok a porobiť posledné úpravy. Karin podišla k Harrymu a objala ho okolo krku. No Harry sa od nej bleskovo vzdialil so síknutím. ,,Čo je?´´ spýtala sa Karin. ,,Ale nič.´´ ,,Aha, a čo tá tvoja štyridsiatka faktor? Nejak nezabrala?´´ so smiechom sa spýtala Karin. Odpoveďou jej bolo len zamručanie. ,,Choď sa hore osprchovať vo vlažnej, podotýkam vo vlažnej vode. A počkaj ma v izbe. Niečo ti na to dám, čo ti zaručene pomôže.´´ žmurkla na neho a dala mu rýchlu pusu. Keď Harry prechádzal okolo nej stihla ho ešte uštipnúť do zadku. ,,Auuu!´´ s nadskočením skríknul Harry. Karin sa len nevinne usmiala a mykla plecami. Karin spratovala riad, kým sa Harry sprchoval. Celé telo mu horelo. Pliec a chrbta sa nemohol ani dotknúť. Keď sa na seba pozrel v zrkadle celý sa striasol. Celý chrbát mal nie červený, ale bordový. Po tom, čo vyšiel zo sprchy sa ani neutieral, momentálne neznesie nijaký dotyk. Len si okolo pása ovinul uterák a rukou si prehrabol mokré vlasy. Vyšiel na chodbu, ovial ho studený vzduch. ,,Už si zlato?´´ ozval sa Karinin hlas z prízemia. ,,Joo.´´ odkričal jej späť a  pomaly sa odplížil do svojej izby. Posadil sa na postel a do rúk si zobral foťák, ktorý ležal na nočnom stolíku. Zapol ho a prepol na galériu. Začal si pozerať spoločné fotky, ktoré mal s Karin. Miloval to ich jašenie, blbnutie......miloval ju. ,,Tu si.´´ usmiala sa na neho odo dverí presne tá osôbka, na ktorú myslel. ,,Vadí to? Ideme k tebe?´´ začal sa dvíhať z postele Harry. ,,Nie, v podstate je to jedno, kde sme. Tak ukáž mi to. Ouuu, tak toto je horšie než som si myslela.´´ Povedala Karin sa sadla si na postel za Harryho. ,, To vážne?´´ so strachom  v hlase sa k nej otočil. ,,Nevrť sa a seď.´´ ,,Čo to je?´´ so znechuteným pohľadom sa pozrel na Karininu ruku, ktorá mizla v bielom kelínku a keď sa vynorila bola celá biela. mmBiely jogurt, zlato. To je to najlepšie na spálený chrbát. A teraz už saď a nemrv sa stále.´´Harry pri Karininom dotyku sykol. Trochu ho to zaštípalo, ale potom si už na to zvykol. K tomu ho Karin začal jemne masírovať, aby sa jogurt lepšie vpil do pokožky. Harryho svaly sa pomaly začali uvoľňovať. Zavrel oči a nechal sa unášať zlatými ručičkami jeho milovanej. Fantázia začala pracovať na plné obrátky a jemu sa začali pred očami objavovať obrazy jeho a Karin.

Toto sa mu pomaly prestávalo páčiť. Niežeby sa mu to nepáčilo, ale jeho predstavivosť začala prebúdzať nezvaného hosťa. Rukou si nenápadne zatlačil na rozkrok v snahe ,,posadiť,, kamoša. No vtedy mu po šiji prebehol Karinin dych a Harryho ruka v rozkroku pôsobila úplne inak, ako mala. Harry ho už nevydržal a otočil sa ku Karin čelom. Karin sa na neho pozrela a chcela mu povedať, aby sa otočil, aby mu to mohla donatierať. Ale ústa jej zamestnal Harry svojimi perami. Karin bola najprv ako obarená. Nezmohla sa na nič, ale potom sa jej telo pomaly začalo prebúdzať k životu. Jogurtovou rukou vošla Harrymu do vlasov a pritiahla si ho k sebe. Harrymu netrebalo viac. Rukami si ju k sebe pritiahol a pevne ju zovrel. Pomaly ju pokladal na postel. Jeho fantázia sa pomaly stávala skutočnosťou. No v tom sa Karin pred očami objavil Taylor. Jeho zlomyseľný úsmev, keď sa nad ňou onú noc. Karin sa začala od Harryho odsúvať, začala ho od seba odtískať. Harry to nechápal. ,,Čo sa stalo?´´ ,,Ja, ja ja...prepáč, ale nie som ešte pripravené, prosím prepáč.´´ zdvihla sa a odišla do svojej izby. teraz potrebovala byť sama. Všetko si urovnať. Harry sa ešte dlho pozeral na zatvorené dvere. Potom sa zničene pozrel na svoj rozkrok. ,,Ostali sme na to sami kámo.´´......

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára