pondelok 27. mája 2013

EVERYTIME! 44

Konečne zlatíčka je net na svojom mieste :D tu vám hádžem ďalšiu časť Everytime. Zaručene sa vám bude páčiť :D mňa táto časť dostala :D......... Bajuš :)



„Čo si myslíš, že práve robíš? Vlastne. Ja sa s tebou ani nerozprávam.“ Pozerala sa s nenávistným pohľadom na človeka, ktorý teraz stále pred ňou. Potiahol ju za lakeť doľava a zavrel za sebou dvere. „Si idiot alebo nerozumieš.“ Jessica ho obišla a chcela otvoriť dvere, ale už boli zamknuté. „Je to jasné, si idiot.“ Jessica sa s nahnevaným pohľadom na neho otočila. „Idiot, ne-idiot. Je mi to úplne jedno a momentálne je mi jedno, čo si TY myslíš o mne.“ S posmešným tónom jej odpovedal, ktorý Jessicu ešte viac nahneval. A možno ju ani nahnevali tie slová, ktorými narážal na ňu, ale musela sa udržať. „Aww.. to sme dvaja. Tak mi aspoň nebráň žiť, keď, prepáč. TY. Už nemôžeš!“ Jessica sa nahlas zasmiala a oprela sa o dvere. V Zaynovej ruke začal znova zvoniť jej telefón, ktorý hravo vypol a hodil za seba. „Čo si myslíš, že si práve spravil. Za toto zaplatíš.“ Jessica sa približovala k nemu. Chcela mu dať facku a hrozne ju to lákalo. Avšak Zayn jej ruku chytil za lakeť, takže ňou nemohla nič spraviť. „Aww.. odkedy sa stal z malého Zayna ešte väčší chudák.“ Smutne a predsa hravo sa na neho pozrela. „Odkedy sa s roztomilej Jessici stala mrcha.“ Teraz sa smial už on a Jessica pomaly úsmev z tváre klesal. „Ešte raz. Ma. Nazveš. Mrcha, tak si píš, že ťa zničím, až kým nebudeš úplne na zemi a ešte aj tam ťa pekne zničím.“ Zasa mu chcela dať facku, ale chytil jej ruku ešte silnejšie, že to už aj Jessicu zabolelo, ale stále si držala tvrdý postoj. Avšak z toho pohľadu to bola nenávisť, ale ta túžba a vášeň bola silnejšia. Stáli tesne oproti sebe a vymieňali si nenávistné pohľady. „Ak ma okamžite nepustíš, zabijem ťa.“ Pomaly s dôrazom na každé slovo mu šepkala. „Prepáč, ale malé deti musia mať dozor pretože sú tak naivné a ... Nedospelé? To je to správne slovo.“ Jessicina posledná kvapka trpezlivosti práve spadla. „Ty úbohý Bradfordčan, čo si myslíš, že vravíš.“ Jessica ho začala utierať do hrude už aj druhou rukou, ale Zayn z toľkej nenávisti, ktorú práve teraz k nej cítil spravil niečo iné. Pobozkal ju. Prvé sekundy sa Jessica bránila celou silou, akou len mala, ale nešlo to. Akoby sa mu celá poddávala a to len tým, že jeho pery boli tak magické na tých jej. Zayn ani nechápal, prečo to spravil. Tak veľa krát ho ponížila a ublížila mu. Ale tieto bozky neboli jemné ani láskavé. Boli tvrdé a vášnivé, ktoré sa čím dlhšími sekundami stávali niečím iným.


Jessica ho jednou rukou silno držala za bok, kde mu vrážala svoje nechty do boku a druhou rukou ho držala za vlasy. Zayn ju však jednou rukou držal za vlasy, ktoré jej ťahal do bozku a druhou jej telo tvrdo pritláčal k svojmu. Cítili bolesť, lenže tá nebola podstatná. Zayn chcel prehĺbiť bozk, tým, že svojim jazykom jej prešiel po spodnej pere, ale Jessica sa stále cítila neohrozená a poddať, bolo posledné slovo na ktoré by práve teraz myslela. Zayn využil jej chvíľku hnevu a tak rukou, ktorú držal na jej boku prešiel nižšie a tvrdo jej stlačil zadok, za čo Jessica prudko vydýchla a tým mu nechala voľný prístup s jeho jazykom do jej úst. Ako sa ich bozk, znova stupňoval, Jessica mu to oplatila tým, že ho silno potiahla za vlasy, na čo zastonal. Obaja hrali hry. Jessica začala pomaly cúvať dozadu, tým, že ju Zaynova sila k tomu tlačila až spadla na posteľ a Zayn stál nad posteľou a smial sa. Jessice začali práve dochádzať všetky myšlienky, toho čo robí, ale bolo príliš neskoro. Zayn jej pomaly prechádzal rukou od chodila až k stehnu, ale to ho Jessica potiahla za temeno, kde mal vlasy a znova spojila ich pery k sebe.
„Žiadne mučenie, je ti to jasné?“ Jessica mu s nenávistným pohľadom zašepkala do ucha po tom ako sa jeho ruka dotkla jej nohavičiek.  Zayn sa len zasmial ale jeho ruka ju dráždila, čím viac. Jessica z toľkého návalu vášne bojovala proti nemu. Svoju ruku mu dala do nohavíc a pomaly prechádzala po jeho boxerkách. Zayn potichu zastonal a snažil si čo najviac zahryznúť do jazyka. Nemohol prehrať.
„Takže takto sa ti to páči?“ Jessica mu znova zašepkala do ucha a úplne sa odtiahla aby mu videla do očí. Nachádzal sa nad ňou a prebodával ju pohľadom.
„Nenávidím ťa Madsonová.“ Zayn ju silno chytil za boky a tým jej telo zatlačil do perín svojím.
„To nie si sám Malik.“ Jessica mu zakusla do pery. Avšak stále to nestačilo. Tento-krát to bolo iné. Zayn jej začal jemným dotykom pomaly zvliekať bundičku, ktorú mala na šatách, zatiaľ čo zamestnával jej zmysly, svojimi perami. Keď sa mu to podarilo, sám sa usmial do bozku zatiaľ čo Jessica mu hneď na to potiahla lem trička, ktoré mu vyvliekla cez hlavu.
„Niekto nám tu cvičil.“ Posmešne sa zasmiala, keď uvidela jeho vypracované telo. Zayn jej na oplátku posmechu začal vyhŕňať šaty zospodu, pričom jej hladil stehná. Jessica si začala užívať celú extázu, ktorá práve teraz prechádzala jej telom. Pretočila ho druhou stranou, takže práve teraz mu sedela na hrudi a posmešne sa usmievala.
„Stále v tom chceš pokračovať?“ Prstom mu prechádzala po vypracovanej hrudi .
„To by si mala vedieť ty.“ Teraz prebral jej pozíciu a posmešne sa na ňu usmieval. Jessica sa naklonila k jeho perám a začala mu obdarovávať jemné bozky, ktoré si začal Zayn užívať, lenže toto bola len pomsta. Keď vedela, že je Zayn úplne uvoľnený, zamrvila sa mu na rozkroku a silno mu uhryzla do spodnej pery, lenže keď sa chcela odtiahnuť, Zaynove silné ruky boli už obtočené okolo jej tela a rukami našiel zips od jej šiat, ktorý pomaly ťahal dole a jej ústa zamestnával jazykom s ktorým s ňou bojoval. Keď bol zips až úplne dole.  Odhalil jej ramená a pomaly ťahal šaty nižšie a nižšie až sa mu naskytol pohľad na jej spodné prádlo na čom si zahryzol do pery, avšak Jessica pomaly prestávala s ním spolupracovať a chcela zobrať nadvládu ona a tak šaty odhodila preč z postele. Zayn sa na ňu pomaly díval túžobným pohľadom na čo mu Jessica pomrvila na rozkroku, čím sa to všetko odštartovalo a trvalo to celý večer. Bola to jazda, ktorá nikdy neskočila, pretože ich poháňala túžobná nenávisť, ale neuvedomovali si, že čím dlhšie so sebou bojovali, prejavovali sa ich slabiny a to v tom, že ich láska sa celá obnovovala.

4 komentáre:

  1. áách konečne krásne! :) bože! :) dúfam že teraz už budú časti častejšie :) úžasná časť fakt perfektná! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. wau" Krása šup, šup ďalšiu! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Och..,dufam ze budu spolu!!!
    Nadherne sikovno dalsiu!! :-) :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. dokonalosť!! :OO ja som mimo z toho akože teraz .. :3 užasne .. :))

    OdpovedaťOdstrániť