sobota 15. júna 2013

EVERYTIME! 46


„Nemôžem uveriť tomu, že naša cesta v mene Everytime je na konci. Boli ste skvelí a chcem sa poďakovať aj za chalanov, ktorých som mala možnosť spoznať vďaka tomuto. Veľa sa zmenilo, veľa som sa naučila a dúfam, že v budúcnosti toho bude tiež viac a uvidíme sa na ďalšom turné. Milujem vás, viac ako si dokážete predstaviť!“ Zakričala Jessica posledný krát do mikrofónu a na jej líci sa objavila malá slza, ktorá pomaly tiekla svojou cestou až k zemi. Hala bola ponorená celá do tmy, bolo vidieť len malé svetielka, ktoré vyžarovali od fanúšikov a silný krik a jasanie. Chalani tiež prišli na pódium a spoločne sa poklonili tomu úžasnému davu fanúšikov. Svetlá na pódiu sa zoslabovali a krik fanúšikov sa zdvojnásobil, ale už sa všetko skončilo. Pomaly prechádzali posledný krát spoločne pódiu a tam už pri šatniach čakali všetci ako aj na začiatku turné. Jessica sa vyobijímala so všetkými jej priateľmi, ktorí ju prišli podporiť a aj s tými s ktorými mala dnes oslavovať, lenže niečo sa zmenilo a Jessica vedela, že tak to spravila správne. Objímala sa aj s jej rodinou, ktorá bola na ňu čím viac pyšnejšia a Jessica bola vďačná za všetkých týchto ľudí. Nakoniec sa spojila s očným kontaktom s Nicki, ktorá stála pri Niallovi a obe bežali oproti sebe, až sa našli vo spoločnom objatí.
„Hrozne si mi chýbala a ospravedlňujem sa za všetko.“ Jessica jej zašepkala do ramena a obe plakali.
„To nič, ti môj malý Jessiak.“ Jessica sa jej zasmiala do ramena. Veľmi sa od seba vzdialili sa celú tú dobu, odkedy Jessica odišla na turné a odkedy sa všetko obrátilo v jej živote, ale bola rada, že ju mala naspäť pri sebe. Uplne nakoniec sa objala so všetkými ľuďmi z manažmentu, ktorí samozrejme nemohli chýbať na tomto koncerte a až potom sa našla vedľa chalanov, ktorí tam tiež už stáli sami, ale hlavne vedľa Zayna, ktorý mal ruku prehodenú okolo jej krku a na čelo jej venoval bozk. Nikto sa na nič viac nepýtal, pretože otázky a odpovede by boli aj tak zbytočné. Všetci sa smiali a atmosféra bola presne pokojná, ale nikto nevedel, že príde búrka, ktorá môže všetko zničiť. Pobrali sa naspäť k sebe do šatní, kde sa všetci prezliekli. Pred Jessicinou šatňou ju už čakal Zayn.
„Mám ťa ísť odviezť?“ Smutne na ňu pozrel, pretože chcel byť dnes s ňou, ale bral ohľad aj na ňu.
Jessica mu prstom brnkla po nose a spokojne sa usmiala.
„Nie, pretože dnešný úžasný večer strávim s vami.“ Jessica si zahryzla do spodnej pery a to ju už Zayn bozkával a točil v náručí.
„Dosť, dosť. Upravovala som si vlasy.“ Zayn zastavil a tiež si napravil vlasy.
„Si presne taká istá ako ja.“


„Máte to tu fakt skvelé odkedy som tu bola naposledy.“ Poobzerala sa okolo Jessica, keď vstúpila k nim do domu.
„A to si ešte nevyskúšala veci, ktoré sa tu dajú robiť.“ Povedal Harry, ktorý prechádzal okolo nej a Jessica sa na neho nechápavo pozrela.
„Narážaš na niečo?“ Zasmiala sa a Harry len zdvihol obranne ruky, ale to sa už Zaynove ruky nechádzali okolo Jessicinho pása.
„Ty malý žiarlivec.“ Zasmiala sa a otočila sa aby mu mohla dať pusu na líce. Louis,Harry a Niall sa rozbehli rýchlo obsadiť si to najlepšie miesto pred televízorom. Dnes večer boli sami, kedže Nicki musela odísť, kvôli svojim povinnostiam, Eleanor dnes večer nie je v Londýne a Harrymu sa nechcelo ísť len tak do baru. Liam so Zaynom si boli zaniesť hore veci do izieb a to sa už všetci dívali na telku. Zayn si prisadol k Jessica, ktorá sa zarozprávala s Danielle sa snažil sa tiež zapojiť do debaty, ale nakoniec do nechal tak a prešiel k sedačke na ktorej sedel Ryan s Liamom. Jessica niekedy pozerala na nich očkom, ale nemohla si pomôcť. Svedomie ju hrozne štvalo a ona nevedela čo robiť.
„Musíš ísť so mnou nakupovať. S tvojím vkusom spojeným s mojím to dotiahneme ďaleko.“ Zasmiala sa Danielle s Jessicou. Jessica dnes potrebovala oporu, ktorú nachádzala v Danielle, aj keď vedela, že to bude riziko, ale musela ho podstúpiť.
„Dani?“ Spýtala sa najprv neisto.
„Ano.“ Odpovedala pobavene Danielle.
„Nezdá sa ti, že Ryan s Liamom vyzerajú ako bratia?“
„Však? Tiež som sa ťa to chcela spýtať, ale pravdaže, že je to nemožné, keďže Liam je tu z Londýna a Ryan je z LA. A Ryan je tvoj predsta ešte tvoj brat. Ale je to smiešne, ako veľmi sa vo všetkom doplňujú. Mám pocit, že keby bol Ryan žena, Liam by chodil s ním.“ Zasmiala sa Danielle ale Jessica to smiešne veľmi neprišlo, len sa neprítomne tiež usmiala ale skôr si zahryzla do spodnej pery a so smutným pohľadom sa pozrela znova na oboch.
„Jess, čo sa deje?“
„Mám pocit, že už s tým nevládzem viac žiť a vidieť ich takto spolu.“ Potichu povedala a dúfala, že to Danielle nepočula, ale to len dúfala.
„Počúvajte, nebudeme tu predsa po skupinkách. Ideme pozerať nejaký film a spoločne. Je vám to jasné?“ Zavelil Louis na čom sa všetci len zasmiali.
„Takže, čo to bude?“ Spýtal sa znova a to sa už prehraboval vo vitríne, kde sa nachádzalo množstvo Dvd-čiek.
„Toy- story.“ Zvolali Ryan s Liamom naraz.
„Nie!“ Hneď zaprotestovala Jessica, ako to povedali obaja. „To nemôžete, mať aspoň na niečo iný názor?“ Povedala, už dosť nervózne. Zayn si sadol vedľa nej a chytil ju za ruku, ktorú potom aj stlačil.
„Ale, niekto nám tu žiarli.“ Ozval sa Ryan, lebo mu to prišlo len ako vtip, ale potom začal nad tým viac uvažovať a nešlo mu to do hlavy. Jessica takto nikdy nereagovala, vždy jej to bolo jedno.
„Jess, vieš o tom, že s Liamom fandíme rovnakým mužstvám? A cez leto máme ísť aj s našim otcom na finále Ligi majstrov. Nechceš sa pridať?“ Zasmial sa. Chcel vedieť, čo Jessica skrýva.
„Nie, otec by to nechcel. Pretože to má zakázané.“ Jessica nervózne povedala a viac sa uvelebila do sedačky. Hrýzla si spodnú peru, pretože táto situácia bola ešte viac ako nepríjemná.
„Náhodou mama mu to dovolila.“ Znova sa zasmial Ryan, lebo mu to prišlo hrozne smiešne. Ich otec si nikdy nepýtal dovolenie od ich mami.
„Jess, je to absurdné.“ Smial sa pričom Zayn vedel, že Jessica myslí niečo vážne, ale nevedel čo a tak radšej jej povzbudivo ešte viac stlačil ruku.
„Ryan mal by si o niečom vedieť.“ Povedala úplne vážne Jessica, potom ako cítila Zaynov silný a povzbudivý dotyk. Všetci úplne stíchli a prestali vykonávať hociaký pohyb.
„My môžeme ísť do inej miestnosti alebo tak.“ Povedal neisto Liam a to už ťahal Louisa, ale Jessica sa postavila a zastavila ho.
„Týka sa to aj teba Liam.“ Potichu povedala, ale vedela, že to on počul. Nasucho prehltla a vedela, že tomuto okamihu raz bude čeliť, ale akoby cítila, že to je jej povinnosť. Akoby to bol JEJ osud, im to povedať.
„Ja-a..“ Začala Jessica a jej oči sa jej plnili slzami. Všetci sa ňu pozerali a čakali čo sa bude diať.
„Jess, nič také nie je. Všetko si hovoríme predsa.“ Zasmial sa Ryan a tiež pristúpil k nim. Danielle to asi došlo a tak rýchlo položila svoju pravú ruku na ústa a nevedela čo povedať. Súcitne sa pozrela na Jessicu, ktorá sa snažila prehĺtať každý vzduch v jej okolí.
„Ludia, nikto tu nezomiera. Čo sa tu vlastne deje!“ Znova prehovoril Ryan a všetci sa zasmiali spoločne s ním okrem Danielle a Jessici.
Danielle sa postavila a prešla bližšie k Liamovi, ktorého chytila za ruku.
„Neviem, či to dokáže teraz počuť Jess.“ Pevne mu ruku stlačila a Jessica teraz cítila akoby jej dochádzal kyslík. Zayn vedel, tiež čo má spraviť a tak sa tiež postavil za Jessicu, ktorej položil ruku na rameno.
„Ja, naozaj neviem kde začať alebo dokonca pri čom skončiť. Zabíja ma to. Zabíja to všetko naokolo a ja už proste nevládzem. Už je to príliš dlho a nech robím čo len chcem stále ma to prenasleduje.“
„Jess...“
„Ryan, opováž sa ma teraz prerušiť. Je to ešte vážnejšie ako si si myslel. Ako si ktokoľvek z vás, dokáže predstaviť.“ Jedna slza si našla cestu z jej oka von, ale Jessica si u neutierala.
„Jess, nechaj to už na dnes. Pôjdeme si všetci sadnúť a povieš nám to nabudúce.“ Zasmial sa Ryan a to už ťahal Liama aby si šli sadnúť, ale Jessica to už nevládala.
„Sme rodina!“ Zakričala pričom sa hneď chcela obrátiť a odísť odtiaľ, ale zadržala ju Zaynova hruď v ktorej sa práve teraz nachádzala a plakala do nej.

3 komentáre:

  1. dokonalosť! :)) užasné . :)) rýchlo dalšiu :)) :3

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Oooooo boze to je take dobre !! a napinave
    dalsiu !! :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vynikajúce a teraz prosím šup, šup ďalšiu! :) fakt úžasné! :)

    OdpovedaťOdstrániť