sobota 29. júna 2013

Pri západe slnka 47


Posledné úpravy boli hotové a chalani mohli konečne vyraziť na svetové turné, v rámci ktorého chceli prejsť celú Európu, Ameriku, Austráliu a zavítať aj do Ázie. Koncert za koncertom, štát za štátom, mesto za mestom. Harryho srdce krvácalo a navždy už bude. Už nijaká nenahradí to, čo cítil s Karin. časť svojho srdca jej venoval a teraz tam chýbalo. Bolesť, ktorú stále cítil, ktorá nie a nie odísť začal porážať prácou. Keď mal stále niečo na práci nemal čas na to, aby rozmýšľal nad tým, čo bolo a čo by mohlo byť. Teraz sa musel plne sústrediť na prípravy. Skúšky choreografií, zvukové skúšky, bezpečnostné skúšky......stále dokola, každý deň. Bol rád, že dnes mali od toho všetkého, hoc to bolo len na jeden deň. Posledný deň, čo je s rodinou. Najbližšie ich uvidí až na Vianoce, kedy si dajú od koncertovania na sviatky prestávku a hneď po Silvestri sa vrátia na pódia. Celý deň strávil len a len s nimi. Boli doma, leňošili, užívali si tie krásne chvíle. Keď si Harry večer ľahol do postele prišlo mu úzko. ešte nikdy neboli na koncertoch tak dlho. Vždy sa vracali domov, ale teraz? Uvidí ich až o 4 mesiace. 
Ozvalo sa tiché zaklopanie na dvere. Po chvíli sa otvorili. ,,Smiem? Ešte nespinkáš? ´´ ozval sa mamin hlas. ,,Nie, poď.´´ povedal Harry a posunul sa na posteli, aby urobil mamine miesto. Tá si k nemu sadla a z čela mu odhrnula prameň vlasov a pohladila ho po tvári. Len tam tíško sedeli a pozerali si do očí. Toto už dávno Harry nezažil, pripomínalo mu to dectvo, keď ho vždy prišla uložiť a zaželať mu dobrú noc. Ako mu to chýbalo. Odkedy bol na ranči začal si veľa vecí uvedomovať. Silu priateľstva, ktoré majú s chalanmi. Keby ich nebolo, nikdy by nebola kapela, nezažil by toľko bláznivých chvíľ a asi by sa utrápil k smrti. Pretože oni ho vedia vždy rozveseliť a pomôcť mu. Svoju sestru, ktorú má rád hoci to tak niekedy nevyzerá a nikdy by nemenil, aj keď to už pár krát povedal. A rodičov, ktorí pri ňom stoja od začiatku. dali mu život a starali sa oň v dobrom aj zlo. A nakoniec....Karin, ktorá ho priviedla späť, hoci ju nenávidel. Karin, vďaka ktorej vie, čo je to MILOVAŤ SRDCOM a nie očami. 
,,Budeš mi chýbať.´´ zašepkal a zotrel slzu, ktorá sa začala kotúľať po maminej tvári. ,,Aj ty mne synček. Volaj mi každý deň, dobre? Dávaj si na seba pozor. Ľúbim ťa.´´ s plačom dopovedala a pobozkala ho na čelo. Keď sa chcela odtiahnuť Harry ju objal. ,,Ľúbim ťa mami.´´  Po niekoľkých minutách sa od neho odtiahla a dala mu krížil na čelo. ,,Dobrú noc Harry a sladké sníčky.´´ pobozkala ho na čelo a odišla. 
Následujúci deň s Harrym išli všetci na letisko, kde sa mali stretnúť a odkiaľ mali potom chalani vyraziť na turné. Keď sa v hale ozval ženský hlas oznamujúci, že lietadlo je už pripravené chalani sa naposledy objali s rodinami a pomaly mizli v dave. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára